Penalul Dan Andronic susține că Laura Codruța Kovesi e cetățean american și vrea să fugă din țară!

9
19442
Dan Andronic

Dan Andronic, proprietar de ziare („Evenimentul zilei”, „Capital”) și multiplu deținător de dosare penale, a publicat un editorial halucinant, o capodoperă a genului fake-news. Propaganda sovietică ar fi invidioasă pe o așa realizare!

„LĂSAȚI-O pe Kovesi SĂ FUGĂ din țară! Ea nu mai este demult cetățean român”, scrie Andronic încă din titlu. El transmite astfel, din start, două minciuni colosale, pentru care nu aduce vreo dovadă.

 1. Insinuează că Laura Codruța Kovesi vrea SĂ FUGĂ din țară, precum tovarășii lui Andronic – Elena Udrea și Sebastian Ghiță (pe Radu Mazăre l-a ratat).
 2. Afirmă clar, cu subiect și predicat, că fosta șefă a DNA nu mai este cetățean român. În text sugerează chiar că e cetățean american, adică dușman al poporului (acesta e tonul folosit de Andronic).

Seria de minciuni continuă într-un text care seamănă mai mult a fișă medicală, sectorul balamuc. Recunosc, am mai adăugat eu câteva virgule, măcar pentru corectitudine gramaticală. La „a înlocuit miniștrii” (scris cu doi „i” deși e nearticulat) n-am mai intervenit, era păcat să stric un așa agramatism!

 • „Laura Codruța Kovesi nu mai este demult cetățean român. Dacă plecăm de la această realitate, vom accepta mult mai ușor ceea ce se întâmplă în jurul persoanei sale. S-ar putea chiar să înțelegem”.
 • „În primul rând, vom accepta mai ușor intervențiile ambasadorului american, care ne explică de ce nu este bine să o cercetăm pe Kovesi. Pentru că Ambasada SUA își apără cetățenii și pe cei care au ajutat-o. Îmi aduc aminte de cazul Teo Peter din primele zile de mandat ale președintelui Băsescu. Cel vinovat de moartea cunoscutului rocker, deși conducea mașina beat și nu a acordat prioritate, a fost «extras» și achitat în SUA”.
 • „În același context putem citi și intervențiile diverșilor europarlamentari care ne explică de ce o anchetă a unei instituții independente, a unor magistrați, trebuie să se oprească. Și ei își apără cetățenii și pe cei care i-au ajutat”.
 • „Merită Laura Codruța Kovesi un asemenea tratatment? Eu cred că da. A făcut tot posibilul să curețe România de oameni de afaceri, politicieni, ziariști care (o) incomodau. După același tipic, i-a ajutat și protejat pe cei care i-au servit interesele”.
 • „Ca să înțelegeți amploarea fenomenului, vreau să vă spun că din primarii de municipii doar doi nu au dosare penale, iar din președinții de consilii județene, doar trei. Din Top 100 oameni de afaceri, an de referință 2010, peste 70% au avut de-a face cu DNA. Mă refer la cei români, firește”. (…)
 • „Cred că Laura Codruța Kovesi trebuie lasată să fie «extrasă» și recompensată cu un post plătit din bani europeni, pentru că și-a îndeplinit misiunea. A semnat toate protocoalele secrete cu serviciile de informații, a schimbat guverne, a înlocuit miniștrii (!!!), a eliminat de pe piață companiile românești cât de cât puternice, totul sub umbrela luptei anti-corupție”.
 • „Trebuie să înțelegem că nu ne vor lăsa să o atingem cu vreun dosar, pentru că tot acest eșafodaj s-ar prăbuși”.

CITIȚI ȘI:

Ce umilință pentru Tudorel! A primit scrisoare de la Bruxelles, în care sunt lăudate calitățile Codruței Kovesi, inclusiv „rezistența la stres”!

„Procurorii lui Tudorel” încearcă să-l sperie pe procurorul general, ca să nu accepte recuzarea cerută de Kovesi

N-o pot opri! Kovesi a ajuns la aeroport şi îşi ia zborul spre postul de procuror-şef al Europei

COMUNICAT: Acuzații penibile ale „Secției lui Tudorel”. I se caută nod în papură Codruței Kovesi

Ce ţară-i aia în care procurorii anchetează procurori la comanda unui inculpat fugar?

