vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNewsCaz de balamuc: șeful PNȚCD cere arestarea întregului Guvern Cîțu pentru "sperjur"!

Caz de balamuc: șeful PNȚCD cere arestarea întregului Guvern Cîțu pentru „sperjur”!

-

Un mesaj halucinant a transmis președintele uzurpator al PNȚCD, Aurelian Pavelescu, chiar în ziua când Guvernul Cîțu a depus jurământul.

În seara de 23 decembrie, Aurelian Pavelescu a postat un mesaj decupat din manualul balamucului. El a cerut arestarea întregului Guvern Cîțu chiar în ziua instalării sale! Motivul: „sperjur”, adică „jurământ fals”!

Președintele PNȚCD a dat deja verdictul: membrii Guvernului Cîțu își vor încălca jurământul.

Mesajul delirant al lui Aurelian Pavelescu

„ARESTAȚI PENTRU SPERJUR GUVERNUL ROMÂNIEI!

- Advertisement -

Toți, dar absolut toți miniștrii care au jurat astăzi cu mâna pe Constituție și Biblie că vor respecta Constituția și legile țării, vor lupta pentru propășirea spirituală și materială a poporului și pentru «suveranitatea României», cu finalul «Așa să-mi ajute Dumnezeu!», ar trebui arestați pentru sperjur!

Ei, care sunt împotriva Constituției, împotriva poporului, împotriva suveranității României și împotriva lui Dumnezeu, au mințit cu bună știință! Pură apostazie! Să vă bată Dumnezeu!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Nu e deloc nebun, dar este de o ticalosie extrema. Atat de mare, incat oamenii cinstiti nu pot concepe si o considera nebunie.
    Dar stie ce face, o face ca sa aiba niste foloase de la cei in slujba carora este.
    Pe mine nu ma mira atat de mult aceasta ticalosie extrema, zelul acestei lichele, cat ma mira INDOLENTA, TOLERANTA romanilor, care accepta ca acest impostor ticalos, aceasta unealta a dusmanilor, sa pangareasca memoria crestin democratiei romanesti!
    Daca cei care au fost membri sau simpatizanti, sau de aceeasi parte a baricadei cu PNT, (sincer si nu cartitei!) ar avea putina onoare si barbatie, licheaua asta ar fi fost de mult zburata din functia pe care o usurpa, cu suturi puternice in partea dorsala. Daca barbatie nu e, nimic nu e!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -