E GRAV! Guşă i-a luat lui Rareş Bogdan emisiunea de joi. „Va mai face din când în când, atunci când n-o fac eu”

15
1572
A fost odată ca niciodată...

Emisiunea cvasi-manelistă a lui Cozmin Guşă la Realitatea TV – un ghiveci penibil, de balamuc televizat – s-a încheiat cu un anunț-şoc al patronului-moderator (stupidă combinație!).

Guşă a făcut cunoscut că va realiza emisiunea de trei ori pe săptămănă: joi, vineri şi sâmbătă, în intervalul 20.30 – 24.00.

Pe fază, tovarăşul său de conspirații politico-mediatice, Dan Andronic, l-a întrebat: „Asta ce înseamnă, că Rareş nu va mai avea emisiune joi?”

Guşă a livrat un răspuns năucitor: „Rareş va avea emisiune joi… din când în când, atunci când n-o fac eu!”

Anunțul este de o gravitate maximă. Patronul televiziunii anunță în direct că moderatorul-vedetă este evacuat în ziua de joi, una dintre cele cinci zile pe care le gestiona de multă vreme (duminică – joi).

Mai mult: locomotiva televiziunii este trasă în triaj ca să facă loc mogulului, decidentului administrativ. E ca şi cum Voiculescu ar anunța, în direct, că joia va face el emisiune în locul lui Gâdea, iar Badea va fi pe post de Hoandră: invitat-mut permanent!

Guşă îl pune pe Rareş Bogdan într-o situație cumplită: cum va explica el publicului că joia mai face emisiunea doar „din când în când”, mai exact când îi dă voie Guşă?!

În loc să întărească brandul Rareş Bogdan, sporindu-i credibilitatea spre binele televiziunii, Guşă îi ştirbeşte autoritatea cu o perseverență bolnavă.

Oricum, emisiunea de vineri, 1 februarie, 2019, a fost una memorabilă. Nu poți uita aşa uşor scălâmbăielile penibile ale lui Guşă printre lăutari, trilurile de sorginte manelistă ce asezonau dezbaterile politice încruntate, strigăturile simultane pe şapte voci, atmosfera de bâlci valaho-turcesc din Zimnicea secolului XVIII, confuzia de idei a marelui consultant-analist-mogul-moderator, frățietatea lui cu multi-penalul Dan Andronic în combaterea statului perpendicular (mă rog, ei evoluau la paralele, ca Emilia Eberle), superbele dedicații strigate ca la nuntă de Cornelia Catanga („Foaie verde de mohor / Marele Moderator / Are deschisă orice uşă / Unul este Cozmin Guşă”), statutul de mascul alfa care-şi marchează teritoriul prin microfonul Catangăi („Cel mai mare boss, se ştie – domnul Cozmin Guşă!”)…

Aş spune că m-am distrat pe cinste: nu e de colea să primeşti gratis o circotecă de mahala bizantină (şi nu e vina invitaților!), la care te uiți cu voluptatea copilului care vede pentru prima dată, la bâlciul anual, omul-cu-o-falcă-de-om-şi-una-de-bou.

Dar nu e loc de distracție când patronul unei televiziuni îl (semi)concediază în direct pe moderatorul celei mai importante emisiuni de opoziție la banda-de-guşați-care-distrug-România. Nu e de râs, e de plâns!

CITIŢI ŞI:

Guşă şi-a făcut debutul TV cu Cornelia Catanga şi un mesaj patriotic: „Să te duci la mă-ta ştirbă!”

Andronic către Guşă: „Eşti mai bun decât Rareş Bogdan”. Hoandră, încurajat să tacă la un talk-show demn de Guşă TV, nu de Realitatea

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

„Cei trei moguli media au pus gând rău presei. Ghiţă, Andronic şi Guşă, uniți în simțiri împotriva justiției, libertății presei și Occidentului”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

Ghiţă (RTV) face mişto de publicul Realităţii TV, chiar la Realitatea TV: „Guşă a fost la Belgrad pentru judo”

15 COMENTARII

 1. Gusa a fost penibil, chiar mai slab si decat era Hoandra.
  E clar, vrea sa faca propaganda mascata mafiei coruptilor. Ma mir ca, dupa ce si pesedistii rad de gogorita cu statul paralel el, marele consultant politic, are naivitatea sa o propuna spre discutie unor oameni destepti. A fost pus la punct de invitati, s-a facut de ras. Si-a inchipuit ca are de-a face cu angajatii lui obedienti, de-alde Andra Miron sau Vranceanu.
  Am urmarit emisiunea de curiozitate, dar nu am auzit despr programul emisiunii, am inchis ca sa nu mai aud manelele, crezand ca s-a incheiat.
  Atitudinea lui fatza de Rares Bogdan este una mojiceasca, asa se purtau unii comunisti cand s-au vazut sefi, asa se poarta Dragnea si gasca acum, singura lor regula fiind „FIINDCA POT”. Probabil, vrea sa scape de Rares Bogdan dar ca sa nu il demita si sa-i plateasca despagubiri, incearca sa=l enerveze ca sa plece singur.
  Niiciun patron nu isi submineaza postul tv, fiindca asta va iesi in final. Esye si prostie, si iluzia ca el va face vreo branza. Dar cred ca are si aranjamente murdare cu cei pe care Rares Bogdan ii deranjeaza.

 2. Prin venele lui Gusa a curs si v-a curge vesnic singe psd 100%. Miscare strategica sa adune psd-tii care fug scirbiti de dragnea si asa sa salveze ciuma rosie pe care a slujit-o si vesnic o v-a sluji gusa.

  • Fantastica concluzia, merge drept la tinta si-l prinde de minune pe gusa!!!! Ridicolul a atins culmea la Realitatea Tv cu gusa moderatorul si hoandra in rolul mutului!!!! Asta chiar ca submineaza postul, pe fata!!!

 3. Realitatea tv este postul „securistilor de bine”,iar realizatorii,moderatorii,etc sunt populisti,gretosi,ipocriti pana la Dumnezeu si plini de ifose,cum au fost si sunt de fapt securistii si turnatorii din Romania,de 80 de ani incoace!

  • Exact! Din pacate Securitatea a facut Revolutia si factiunile ei si-au facut averi si se bat intre ele. Daca a existat si o mica factiune pro-vest, de probitate morala, aceea e coplesita de lipsa de caracter a pestritei combinatii fara mama fara tata care domina la ora actuala.Soarta tarii este in mainile unor oameni fara caracter.Ne putem astepta la orice, numai la bine nu!

 4. Nu Gusa intereseaza! Ma surprinde si dezamageste profund Rares Bogdan! Ce o mai fi cautat la Realitatea, dupa mizeria cu suspendatul? Nu-i era clar ca urmeaza sa fie umilit si mai apoi mazilit? Asa-i cand nu ai puterea sa te retragi in glorie si astepti sa primesti un sut in fund….

 5. și uite așa, step by step, cu rînjet larg și vorbă mieroasă, să nu se prindă pulimea, scăpăm de incomod
  rețetă pesedistă pe care ex-secretarul general o știe bine, și iaca o aplică
  Gușă, ai ajuns o labă tristă! praful s-a ales de tot pe ce ai pus laba! 🙁

 6. Gusa a avut exact prestatia unui proxenet venit direct de pe centura politicii unde a fost trimis de Basescu! Urat si grobian a fost in tinerete , urat si grobian a imbatrinit acest strateg de mucava! Turcescu si Ionita au intrat exact ca mustele in laptele stricat cu miros de moscova!

 7. La emisiunea „Analisti si Manelisti Romania 2019”, gusa s-a aratat perfect pregatit pentru a face concurenta cu succes latrinelor tv, pe ideea ca ele nu s-au gandit pana acum la fond muzical manelist! Asa incat, cred sincer ca va rupe din publicul celebrelor latrine. Se schimba ceva? E de discutat, in mare nimic, per ansamblu, lumea s-a inteles bine, rahatul s-a mancat cu spor, a fost o atmosfera balcano-fanariota, de larghete spirituala, nu-ti trebuia cine stie ce IQ sa pricepi ce se discuta, ce se sustine. Va fi un soi de foileton analisto-traditionalo-muzical de un kitsch delicios, vorba lui Cartarescu. Oricum, o mocirla in care s-au balacit cu nesat toti invitatii, chiar daca incercau din cand in cand si-un discurs intr-o nota serioasa, la un moment dat au renuntat si le-a placut sa se prostitueze tuturor. Or, asta a reusit scarbosul de gusa : sa faca oameni, altfel cat de cat onorabili, sa se prostitueze spiritual, adica i-a facut dupa chipul si asemanarea lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here