Dragnea a turbat împotriva… RTV! Motivul: au transmis LOTO în loc să-l dea pe el cu atacul la Iohannis

2
2238

Liviu Dragnea dovedeşte cu fiecare ocazie cum se umflă „muşchii” de dictator pe el. Azi, în conferinţa de presă în care a tunat şi a fulgerat împotriva lui Iohannis, liderul PSD a avut o nouă ieşire de om „turbat” că nu-i stă toată lumea la picioare.

Culmea, gestul nervos al lui Dragnea a fost provocat de o televiziune de casă a PSD şi ALDE: România TV.

Ce l-a supărat pe Daddy? Faptul că RTV nu a transmis conferinţa sa de presă în care s-a afişat cu cioclii gloriosului PNŢCD şi ai PER, partide îngropate de chiar de lideri precum alde Pavelescu, care au vândut memoria martirilor ţărănişti pentru un pumn de parale.

Dar ce-a transmis România TV pe post de n-a mai rămas loc şi pentru marele Liviu Dragnea? LOTO. Tragerea Loto! Asta i-a mâncat „sultanului” spaţiul de emisie.

Asta l-a înveninat pe „Livache”, după ce se auto-înveninase în propria-i conferinţă de presă prin discurs de „băiat de cartier” împotriva lui Klaus Iohannis.

Foarte interesant gestul. El arată cum poate fi un Liviu Dragnea într-o ţară pe care o poate controla total. În acest caz, devine clar că nu mai dă doi bani nici pe „televiziunile roşii”. Aşa că alde RTV sau Antena 3 se vor putea trezi mâine-poimâine într-o scenă precum cea de azi cu… Loto. Sub papuc. Sau sub cizmă.

În ziua în care Dragnea va fi stăpân absolut, baronul-baronilor (încă nu e), televiziuni ca RTV, Antena 3 sau B1 nu vor mai conta pentru el. El va dicta ce apare pe ecran aşa cum Nicolae Ceauşescu făcea politica editorială la TVR.

CITIŢI ŞI:

Kovesi: „Mi-au interzis să vorbesc cu presa. Face parte din campania de hărţuire a mea”

Dragnea a mai „arestat” două partide: PNŢCD şi PER. Se răsucesc în mormânt înaintaşii ţărănişti Coposu, Maniu, Mihalache

Dragnea, discurs MIZERABIL şi ameninţare la adresa lui Iohannis: „Habar n-aveţi cum va suna întrebarea pusă de acest INDIVID. Plângerea pentru înaltă trădare împotriva lui e aproape gata”

Dragnea: „E grav că Iohannis mi-a pronunţat numele la întâlnirea cu magistraţii de la Cotroceni”

Iohannis: „Nu se mai poate! Voi convoca referendum pentru justiţie pe 26 mai”

Surse: Dăncilă i-ar fi promis lui Timmermans că nu va adopta mâine Ordonanţa care îl scapă pe Dragnea

„Păpuşa” lui Dragnea din fruntea justiţiei sare la gâtul lui Iohannis. Savonea joacă teatru ieftin pe tema independenţei magistraţilor

Dovada că Teszari a predat Digi 24 lui Dragnea? Vâlcov face deja primul gest de bunăvoinţă faţă de RCS-RDS, după valul de plecări din televiziunea de ştiri

Băsescu: „Dăncilă trebuia să-l sune pe premierul Iordaniei să-i spună că a vorbit sub efectul narcoticelor”

„Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României”. Odă în SPUTNIK pentru cea cu „recunoaştere internaţională din ce în ce mai amplă”

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Victor Rebengiuc, în ultimul videoclip al trupei „Taxi” cu mesaj dur anti-Ciumă Roşie: „Bă, nenorociţilor!”

Procurorul general, LOVITURĂ dată găştii Dragnea-Tudorel-Adina Florea. Lazăr decide că ancheta TelDrum o face DNA, nu SS

Negocieri dure, la Strasbourg. „Kovesi este favorită pentru şefia Parchetului European”

 

2 COMENTARII

  1. BRAVO RTV……ATI MAI SPELI DIN PACATE……CA PREA AI STAT MULT SUB PAPUCUL UNUI INFRACTOR CONDAMNAT DRAKNEA… O NULITATE IN ORICE MATERIE DAR AS IN TICALOSII SI HOTII….DIN CAND IN CAND FA-L SA TURBEZE .. POATE CAPATA CAMASA DE FORTA SI AJUNGE UNDE AI ESTE LOCUL…..VA FACE ROMANIA FERICITA.

  2. Liviu Dragnea o sa-și numere zilele pana intra in pușcărie! Un borfaș ca el, infractor dovedit, mafiot de Teleorman , in loc ca membrii PSD sa-i deacun șut in fund ii țin companie ! PSD va pieri cu totul din numai și numai din cauza acestui impostor care va duce PSD in faliment politic! Este pur și simplu un descreierat și are probleme psihice ce necesita un consult medical!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here