Discursul lui Putin, desființat de un fost deputat rus. „N-am văzut niciodată un discurs atât de defectuos. Fatidic. L-a citit de pe prompter, dar a făcut-o prost”

0
2737
Ilia Ponomarev - Vladimir Putin

Ilia Ponomarev, fost deputat în Duma de Stat a Rusiei, a contabilizat slăbiciunile dictatorului criminal Vladimir Putin în discursul televizat pe care l-a rostit cu privire la „mobilizarea parțială” a noilor recruți pentru „operațiunea militară specială” din Ucraina. Comportamentul tiranului de la Kremlin, în timpul citirii mesajului său amenințător la adresa unei lumi întregi, a trădat de fapt frica din el.

Considerațiile anti-putinistului Ilia Ponomarev (47 de ani), care trăiește de câțiva ani în exil, fiind stabilit la Kiev, au fost făcute miercuri, 21 septembrie, pentru publicația „Gordon” și preluate de site-ul postului de radio Novosti Vremia.

Constatatare: lui Putin i-au tremurat frecvent degetele. Astfel, se poate trage concluzia că „are o stare psihologică foarte proastă”.

Ilia Ponomarev: „Nu am văzut niciodată un discurs atât de defectuos, din punct de vedere tehnic, din partea lui Putin. În acest sens, este o persoană destul de pregătită, a urmat cursuri speciale de discurs scenic. Și acesta este un discurs atât de fatidic… Clar, l-a citit de pe prompter, dar a făcut-o prost. Este evident că era nervos, întrucât nimeni nu-l poate sfătui cu nimic. Nivelul de nervozitate este evident”.

Opozantul regimului Putin a mai remarcat că, prin acel discurs ținut pentru a justifica mobilizarea la oaste a cetățenilor ruși, Putin a recunoscut de fapt eșecul tuturor sarcinilor atribuite forțelor armate ale Federației Ruse.

„Nu are alt scenariu decât să continue războiul. E ca în filme: ori îl conduce pe culoar, ori îl duce el direct la procuror”, spune Ponomarev.

Site-ul Novosti Vremia constată: „Între timp, Forțele Armate ale Ucrainei își continuă contraofensiva, care a început pe 29 august, eliberând teritoriile ucrainene în mai multe direcții deodată. Forțele de apărare țin podul Antonovski și alte puncte de trecere peste Nipru, în regiunea Herson, sub controlul focului, împiedicând ocupanții să restabilească rute de importanță critică pentru ei. Astfel, au blocat transferul de trupe rusești, ceea ce a redus serios capacitățile Forțelor Armate Ruse în această regiune. Pe lângă Herson, a început și o contraofensivă activă în regiunea Harkov. Până în prezent, se știe în mod sigur despre eliberarea unui număr de teritorii, cu o suprafață totală de peste 8.000 de kilometri pătrați, inclusiv Balakleia, Kupiansk și Izium – locații-cheie pentru Federația Rusă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Stoltenberg: NATO îşi va intensifica sprijinul pentru Ucraina, după ce Rusia a organizat „referendumuri” pentru anexarea zonelor ocupate

Ilustru general american: Dacă Rusia folosește arme nucleare tactice în Ucraina, SUA va scufunda flota rusă din Marea Neagră! „Vom riposta cu o lovitură devastatoare”

Rusia își creează baza pentru atacuri nucleare: organizează brusc „referendumuri” de anexare în teritoriile ocupate Herson, Zaporojie, Donețk și Lugansk. Ce urmărește Putin

Capcana lui Putin: rușii care vor să scape de încorporare sunt invitați să sune la un număr care aparține, de fapt, Comisariatului militar!

SUA dezvăluie: Rusia a investit cel puțin 300 de milioane de dolari, după 2014, în coruperea partidelor și a politicienilor din peste 20 de țări! Milioane au ajuns și la diverși candidați la Președinție

Scandalos! În plină criză, parlamentarii și-au dat salarii mai mari cu 25%! PSD a votat mărirea, dar zice că nu e de acord cu ea! Boloș (PNL): „Dacă mă uit la salariile demnitarilor din Vest, pot să fiu invidios”. USR – singurul partid care a votat împotrivă

Anarhista rusofilă Diana Șoșoacă are o beizadea cu pronunțat profil infracțional. La 20 de ani, Andrei e recidivist pe șosele: conduce beat și fuge de polițiști. Senatoarea zicea ceva și de droguri, și de „tipe băgate pe filiera lui”

* „Monstrul din Caracal”, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru răpirea, violarea și uciderea adolescentelor Luiza și Alexandra

* VIDEO. Bătaie de mahala între Reghecampf și Prodanca (încă soți). Penibili și când își declarau iubire gheboasă la TV, și când își dau pumni în stradă

* Ungaria electrocutează fotbalul european: domină grupa cu Germania, Italia și Anglia! Se conturează a treia „generație de aur” maghiară, după cele din 1938 și 1954, vicecampioane mondiale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here