Dragnea, milionarul din pușcărie! Clotilde Armand anunță noi venituri uriașe pentru Tel Drum din contracte publice

1
674
Liviu Dragnea, PSD
Liviu Dragnea face milioane de euro chiar dacă e după gratii. Tel Drum câștigă licitații pe bandă rulantă

Tel Drum, compania controlată de Liviu Dragnea prin interpuși și acțiuni la purtător, a câștigat patru noi contracte publice în valoare de 12 milioane de euro.

Procurorii DNA anchetează compania, iar cercetarea penală îl vizează și pe Liviu Dragnea, care are mai mult bunuri și sume de bani puse sub sechestru în acest dosar. Deși Călin Nistor, procuror-șef interimar DNA, anunța că Dosarul Tel Drum va fi trimis la instanță la sfârșitul anului trecut, acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Dosarul reprezintă cercetarea uneia dintre cele mai sofisticate operațiuni de corupție, acesta fiind vizat și de Adina Florea, procuror la secția de investigare a magistraților, care l-a cerut în mod expres de la DNA, cel mai probabil pentru a i-l arăta lui Dragnea la vremea respectivă. În cele din urmă nu a reușit să-l obțină.

Clotilde Armand, USR, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că Tel Drum, o companie acuzată de fraudă cu fonduri europene, a câștigat patru noi contracte publice în valoare de aproape 12 milioane de euro.

Liviu Dragnea, fost lider PSD aflat în închisoare pentru corupție, e acționarul principal al Tel Drum, conform mai multor surse, controlând compania prin acțiuni la purtător.

În vara anului trecut, la presiunea Uniunii Europene, parlamentul a adoptat o lege prin care acțiunile la purtător au fost interzise. Deținătorii trebuie să le convertească în acțiuni nominale până la începutul anului 2021.

Liviu Dragnea nu a făcut-o până acum, fiind de presupus că modificarea o va face în favoarea unei rude apropiate sau a unui interpus.

„Țineți-vă bine și haideți să facem un calcul împreună.
10.761.647 + 13.586.743 + 14.001.371 + 18.475.091 = 56.824.852 lei (11.891.278 EUR)
Atât a câștigat astăzi firma TEL DRUM de la statul român. 4 contracte în valoare de 56.824.852 lei de la Consiliul Județean Teleorman. Da, oameni buni… TEL DRUM, aflată în insolvență și judecată pentru fraude europene. Ireal”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook, anunțând că afacerile lui Dragnea sunt bine-mersi.

Într-adevăr este ireal ce se întâmplă la Consiliul Județean Teleorman care, ca un mecanism bine uns, continuă să ofere contracte pe bandă rulantă unei companii aflate în insolvență și cercetate de procurori.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Funeriu șterge pe jos cu „rapsodul PSD” Tudor Gheorghe: „Să-ți fie rușine, canalie…!”

* Postarea lui Funeriu „Să-ți fie rușine, canalie…!”, adresată rapsodului PSD-ist Tudor Gheorghe, e fenomen pe Facebook

* Anunț îngrijorător. Vaccinul împotriva virusului din China, gata abia peste 8 săptămâni

* VIDEO. Wuhan, orașul fantomă. 11 milioane de oameni, baricadați în case. 10 imagini șocante

* VIDEO. Germania, a doua țară europeană, după Franța, în care a fost descoperit virusul. Ce măsuri a luat UE

* VIDEO. Criză în China din cauza epidemiei. Primul mort în Beijing. OMS: „Pericol mare de răspândire”.

* VIDEO. Guvernul chinez ascunde adevărul despre epidemie. Cercetători din Hong Kong: 44.000 de oameni sunt deja infestați

* INTERVIU. „Virusul mortal din China n-are nicio legătură cu vaccinurile gripale”

1 COMENTARIU

  1. Uite justiția voastră de rahat….pupati-o in cur ….și mai vor pensii speciale… degeaba hoția și pornografia politică nu va dispare din Romania in veci…. după mascarada de ieri din parlament ne dăm seama că pălăria e aceeași pentru toți….un căcat împrăștiat!!! …și proștii și pus gura….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here