joi, mai 30, 2024
AcasăOpinii"Pacifiștii" lui Putler

„Pacifiștii” lui Putler

-

Împreună cu încă 4-5 țări europene, Italia se află în topul statelor care au permis propagandei ruse să influențeze, să modeleze și chiar să domine opinia publică internă.

Clanurile economice și mafiote italiene, încălzite și protejate mai mulți ani de Berlusconi și ortacii săi, au mii de legături și încrengături cu miliardarii corupți din Rusia, cu care s-au „înfrățit” în stil ruso-sicilian și au dirijat din umbră segmente importante din economia italiană.

Alecu Reniță

Dar cel mai rău lucru este că o parte însemnată din mass-media din Italia arată ca o prelungire a aparatului propagandistic de la Kremlin, intoxicând cu narative rusești milioane de italieni și sute de mii de emigranți din fostul imperiu sovietic și socialist, care muncesc în peninsulă. Nu întâmplător, Vladimir Rudolfovici Soloviov, scula propagandistică și portavoce a lui Putler, avea câteva vile de lux în Italia. Poate mai are și în Austria, și pe malul lacului Balaton…

Este foarte evident că serviciile secrete rusești și cârtițele lor din țările europene au primit sarcini noi și au misiunea să pună în mișcare clanurile economice din UE legate de resursele rusești, mass-media coruptă, demnitarii șantajabili, batalioanele de idioți utili, turmele de imbecili voluntari, pacifiștii de paie și celulele de emigranți rusofili, pentru a organiza un „front larg al păcii” în țările UE, cu cerința generală de a înceta războiul, fără a impune Rusiei să-și retragă armata de ucigași din Ucraina. Mercenarii lui Prigojin își câștigă banii nu doar ucigând oameni în războiul criminal, ci și cerând „pace” în diferite țări.

- Advertisement -

Putler încearcă, a câta oară, după invazia criminală din 24 februarie 2022, să spargă solidaritatea și unitatea statelor europene și să umple capitalele occidentale cu „porumbeii dresați la Moscova”, care să manipuleze mulțimile intoxicate și să forțeze guvernele să nu ajute Ucraina.

În esență, „lupta pentru pace” organizată de Kremlin în Europa nu-i altceva decât încurajarea și susținerea războiului Rusiei împotriva Ucrainei și a lumii libere.

Sunt convins că în spatele „corului de pacifiști” se află indivizi cu „pufușor pe botișor”, care își ridică banii murdari, pătați de sângele copiilor ucraineni, de la cârtițele serviciilor ruse.

- Advertisement -

Și la Chișinău, mai mulți „porumbei” ieșiți de sub poala lui Dodon, Șor și Voronin vor să zboare pe lângă Ambasada Ucrainei și să interpreteze în cor cântece de pace. Tuturor celor care-și camuflează simpatia sau dragostea față de Putler, în dosul cuvântului PACE, le repet ce le-am spus ceva timp în urmă…

Bre, putleriștilor, fariseilor și rătăciților din toate țările Europei și lumii!

Ucrainenii își apără libertatea și țara. Ei știu pentru ce luptă și de ce mor. Ei nu au nevoie de pacifiști plătiți, bocitoare dresate și imbecili voluntari. Nu vă mai ascundeți urâțenia și hidoșenia sufletească sub drapelul fals pe care ați scris „mir/pace”!

Dacă a mai rămas ceva omenesc în voi și vă doare cu adevărat genocidul lui Putler în Ucraina, duceți-vă cu toții în fața Ambasadelor Federației Ruse din țările UE și protestați acolo sau declarați tot acolo greva foamei până când Rusia își va retrage armata ucigașă din Ucraina!

Nesimțiților și fariseilor, încetați să defilați în țările libere, pe trupurile sfârtecate ale copiilor uciși de rachetele lui Putler, pe suferințele groaznice ale poporului ucrainean!

Locul vostru e în Piața Roșie, în fața Kremlinului! Cereți idolului vostru, pătat de sângele pruncilor nevinovați, retragerea imediată a armatei ruse din Ucraina! Doar așa vor apărea condiții reale pentru a instaura pacea în regiune și pe continentul european!

DE ACELAȘI AUTOR:

* Un an de eroism și jertfă colectivă

Discursul Führer-ului de la Kremlin a dărâmat toate gardurile la Zoo

Cu durere, despre Afganistan și victimele războiului nedrept

Golgota Basarabiei: 5-6 iulie 1949. Cel mai mare val al deportărilor organizate de Rusia în teritoriile românești ocupate

Remember: 28 iunie, ziua sfâșierii României noastre

Cine ne apără de invazia pașnică?

Tricolorul lui Gheorghe Muruziuc

CITIȚI ȘI:

* Cum a ajuns România, prin coruptul Severin, să facă propagandă rusească într-o comisie a OSCE. „Puterile autocrate reprezintă familia, religia, patria“, războiul e „pornit de Occident”, care e „în moarte clinică“

* Conectați la presa de la Budapesta, maghiarii din Ardeal au devenit comunitatea cea mai filorusă din România. Etnicii români au încredere în UE și Occident, maghiarii în Orban și FIDESZ

* A murit filosoful Mihai Șora, simbol al protestelor #Rezist. Avea 106 ani, 3 luni și 18 zile. „E frig fără tine, iubitule…”

De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

* VIDEO. Alberto Caraian, PSD-istul care a participat gol pușcă la ședința Consiliului Local, pleacă de la Primărie, dar rămâne la minister! Tot războindu-se cu Clotilde, el a pierdut bătălia cu propriul telefon

* VIDEO. Bătăușul Olaianos e prea bolnav pentru a lucra la TVR, dar e suficient de sănătos ca să comenteze la Prima Sport! Un concediu medical dubios, care trebuie verificat

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. ”Porumbeii pacii” din tarile vestice nu sunt numai agenti ai Rusiei ci si idioti utili care au idealuri comuniste. Citesc prea multa propaganda si nu tin cont de relatarile celor care au trait in comunism un numar de ani si au experimentat comunismul real pe pielea lor..

    O mica precizare. Multa lume il numeste Putler pe Putin iar oamenii o fac pentru a-i asocia numele cu Hitler. Insa porecla asta vine din alta parte. Prima data de Putler a pomenit Nostradamus. Spunea ca in lume vor veni 4 anticristi si unul din ei se va numi Putler. Dupa WW2 Hitler a fost cel poreclit Putler. Se stie ca Nostradamus nu facea profetii foarte clare si mai mult trebuia dedus ce profetea. De cind a pornit razboiul Putin, a inceput sa fie poreclit el Putler. Se potriveste porecla asta la amindoi, ca rezonanta sonora a numelui dar si ca personalitate ticaloasa. Deocamdata Putin nu a facut atitea crime cit Hitler insa mai are timp. Iar daca va porni un razboi nuclear il va depasi pe Hitler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -