“Emi Pian”, șeful clanului interlop Duduianu, a murit marți dimineață, la 39 de ani, tăiat într-o încăierare

1
30026
"Emi Pian" Duduianu, interlopul tăiat cu sabia în noaptea de luni spre marți. FOTO: playtech.ro

Florin Mototolea, alias “Emi Pian”, liderul clanului interlop Duduianu, a fost ucis în noaptea de luni spre marți, în urma unei încăierări în Sectorul 6 din București. În vârstă de 39 de ani, Mototolea fusese eliberat din pușcărie anul trecut, moment în care proclama că s-a întors mai puternic, mai întărit, mai determinat și cu chef de viață până la 100 de ani.

Numai că, în noaptea de 3 spre 4 august 2020, în urma unei încăierări, “Emi Pian” a fost grav rănit. Poliția a fost sesizată la ora 3.00 asupra faptului că în stradă se desfășura o bătălie între interlopi. Polițiștii au găsit două persoane rănite. Ambele au fost duse la Spitalul Universitar, dar Duduianu a decedat din cauza plăgilor înjunghiate. Adversarul său, și el rănit, este în continuare în spital, sub pază.

Surse din lumea interlopă spun, pentru Libertatea.ro, că totul a plecat de la o partidă de barbut, iar șeful Duduienilor a fost tăiat cu sabia de fiul unui clan rival – cel al Spoitorilor.

Cu doar câteva zile înainte, “Emi Pian” și alți interlopi din clanul Duduianu au fost săltați de poliție și duși la audieri, după o razie de proporții, sub acuzația că au tâlhărit maneliști. Duduienii i-au “jumulit” pe reclamanți de sume de peste 100.000 de euro și i-au pus să cânte gratis pe la petreceri.

Nu mai departe de acum câteva zile, Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, dădea asigurări că „au început să cadă clanuri interlope” și că s-a făcut „front instituțional”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Finul Negoiță o pulverizează pe nașa Firea: “E foarte periculoasă. Minte cu o lejeritate dezarmantă. Îmi spunea să ne facem partid și să plecăm împreună din PSD”

Sondaj IMAS: PNL – 33,4%, PSD – 23,4%, USR-PLUS – 17,2%. Pro România scade sub 10%, ALDE se stinge

 

1 COMENTARIU

  1. Mãi, „redactia”. Faci distinctia între individ si clan ?
    Clanul moare („…Duduianu a decedat din cauza plăgilor înjunghiate.”) si are copii („…a fost tăiat cu sabia de fiul unui clan rival.”) ?
    Grigore, cui i-ai lãsat „cheile” redactiei ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here