Vladimir Putin îi desconsideră pe americani, despre care crede că suferă de sindromul ADHD (deficitul de atenție), și subestimează grav determinarea SUA de a ajuta Ucraina, a declarat William Burns, directorul CIA, într-un interviu acordat televiziunii CBS.
Liderul rus a luat o serie interminabilă de decizii proaste din cauza modului în care și-a triat consilierii, a explicat William Burns: „A fost un cerc în care Putin aprecia loialitatea înaintea competenței. A fost un grup de oameni care tindea să-i spună ceea ce voia el să audă“.
În baza acestor rapoarte false, șeful agenției de informații americane spune că Putin „a fost prea încrezător că Rusia va câștiga războiul în Ucraina“. Locatarul de la Kremlin „dă dovadă de orgoliu“ în organizarea ofensivei rusești din sud-estul Ucrainei. Este vina liderilor ruși că „își întăresc reciproc opiniile profund greșite“.
Un alt element important dezvăluit de șeful CIA este legat de China. William Burns spune că are „încredere“ în informațiile care spun că Beijingul „ia în considerare să aprovizioneze cu echipamente letale“ Rusia, sprijinind-o astfel în războiul din Ucraina. Burns adaugă că speră ca SUA să poată „descuraja“ China de la a face acest „pariu foarte riscant și nechibzuit“.
„Cred că Putin este, în acest moment, foarte încrezător în capacitatea sa… de a pune la pământ Ucraina”, a declarat William Burns, șeful CIA, pentru CBS. Dar „la un moment dat, el va trebui să se confrunte și cu costuri din ce în ce mai mari, cu sicrie care se vor întoarce acasă în unele dintre cele mai sărace părți ale Rusiei”.
Obsesiile lui Putin despre Ucraina erau prezente în mintea dictatorului rus încă din 2008, a spus Burns. Acesta și-a amintit că în acea perioadă, când își încheia mandatul de ambasador al SUA la Moscova, Putin îi spunea deja că Ucraina nu e o țară adevărată.
William Burns: „Auzisem de la el, înainte, multe din ceea ce avea de spus despre Ucraina, convingerea sa că Ucraina nu este o țară adevărată. Știți, țările adevărate ripostează. Și asta este exact ceea ce au făcut ucrainenii cu atâta curaj pe parcursul ultimului an. Este o temă constantă la el (la Putin – n. red.). Dar mai ales pe parcursul celor 15 ani, de când am fost ambasador la Moscova, ați văzut că opiniile sale s-au înăsprit în ceea ce privește Ucraina. Cred că, după cum știți, nu poate concepe Rusia ca o mare putere fără să controleze Ucraina. Și cred că, pe măsură ce a privit evoluția Ucrainei în ultimul deceniu, ceea ce a văzut este independența încăpățânată a Ucrainei, progresul democratic al acesteia, mișcarea ei spre Occident în termeni politici, economici și de securitate, accelerată în mare măsură de Putin însuși prin agresiunea sa în Crimeea, în 2014. El a văzut acest lucru ca pe o amenințare directă la adresa ambiției care atinge miezul viziunii sale de lider rus și cred că acesta este fundalul agresiunii îngrozitoare pe care a lansat-o“.
Așa-i la bolșevici, sunt promovați doar cei „cu origine sănătoasă”, „oameni de bine” loiali Partidului și Iubitului Conducător. 😂😂😂😂😂😂😂