joi, aprilie 18, 2024
AcasăNews“Elitele PSD”: Lăcrămioara Ursu a abandonat școala în clasa a 9-a, apoi...

“Elitele PSD”: Lăcrămioara Ursu a abandonat școala în clasa a 9-a, apoi și-a falsificat diploma și a ajuns consilier județean în Iași. Acum e judecată pentru fals

-

Lăcrămioara Ursu, consilier județean PSD în Iași, este trimisă în judecată pentru înșelăciune, instigare la fals material și uz de fals după ce și-a falsificat diploma de studii, scrie Reporter Iași. PSD-ista a abandonat școala în clasa a IX-a. Și-a falsificat diploma și acum e factor de decizie important, ia decizii strategice în consiliu pentru întregul județ Iași.

Rechizitoriul a fost trimis de procurori luni la Judecătoria Iași. Presa ieșeană anunțase însă încă din 2020 că Lăcrămioara Ursu, aleasă consilier județean la alegerile din acel an pe listele PSD, are un CV suspect.

Cazul este însă unul absolut neobișnuit prin proporțiile tupeului și prostiei de care a dat dovadă consiliera PSD. La 15 ani, Lăcrămioara Ursu a absolvit clasa a IX-a de la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Iași, cu profilul „mecanic”, apoi a renunțat la școală.

28 de ani mai târziu, adică în 2018, când ajunsese la vârsta de 43 de ani, „cadrul de nădejde” al social-democraților s-a gândit să-și finalizeze studiile și, de ce nu, să facă poate, apoi, chiar un doctorat, după modelul liderilor din partid.

- Advertisement -
Două eminențe cenușii ale PSD: tractoristul Paul Stănescu și repetenta Lăcrămioara Ursu

Numai că, în 2020, la 45 de ani, a rămas repetentă în clasa a XI-a, la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”.

Asta n-a fost o problemă pentru fostul președinte al Consiliului Județean, Maricel Popa (PSD), s-o angajeze consilier la cabinetul său. Pentru a putea lucra acolo, Lăcrămioara Ursu avea nevoie măcar de diplomă de Bacalaureat, pe care a falsificat-o, spun procurorii. În actualul mandat de consilier județean, ea a fost numită, la propunerea PSD, în Consiliul de Administrație de la Școala Populară de Arte „Titel Popovici”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* INTERCEPTĂRI. Militarii ruși, gata să-l ucidă pe generalul Solodciuk, venit să-i oblige să atace. „Puștiul ăsta a scos cuiul grenadei și i-a spus generalului: «Hai, împușcă-mă, hai! O să explodăm împreună aici!»”

* Rușii îi torturează cumplit pe prizonierii capturați la Azovstal. Militarii sunt bătuți, electrocutați, strangulați, strânși cu cleștii și li se injectează medicamente experimentale

* Putin și ai lui, acuzați că și-au înecat intenționat marinarii de pe crucișătorul Moscova! „Au fost abandonați în bucătărie. Ofițerii au scăpat primii, ca șobolanii”

* Dintre cei doi „soldați răniți” pe care i-a vizitat Putin la spital, cel puțin unul era fals! În trecut, el jucase și rolul de „muncitor” într-o fabrică vizitată de dictator

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* Firele acțiunii de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan duc direct la vârful statului. „Operațiunea a fost pusă la cale la două ore după ce i-am reclamat ministrului Bode scurgerea unei probe din dosarul penal”

* Cum a fost posibilă a doua excludere din magistratură pentru Cristi Danileț în epoca Iohannis-PSD. „Asistăm la o anesteziere a Justiției pentru o epocă de concordie politică”

* Guvernul PSD-PNL, marele câștigător al inflației: a încasat, în doar 4 luni, cu 23 de miliarde de lei mai mult de pe urma exploziei prețurilor

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* Real Madrid nu e o echipă, e o legendă! Nici nu trebuie să se mai prezinte la stadion, te bate doar cu istoria

* Dinamo a retrogradat la 74 de ani de când era înființată de bolșevicul Teohari Georgescu, sub ocupație sovietică

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -