Acasă Politică "Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că i se strânge lațul. Se...

„Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că i se strânge lațul. Se comportă ca Hitler în buncăr”

Bătălia dintre cele două PSD-uri (PSD și Pro România) s-a încins. Ura care-i desparte acum pe Liviu Dragnea și Victor Ponta se revarsă pe toate canalele media și scoate la iveală lucruri îngrozitoare. Mincinos la guvernare, Ponta spune acum multe adevăruri despre fostul său tovarăș de barcă.

Duminică, Victor Ponta a postat un text vitriolant pe pagina sa de Facebook (din păcate, și un text plin de greșeli gramaticale, pe care – din respect pentru cititori – le-am corectat noi). Furia sa a fost declanșată de o afirmație a lui Liviu Dragnea, care a declarat la Reșița că Pro România este un partid plin de securiști, care i-ar fi terorizat familia.

Textul lui Victor Ponta

„Este un moment al adevărului: Dragnea și gașca lui de mafioți nu se mai ascund și nu mai au teamă – anunță că «se ocupă el de noi». Ieri, noi am fost pe stradă alături de oameni, el a mers câțiva pași la Reșița și a văzut cătușele. Frica l-a făcut să spună, în sfârșit, adevărul; iar noi îi aducem aminte Mafiotului înțelepciunea românească: «de ce ți-e frică nu scapi»!

Dragnea mafiotul este așa nervos pentru că vede că i se strânge lațul. Are două coșmaruri care îl fac să se comporte ca Hitler în buncăr:

  1. Sentința de condamnare penală de la ICCJ care trebuie să vină în aprilie-mai (dacă nu dă niște ordonanțe care să-l scape).
  2. Sentința de condamnare politică la alegerile europarlamentare din 26 mai, când trebuie să arate care este scorul lui politic (după ce în decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacșu, Bănicioiu, Chirica, Țuțuianu, Stănescu și mulți alții pe care i-a «înjunghiat» pe la spate).

Pro România va duce această bătălie contra lui Dragnea până la sfârșit. Pro România va scăpa țara de Dragnea și gașca lui de hoți și analfabeți. De Pro România îi este frică lui Dragnea, pentru că reprezintă singura alternativă politică de centru-stânga. Doar Pro România are echipă de oameni suficient de competenți și experimentați, capabili să arate hoțiile și prostiile guvernării Dragnea-Dăncilă”.

Ponta are dreptate când vorbește despre Dragnea mafiotul și gașca lui de hoți. Același Ponta e penibil, însă, când se referă la echipa sa de la Pro România, formată din PSD-iști la fel de odioși (modelul Țuțuianu). Cât despre proștii aduși la guvernare, să ni-l amintim pe ministrul Liviu Pop din Guvernul Ponta. Și să nu uităm că însuși ministrul Dragnea (exact, mafiotul) a căpătat putere în Guvernul Ponta!

CITIȚI ȘI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Dragnea, atacat violent de o fostă vedetă RTV: „Nesimțitule! Penalule! Hoțule! Blestematule! Intrigantule! Duci la sapă de lemn toată România!”

loading...

2 COMENTARII

  1. Stiam ca V V Ponta e un plagiator si un mincinos congenital .Nu stiam ca e si un amnezic.Motivul ptr care se plimba in barca impreuna cu Dragnea este ca bicondamnatul LIVIU NICOLAE DRAGNEA era vicePrim Ministru al Guvernului PSD Ponta .Era si vecePresedintele PSD !

  2. Ponta nu ataca si nu a atacat niciodata PSD. Il ataca doar pe Dragnea. Daca pica Dragnea cele doua partide se vor uni. Dind vituri la ProRomania de fapt se dau voturi catre PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările