Trump despre punerea sa sub acuzare: „Este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria politicii”

0
1225

Președintele în funcție al SUA, Donald Trump, a făcut marți primele declarații după insurecția de la Capitoliu. Demersul democraților de a-l pune sub acuzare pentru incitare la insurecție este „o continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria politicii”, spus Trump.

Încă președintele american a făcut declarațiile înainte de a pleca într-o inspecție la zidul de la granița cu Mexicul, pe care chiar el l-a comandat.

Trump a calificat punerea sa sub acuzare drept „ridicolă” și a susținut că aceasta provoacă în rândul cetățenilor americani „multă furie”.

Înainte de a urca în elicopterul militar, Donald Trump le-a spus reporterilor: „Nu vrem violență. Niciodată violență, absolut nicio violență”.

El a condamnat dorința democraților de a-l înlătura din funcție înainte de finalul mandatului. „Cred că asta este periculos pentru țară și provoacă multă furie”, a spus Donald Trump.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trumpiștii ar pregăti „un protest macabru”, „cel mai mare protest armat din istoria SUA”, pentru a-i executa pe congresmenii democrați și „câțiva republicani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here