Ce ţară-i aia în care procurorii anchetează procurori la comanda unui inculpat fugar?

17
21678

„Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie” este un instrument politic anti-justiţie. A fost creat de PSD-ALDE şi pus în practică, altfel cum?!, de Tudorel Toader, cel mai toxic ministru din istoria României recente.

Comisia de la Veneţia, GRECO (grupul ţărilor care luptă împotriva corupţiei), magistraţi din toată ţara şi milioane de români liberi la minte au înţeles un adevăr simplu: „Secţia lui Tudorel” (o numim aşa pentru că, în prostia lor, cei care au înfiinţat-o n-au avut creier nici să-i dea un nume mai rezonabil, simplu, scurt) a fost creată pentru a-i timora pe toţi acei magistraţi care vor să-şi facă meseria onest.

Secţie anti-justiţie

De ce e simplu acest adevăr? Pentru că nu era nevoie de această secţie. Magistraţii care încălcau legea puteau fi şi înainte anchetaţi şi judecaţi, ca orice alt cetăţean. Nu era nevoie de o invenţie specială pentru magistraţi. De altfel, 29 de ani n-a fost nevoie, de ce-ar fi fost acum? Nu ne-a cerut nimeni aşa ceva.

Dar nevoia nu era a noastră, a României sau a UE, ci a lor. A celor dirijaţi diabolic de Dragnea şi Tăriceanu, dintr-un motiv uman de simplu: disperarea de a nu ajunge la puşcărie. Pentru asta au dat o ţară peste cap.

Băsescu şi Năstase

Nu puteau să facă la fel Băsescu, Geoană sau Năstase? Ba da, sigur că puteau. Dar au ales să plătească, fiecare în felul lui, decât să sacrifice o lume-ntreagă. Băsescu şi-a văzut febleţea şi fratele anchetaţi şi condamnaţi, Năstase a ajuns la puşcărie. Trăiesc, n-au murit, nu le-a luat nimeni averile, nici funcţiile din trecut, onoarea câtă a mai rămas ea.

Dar ce-au avut ei în comun a fost că au acceptat să plătească un preţ. Pentru că reversul medaliei era să facă exact ce fac acum Dragnea şi Tăriceanu. Să invoce „abuzurile” pentru a provoca haosul.

Dragnea şi Tăriceanu au înţeles că urmează şi pentru ei decontul şi au decis să nu mai repete experienţele predecesorilor. Indiferent de cost. Preţul e soarta acestui teritoriu numit România. Atacul lor pentru distrugerea justiţiei e unt pe pâine pentru Rusia. Putin nici nu are nevoie de o înţelegere cu ei pentru a pune mâna pe noi.

Pur şi simplu, prin tot ce fac aceşti indivizi de când au ajuns la putere, ei sunt practic în serviciul „ţarului” de la Kremlin. Şi mai departe? Urmează costuri de viaţă reală. Scăderea democraţiei e direct proporţională cu sărăcia, foamea şi chiar moartea. Siria şi, mai nou, Venezuela sunt cele mai recente exemple.

România – Venezuela Europei?

Poate fi România Venezuela UE? Sigur! Totul e ca Dragnea şi Tăriceanu să nu dea înapoi. Să meargă pe drumul „totul sau nimic” până la capăt. Inclusiv prin acest caz concret al „Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie” – un organism pe care UE nu l-a vrut, nu-l vrea şi nu-l va accepta în veci. Pentru că toată lumea ştie ce înseamnă această creatură-fantomă.

Ce e grav e că aşa ceva a fost posibil pentru că există oameni dispuşi să intre în horă. Pentru salarii grase şi pensii speciale, se găsesc inclusiv magistraţi care să execute comanda unui mogul fugar precum Sebastian Ghiţă. Faptul că Ghiţă a părăsit România arată lipsă de respect pentru justiţia din care fac parte şi Kovesi, şi Adina Florea, şi toţi ceilalţi magistraţi, buni sau mai puţin buni.

Ca magistrat este strigător la cer să iei în serios vorbele unui inculpat miliardar din bani publici, fugit de justiţia ţării tale, şi să faci din ele dosar penal colegei tale care l-a pus pe fugă pe respectivul!

Mai vinovaţi decât Dragnea şi Tăriceanu

În astfel de oameni stă puterea unor Dragnea şi Tăriceanu de a face praf democraţia. În cei ca Tudorel Toader sau Lia Savonea, oameni ajunşi în vârful ierarhiei, care s-au prostituat profesional violând implicit destinul european al României.

Cu ajutorul lor, PSD şi ALDE fac posibilă ruptura de UE, prin infiltrarea sistemului cu oameni dispuşi să pună bombe din interior. Secţia care i-a făcut dosar lui Kovesi este cel mai elocvent caz. Vor mai fi şi altele, pe acest traseu anti-democratic în care justiţia devine armă împotriva celor care luptă cu corupţia, cu fărădelegea, cu nedreptatea.

De aceea am ajuns aici. Nu neapărat din cauza lui Dragnea şi Tăriceanu. Sau şi din cauza lor. Dar în special prin complicitatea celor care şi-au trădat valorile, meseria, breasla, istoria suferinţelor acestei naţii.

Nu le pasă de nimic altceva decât ca lor să le fie bine. Chiar dacă multor altora ajunge să le fie rău. E valabil şi cu jandarmii care au produs masacrul din 10 august la ordin politic, şi cu poliţiştii care l-au anchetat la comandă pe Răzvan Ştefănescu, cu mulţi alţi angajaţi ai statului plătiţi de noi ca să ne apere, nu să ne distrugă vieţile, ca acum. În ei stă puterea PSD-ALDE de a distruge democraţia din interior. De a face din România un Telorman mai mare.

CITIŢI ŞI:

Adina Florea, noua întruchipare a procurorului comunist. Cum s-a ajuns aici?

COMUNICAT: Acuzații penibile ale „Secției lui Tudorel”. I se caută nod în papură Codruței Kovesi

Procurorii se delimitează de „păpuşa lui Dragnea” plasată la vârful justiţiei. Ce ruşine, Lia Savonea!

Falanga Dragnea de la vârful justiţiei loveşte în Kovesi. Lia Savonea ia apărarea „Secţiei lui Tudorel”, contestată de Europa

 

17 COMENTARII

 1. Tumorel,Florea,Savonea,Baltag, Terceanu,Costiniii, Amăriei,Stanoiu,Joita etc.,etc. nu s-au prostituat acum,ei așa sunt din naștere. Niște slugi la ciocoi,penali sau nu,bine plătite,cu statut nu glumă. Au călcat și calcă,in picioare,oameni și vieți pentru interese meschine-gen Postelnicu, Dincă, Gâdea- ,bani și funcție ca la bolșevici. Cozi de topor, lopeți ruginite, săgeți otrăvite, trădători autentici. Nu s-au întâlnit în viața cu noțiuni sacre: demnitate,onoare,patriotism. Și,la fel de grav,asemenea creaturi sălbatice au acaparat toate instituțiile și le-au pus,pe tavă,la picioarele interlopilor politici și nu numai. Vremuri la răscruce de mafioți.

 2. Ce țară-i aia, domnule Ciocăzanu? Este țara care, cu bună știință a ales in 2016 un condamnat. Cei care l-au votat direct, precum și cei care l-au votat indirect prin absenta la vot, au pus destinele acestei țări in mainile unui condamnat, pentru a le fi lor bine.
  Dragnea i-a mituit (nu din banii lui), respectivii „electorați” au primit senin mita (care-cum, unul o gogoașa, altul o pensie speciala) și dl Liviu se poate juca acum cum vrea el. Jucăria fiind Romania.
  Si e doar inceputul! The show must go on…

 3. Domnule Ciocazanu,ceva pute.Fratele basescului nu ajungea in parnaie daca mondialii nu isi faceau inregistrari separat de ceea ce avea dna.Nu banuiti ca la perchezitii la mondiali s-au confiscat si alte inregistrari,sper!Fratii Cosma de la prahova si-au facut inregistrari cu portocala si,minune,portocala era de b elita! Domnule Ciocazanu,Ana Maria Patru nu are inregistrari,si poate nici altii. Domnule Ciocazanu,de cand erai mic si pe marile ecrane de cinema rula seria de film a lui Sergiu Nicolaescu ce ai retinut?! Ca nu poti face justitie,cum Domnule Ciocazanu?? Cum trebuie sa faca justitie cei indrituiti sa faca justitie? Replica lui Ilarion Ciobanu din film va pare cunoscuta?! ,, CU MAINILE CURATE” ! Va pare,domnule Ciocazanu, ca dna Kovesi a facut justitie cu ,,mainile curate”?

  • In DNA, ca si in orice institutie din Romania sunt infiltrati oameni platiti de infractori si MAFIA ROMANEASCA CE REPREZINTA STADIUL PERFECTIONAT LA CARE MAFIA PCR-isto SECURISTA A AJUNS IN CAPITALISM, COROBORATA CU RETEAUA DE AGENTI SOVIETICI au subminat NECONTENIT toate initiativele pro-vest si ceea ce vedeti pe media mafiota va trambiteaza numai CE VOR EI. In felul acesta dumneavoastra si atatia altii care va uitati in gura lor v-ati pierdut demult simtul realitatii si al dreptatii. Ei vor sa readuca dictatura, sa face ei ce vor cu o masa de manevra, furand si inrobind tara Rusiei. Asta vor, ca ei stiu ca si-au pus bani in conturi! Ce se-ntampla cu progresul societatii romanesti le este egal!!

  • Nu mai sustineti penalii oameni buni! Dragnea si gasca lui sunt penali nu pentru ca le-a inventat Codruta dosare ci pentru ca au furat in draci. Chiar nu va pasa cand cineva va baga mana in buzunar? De ce? Doar pentru ca e „de-al vostru”?

 4. FB articolul ! E trist si revoltator ca am ajuns aici ….Saracia si impostura stapanesc romania. Dar disperarea cea mai mare e lipsa libertatii , e circul procurorilor de a lua ca proba spusele unui inculpat fugar milionar, sprijinit de camarila borfasilor de rang inalt si tv lor ….Fratilor, intelegeti ce urgie vine ?

 5. Dureros de adevarat continutul articolului, simtim pe piela noatra ca o tara intreaga sufera pentru ca unui grup de infractori sa-i fie bine, iar daca oamenii nu se ridica sa-i dea jos acum, pana la urmatoarele alegeri va fi prea tarziu, nu vor mai fi alegeri libere!!! Eu nu inteleg cum un popor intreg il lasa pe un taranoi crescut in casa unui militoi needucat, un on fara caracter care nu a avut o afacere cinstita in viata lui, care fura si ameninta pe toata lumea, deci nu inteleg cum este lasat nemernicul asta mai departe la putere!!!

 6. Autorul acestui articol are perfecta dreptate!
  FELICITARI D-LE CIOCAZAN!
  Citind articolul , am constatat că analiza dv.este extrem de pertinenta ;situatia actuala a României și Românilor, ajunsi la ” o rascruce a vremurilor foarte tulburi” create de mafioți! Ar TREBUI SA NE PUNA IN Mișcarea fiecare dintre noi !
  Cu totii punandu-ne intrebarea „cum am putea ieși din această dilemă „cu mâinile curate”???

  Deși, retoric se pune întrebarea „Dar cati dintre romani mai au mâinile curate?”

  S-a creat si generalizat un mod injositor de a pune semnul egal intre criminali și victime! O generalizare extrem de nocivă și periculoasă , mai ales pentru omul cinstit , care nu s-a imbulzit la cascaval!

  Cel care a furat o găină, ca sa potolească foamea familiei sărăcite și împinsă spre disparitie prin inanitie, nu se potrivește cu CEL CARE A FURAT TARA SI AVUTIILE EI, BUNURI APARTINATOARE INTREGULUI POPOR, aducându-l la sapă de lemn, foame, boala, disperare, frica si disperare, indusă agresiv de HOTII MAFIOTI care traiesc in huzur,sunt TOT MAI NESATUI , MAI ACAPARATORI SI MAI AGRESIVI CU PROPRIUL POPOR!
  Dar sa nu uitam carora parte dinacesta, care le-a acordat increderea si votul pentru niste promisiuni deșarte!
  SPER CA aceeași parte SE VA TREZI si va REACTIONA!

  Lucrurile INSA au ajuns PREA DEPARTE, mai ales în ultimii 2 ani!!!
  La ce ne mai putem aștepta???

  Revenind la romanii curați ,care nu s-au întrecut cu hotii PENALI la furaciune …: Eu sunt sigura ca circa 65-70 % dintre ei și-au pastrat o constiinta curata și nu s-au dedat la trădări , abuzuri de tot felul,înșelăciune, manipulare și cu atât mai putin, la crima!

  Așadar ei formează un segment de populatie care nu merita sa fie pusa intr-o ecuație de egalitate CU CRIMINALII AJUNSI LA PUTERE, CATARATI PE CADAVRE cu ” MAINILE PLINE DE SÂNGE” !

  Cred că, deși f.rabdatori, intr-o buna zi vor cere socoteală JAVRELOR!

  PENTRU CATE GENERATII VA FI PREA TARZIU?