9 COMENTARII

 1. Mă conving acum că acest ins este cu adevărat speriat şi obsedat de o singură persoană: O doamnă tânără (45 de ani) care în urmă cu 12 ani,, când era procuror general al României, avea numai 32 de ani! În capul acestui individ, cu imaginaţie bolnăvicioasă, această tânără doamnă, pe nume Laura Kovesi, a condus România în ultimii 13 ani!! Şi asta la comanda americanilor care, alături de occidentalii europeni, sunt „duşmanii noştri” în opinia aceluiaşi individ (pentrucă, psihologic vorbind, acesta, pe nume Dan Andronic, nu poate fi nici măcar persoană – evident nu e conştient de identitatea sa – nu mai vorbesc de personalitate. L-aş plasa în rândul personalităţilor negative ale Europei, adică sub zero, dar e prea mărunt pentru un asemenea loc) marionetă dirijat de la Moscova alături de toată gaşca de păpuşi prosovietice (ştim acum că Putin vrea să refacă fosta URSS, reabilitându-l şi pe călăul Stalin) Dragnea, Tăriceanu, Toader, Savonea, Dorneanu, Ciorbea, Ghiţă, fraţii Mazăre, Ponta, Udrea, ş.a. Dumnezeu e mare şi vede cum e chinuit acest popor de aceşti trădători sau idioţi utili Kremlinului. Fiecare va plăti pentru faptele sale, cât de curând. Inclusiv tătucul lor Putin şi prietenul Victor Orban cu slugile din UDMR. Se pare că au uitat prea repede de prăbuşirea neaşteptată a colosului cu picioare de lut, URSS – un miracol făcut de Dumnezeu (evident prin oameni). Minune care se poate repeta oricând, începând cu acest an când condiţiile sunt coapte iar. Dumnezeu nu-l lasă pe Diavol să se joace, la infinit, cu minţile oamenilor. Doamne ajută!

 2. Nici n-ar trebui să ne mirăm. DNA l-a trimis pe Dan Andronic in fața instantei. Elena Udrea, legată și de povestea cu EVZ a ajuns condamnată. Moș Cristoiu, căruia Udrea i-a și lasat un jurnal, a sărit si el in ajutor. Chemându-l si pe Mirel Curea.
  Și uite-așa, din susținător al Codruței, EVZ a devenit dușmanul de moarte. A fost atins la lingurică.

  • Si o situatie similara are si B1 TV. Acolo patronul Paunescu are probleme cu justiția, DNA-ul găsindu-i ceva matrapazlâcuri in chestiune Hidrolectrica. Si, drept urmare, au schimbat și ei macazul, Kovesi devenind inamicul public nr.1.
   Si Realitatea TV. Realitatea lui Cosmin Gușă. Care devine incet-incet, tot mai accelerat (☺) un fel de Antena4.

 3. Delirul unui dement, asta e tot! Asta nu e normal la cap, crede ca toti fug de justitie cum au fugit o gramada de sub nasul lui darmengaz!!!! Omul asta si cu Ardei Umplut, alias cristoiu, se intrec in cine spune idiotenia cea mai mare!!! Iar daca ardeiul umplut macar nu e penal, andronic asta are destui scheleti in dulap ca sa stea pentru o perioada foarte lunga acolo unde oricum va ajunge, ori vrea el ori nu vrea!!!!! Tic, tac, andronic!!!

  • Cat de jos a ajuns presa! Ce josnic individul acesta, si cati ca el!
   E clar ca el si cu Gusa au rascolit gunoiul Ghita si incearca sa intretina duhoarea, contribuind cu minciunile lor, unul punand la dispuzitie ziarul, altul televiziunea.
   Nu stiu ce il impinge, frica sau ticalosia? Il santajeaza mafia cu cine stie ce prostii facute in trecut, sau se lasa mituit? Se vede clar solidarizarea celor prinsi si condamnati pentru coruptie si a celor ce inca nu au fost prinsi. Nu e exclus ca acestia sa fi cotizat, alcatuind un fond din care sa rasplateasca generos asemenea lichele.
   Poate ca ambele, si frica, si lacomie, dar poate ca si vocatia de sluga turnatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here