Fostul pușcăriaș Roșca Stănescu: „Prințul Paul e în drept să fugă”. Iar prințesa Lia „să se ducă la nașul Băsescu, să locuiască la el, că de-aia e naș”

0
5160
Doi infractori: Sorin Roșca Stănescu și Prințul Paul

Ex-senatorul și ex-pușcăriașul Sorin Roșca Stănescu (71 de ani) s-a solidarizat cu condamnatul fugar Al României Paul- Philippe – celebrul prinț-de-tinichea, bastardul Paul Lambrino. Totul s-a întâmplat la România TV, televiziunea altui fugar celebru, Sebastian Ghiță.

La televiziunea de propagandă și Fake news a lui Sebastian Ghiță (deputat PSD în perioada 2012-2016) își au locul toți penalii, foștii pușcăriași și, în general, oamenii certați cu legea. Printre ei se numără și Sorin Roșca Stănescu (SRS), fost director al cotidianului „Ziua”, condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare în dosarul „Rompetrol”. A executat doar 9 luni din această pedeapsă, fiind eliberat condiționat printr-o sentință a Tribunalului Ilfov.

Luni seară, la emisiunea lui Victor Ciutacu, SRS a sărit în apărarea lui Paul Lambrino, cel în pașaportul căruia scrie Al României Paul Philippe. Prințul-de-tinichea a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de privare de libertate în dosarul „Ferma Băneasa” pentru un prejudiciu de aproape 150 de milioane de euro adus statului român, alături de ceilalți condamnați din dosar.

„Prințul Paul e în drept să fugă! Sentința lui e incorectă”, a trâmbițat Roșca Stănescu în calitatea sa de fost pușcăriaș, contestând hotărârea definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Nimeni din studio nu l-a contrazis. Dimpotrivă, Ciutacu chiar i-a validat aberațiile.

Bastardul Lambrino a fost dat în urmărire internațională de Poliția Română, bănuindu-se că s-ar ascunde în Italia, și nu în Portugalia – cum le transmisese polițiștilor soția lui, prințesa Lia.

Întrebat despre ce va face prințesa Lia dacă va rămâne fără casă, fiindcă nu și-a mai plătit ratele de o bună bucată de timp, Roșca Stănescu a spus: „Să se ducă la naș, să locuiască la el. Că de-aia e naș Băsescu!”.

Fost președinte al României, Traian Băsescu a devenit nașul de botez al micuțului Carol Ferdinand, fiul prințului Paul și al prințesei Lia, pe 22 mai 2010, când urmașul prinților-de-tinichea a fost creștinat în religia ortodoxă la Biserica Domnița Bălașa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here