 7. Un titlu (din miile posibile -cînd realitatea nu mai suportă OFENSELE agasante ale IMPOSTURII -și nu,numai !) :S.O.S -EUROPA /S.O.S CIVILIZAȚIE /S.O.S RAȚIUNE/SOS CREDINȚEI /S.O.S UMANITATE ! -căci coaliția PARAZIȚILOR și profitorilor cu sprijinul ”democrației ”slăbite și folosite în interese meschine de gașcă au mai produs DEZASTRE și dezechilibre cu tragedii greu de suportat și plătite cu dureri și lacrimi amare ,căci ISTORIA rabdă multe ,dar nu uită și nu are MILĂ -în restabilirea ECHILIBRULUI și respectului ptr. legile CELESTE -imuabile !IAR cine este atît de infatuat încît se JOACĂ cu ele ?.VINE și RĂSPUNSUL adecvatt-chiar dacă cred ei că D-ZEU doarme!OARE? Interesantă și fascinantă e ”răbdarea ” lui D-ZEU -greu de înțeles și ”iertat ” chiar și pentru ”ILUMINAȚII ” lumii ,dar pentru oamenii obișnuiți ?-(eu intuiesc sursa SLĂBICIUNII ,sale -dar nu v-o expun acum /de ce?..ghici!-un indiciu?-IUBIREA creatorului ! -atît ,mai departe /meditează ,de poți ! -de poți ,altfel ,mai bine -ascultă-i pe cei ce POT !-de poți ,nu doar te pretinzi .. că așa ?..) ,față de infatuarea ,tupeul omului -ce-și arogă și pretinde ,VREA și se VREA -cel puțin semizeu /dar deșii nu înțelege mai nimic și merită tot pe atît ? /totuși, EL -vrea și vreaaa și tot mai vreaaa – FUNCȚII /DEMNITĂȚI /STIPENDII/PUTERE ABSOLUTĂ/VILE/PISCINE/AVERI/PĂMÎNTURI /BANI fără număr în conturi /femei de duzină și fără de morală +ONORURI și SUPUNERE fără condiții /..sau ce credeați că au simțul măsurii ? toate PLĂTITE ,da -de VOI ! -naivilor și gură cască /da,da !și astea la timp și fără gălăgie ,altfel cheamă JANDARMERIA și ăștia nu știu multe /ei BATE tot ,la ordin ,păi?..precum un copil RĂSFĂȚAT pînă la paroxismul ,disperarea realității-ce VA zice într-o ZI =TOOO MUCH =insuportabilă-i INFATUAREA prostului parvenit =stop joc !.. Cam așa , se prezintă și IGNORANȚA+ sora ei IMPOSTURA +derivatele TUPEUL/URA/MINCIUNA/MANIPULAREA prin toate mijloacele a minților slabe (și mai sunt multe asemenea ”virtuți”-facile și mai ușor de urmat ptr. OPORTUNIȘTII fardați ) cruntă și viscerală față de cult și cultura umanistă ,emanațiile lor ”ilustre” și logice fiind DICTATURA interesului LOR (după ce am deschis ca naivii cutia Pandorei ,acum ?poftim belea !), cînd este lăsată de capul ei,..își creează propiul UNIVERS în care se simte creator și mesianic, providențial și izvorîtor de DREPT .Restul lumii =nu contează ,să sufere în liniște și să nu le tulbure (pro)CREAȚIILE !..că-s ilogice,absurde sau imbecile ,ofensează bunul simț,realitatea sau legile?ETE ,NA!..le modifică EI -imediat cum le convin /că-s ALEȘII boborului și deja au descoperit că ”POT ” -orice ! OARE ?..îi scutură cineva la timp din aberațiile halucinogene ?sau o va face REALITATEA ,dură ?Wooww !..tulai DOAMNE ,..nii la ei ,măăă.. !Aviz alegătorilor psd/și nu,numai !..căci ce-și face ”prostul ”cu mîna lui ,nici dracu nu mai descurcă .Mare ți-e răbdarea DOAMNE !..apropo ,te distrezi pe muzică funebră ?..O fi vreuna ,..dracu mai știe ? că l-ați băgat și pe ăsta în dihotomie și a făcut cerere de demisie ,delegînd cu recomandare specială pe DRACNEA &company ,mult mai calificați pentru ”după noi ,POTOPUL ”,..așa că se retrage rușinat și umilit la pensie !..Păi?..cît ar fii ,..dar dă-o ”DRACU ” ,dă-l ,..dar nici chiar așa ,..are pînă și el o onoare și un anumit COD !Dar ca ĂȘTIAAA?..nici el nu credea că se poate !Se poate ?Da?..oare?..Dăștepți ați fost ,proști vă cred ÎNCĂ …Confortable numb ,stupid people !..încă nu ai ”ÎNȚELES ”?..atunci ,îmi pare rău ,că am dreptate încă o dată /și dacă nu vrei să te TREZEȘTI tu însuți ,la timp (o va face REALITATEA -dură ,că vrei sau nu !..)..eu și nimeni nu te pot ajuta !Ești LIBER (necesar, vital dar nu suficient spre a fi BINE -căci nu-i gratuit ,cum te mint ESCROCII /dacă le permiți !)..așa că ..nu mai fi PROST ,cum ai mai fost !..sau fii !..ești LIBER /dar îți vor confisca și asta ,curînd /chiar dacă te superi pe mine -cel ce vreau să te TREZESC -cînd încă nu-i ”plus tard ”..cum zic francezii !..mie îmi e mai greu ca ție /dar trebuie să ne facem DATORIA ,cu demnitate de a rămîne OM /..oricum nu rămînem cu NIMIC material ci doar SPIRITUL neîntinat ne rămîne !..restul?..deșertăciuni ,himere din bîlciul ,circul VIEȚII !..signed ..KAFKA …Ați ai dreacu ,de ”simpatici ”….hai, PA !..ne revedem în IAD ,sau RAI /..dar dacă insistați (..dații înainte cu TUPEU -MAXIM /păi?ori sunteți imbecili cu adevărat ,ori numai simulați ?ĂĂ?..)..și mai CURÎND -duioșilor !..după FAPTE ,..mon cher ,doar după fapte ! /căci de VORBE ?..stă să crape universul ,e sătul !ok?.. amărîților ,credeați că prețul distracției scălîmbe îl vor plătii alții?..Pe ”BUNE ”?..Hai că-s CURIOS ..să vezi ..pînă la FINAL /după ce obosesc lăutarii să vă cînte ILUZII /vise deșarte /utopii și începe SCANDALUL !..sau ,nu?..hai , că chiar sunt curios cît de ”ilustră ”poate fi infatuarea purcelei ce se cocoață în copac și se urinează ”mesianic ” peste sat( *ȚARĂ ”) autoproclamîndu-se REGINĂ !..Uraaa !..scandează groșteii cu extaz ,sincer sau interesat !..pînă la ignat ,mai e?..șissstt,că se înfurie GROȘTEII ,ce se vor și ei PORCI de soi !Păi?,,Aoleoo !..Mînăăă ,mă ….(hai,PA !)..apropo,..vedeți că pînă și ”răbdarea ”..lui D-ZEU ,..este supusă și-n ascultarea SA !..CAPISCI?Da ? mai ai șanse ,smerește-te !nu?..bietul de tine=urmează extincția /ca parazit infatuat =parafat ,..end game !..al dracului D-ZEU âsta ,nu?..OARE ?..Și totuși , IUBIREA sub toate formele sale ,îngăduite de CREATOR -e unica șansă !..ceea ce îmi doresc și mie -SÎC -..!..P.S.-dacă nu ai înțeles ,mai recitește o dată .Dacă nici acum ,nu fi mînios -nu poți !Ok!..Retrage-te sub IUBIRE ,și mai ai o șansă de a nu face RĂU (l)..ce tot rău îți va aduce -nefericitule ,de te încăpățînezi și te pretinzi .Ok?:.To be,or not to be?..Dracu să mai știe?..

  😜🔜🧐😅🤔😪🤗🤐😀😃😄😁😆😅😂🤣

 8. Multă …polologhie, bazată pe o primă afirmație … incorectă.

  Secția de investigare a magistraților nu este invenția lui Tudorel. Exista dinainte dar era în DNA și este răspunzătore de dosare penale pentru mii de judecători și procurori (mai mult de jumătate! din numărul tuturor magistraților). În prezent se judecă mai multe cauze prin DNA-ul lui Kovesi a comis acte de intimidare a magistraților.

  Prin separarea SIIJ de alte structuri se asigură în mai mare măsură independența justiției și se elimină posibilitatea ca judecătorii care instrumentează o cauză sa fie anchetați chiar de procurorii nemulțumiți că le-au fost desființate rechizitoriile abuzive sau prost administrate.

  • Mai sa fie? Dragnea fura insule, fura milioane din fondurile europene ca sa-si face palate si romanii cred ca totul este doar o inscenare a serviciilor secrete si a DNA-ului. Deci din tot „razboiul” asta PSD-ul e victima si Kovesi agresorul.

   Ne meritam soarta. Avem conducatorii pe care ii meritam.

 9. In DNA, ca si in orice institutie din Romania sunt infiltrati oameni platiti de infractori si MAFIA ROMANEASCA CE REPREZINTA STADIUL PERFECTIONAT LA CARE MAFIA PCR-isto SECURISTA A AJUNS IN CAPITALISM, COROBORATA CU RETEAUA DE AGENTI SOVIETICI au subminat NECONTENIT toate initiativele pro-vest si ceea ce vedeti pe media mafiota va trambiteaza numai CE VOR EI. In felul acesta dumneavoastra si atatia altii care va uitati in gura lor v-ati pierdut demult simtul realitatii si al dreptatii. Ei vor sa readuca dictatura, sa face ei ce vor cu o masa de manevra, furand si inrobind tara Rusiei. Asta vor, ca ei stiu ca si-au pus bani in conturi! Ce se-ntampla cu progresul societatii romanesti le este egal!!

 10. Absolut adevarat. Am ajuns ca astfel de texte sa ni se para aur curat, azi cand atator oameni le-au fost alterate mintile si constiintele prin canale media superperfide si marsave, incat nu te mai intelegi roman cu roman pe teme absolut fundamentale ale binelui si raului. Multumim Laurentiu Ciocazan, pentru cuagularea comunitatii oamenilor cinstiti care prind curaj ca nu numai ei au ramas curati in cuget si simtiri si mai exista sperante ca stafeta dreptatii sa duca faclia mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here