miercuri, februarie 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaDirectoarea unei școli din Kiev a fost arestată pentru trădăre în favoarea...

Directoarea unei școli din Kiev a fost arestată pentru trădăre în favoarea rușilor, dar eliberată pentru 16.000 de euro. Între timp, a fugit în Ungaria!

-

În Ucraina au loc evenimente halucinante, de-a dreptul aberante prin desfășurarea lor. Pe de o parte, trupele lui Zelenski duc bătălii crâncene, de aproape 7 luni, pentru eliberarea teritoriilor ocupate de invadatorii ruși. Mulți dintre ei au pierit pe front la datorie. Pe de altă parte, justiția, în loc să-i condamne aspru pe trădători, îi reține de ochii lumii, iar apoi le dă drumul în mod total nejustificat, contra unor foloase materiale!

Cazul unei directoare de școală gimnazială din Kiev este de-a dreptul revoltător. Aceasta, pe lângă faptul că era angajată și plătită de statul ucrainean, și-a trădat compatrioții și a trecut în tabăra regimului odios de la Kremlin, deși nici măcar nu se afla într-o zonă ocupată de armata rusă.

Directoarea le-a furnizat invadatorilor informații prețioase despre pozițiile de apărare ale militarilor ucraineni. Cu toate astea, ea a scăpat de pușcărie. A fost inițial arestată, apoi eliberată de judecători pentru o cauțiune de jumătate de milion de grivne (aproximativ 16.000 de euro).

Între timp, conform site-ului Obozrevatel.com, profesoara trădătoare a fugit în Ungaria, unde e sprijinită de premierul pro-rus Viktor Orban.

- Advertisement -

Rușii voiau s-o pună ministru al Educației, dacă ar fi cucerit capitala Kiev

Alla Dușkina

Pe directoarea trădătoare o cheamă Alla Dușkina. Până la finalul anului școlar 2021-2022, ea condusese Școala Gimnazială Pecersk nr. 75 din Kiev.

Procurorii au învinuit-o pentru deconspirarea cu intenție a pozițiilor armatei ucrainene, la schimb cu promisiunea că va fi numită ministru al Educației, în caz că Rusia ar fi izbutit să captureze capitala. Chiar și avocatul ei a recunoscut aceste fapte oribile.

Dușkina a părăsit Ucraina pe 31 iulie, stabilindu-se în Ungaria.

- Advertisement -

Obozrevatel.com: „În Ucraina, pe timp de război, trădătorii care predau pozițiile armatei noastre, înlesnesc focul asupra orașelor pașnice și promovează «lumea rusă» fug de responsabilitate sau primesc termene minime. Unii chiar reușesc să scape, pentru că instanțele noastre le sunt prea favorabile. Chiar înainte de invazia pe scară largă, Dușkina avea opinii pro-ruse și susținea ocuparea Crimeei. Adesea a fost oaspete al bisericilor Patriarhiei Moscovei, îi plăcea să cunoască și să lege amiciții cu oameni celebri – vedete, sportivi, persoane publice. Pagina ei de pe rețeaua de socializare este plină de fotografii în care se îmbrățișează, se pupă și se pozează cu vedete”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Ați pierdut, Vladimir Vladimirovici!” Un general de top din Ministerul rus al Apărării l-ar fi avertizat pe Putin că a eșuat în războiul din Ucraina. Ofițerul a fost deconectat de la ședința video, iar politrucii Armatei s-au dezis de el

* Putin a pierdut 51.900 de militari, plus echipamente de 31,8 miliarde de dolari. Și spunea că Rusia „n-a pierdut nimic” în Ucraina…

* VIDEO. Rusia cere agresiv ieșirea României din UE, prin gura lui Șoșoacă: „De când suntem în UE, ne-am distrus! RoExit!”

* „Europa riscă o nouă Ucraina” în Marea Egee, avertizează Grecia, care cere NATO, ONU și UE să oprească Turcia înainte să declanșeze o invazie a insulelor grecești

* „Este absolut revoltător că directoarea liceului «Lazăr» propune ca model elevilor un golan de cea mai joasă speță, incult și scandalagiu, pe George Simion”

* Turcescu are și susținători. Grobianul Dan Tănasă, deputat AUR: „Absolut superb! Bravo, Robert!”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Antena 3, România TV și Realitatea Plus primesc 2 milioane de lei din bani publici pentru a-i face lui Daniel Băluță (PSD), primarul Sectorului 4, „imagine instituțională pozitivă”, cu materiale „optimiste”

* Secretele reginei Elisabeta a II-a. Nu avea pașaport, nici permis de conducere, dar urca la volan. Nu mânca bucate cu margini ascuțite – un semn rău, ce putea aduce răsturnarea tronului britanic

* Rugămintea Simonei Halep și gluma bizară a lui Toni Iuruc. Cei doi au divorțat la notariat

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -