joi, aprilie 18, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Ați pierdut, Vladimir Vladimirovici!" Un general de top din Ministerul rus al...

„Ați pierdut, Vladimir Vladimirovici!” Un general de top din Ministerul rus al Apărării l-ar fi avertizat pe Putin că a eșuat în războiul din Ucraina. Ofițerul a fost deconectat de la ședința video, iar politrucii Armatei s-au dezis de el

-

Un eveniment neașteptat s-ar fi produs în cadrul unei ședințe video condusă de dictatorul Vladimir Putin și la care participau acoliții săi din mai multe instituții de forță și apărare ale Federației Ruse. Serghei Narîșkin, directorul Serviciului de Informații Externe, ar fi afirmat că întregul staff militar și politic al SUA a luat o decizie clară cu privire la necesitatea de a provoca o înfrângere a Kremlinului în Ucraina.

La ședință au mai fost prezenți, printre alții, Nikolai Patrușev (secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse), Aleksandr Bortnikov (directorul FSB), directorul adjunct al FSB, șeful unei direcții secrete din FSB, un reprezentant al Ministerului rus al Apărării și unul al Statului Major al Forțelor Armate Ruse.

Informațiile au apărut în premieră pe canalul de Telegram „General SVR”, fiind preluate de site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

Se specifică foarte clar că un general din cadrul ministerului rus al Apărării i-ar fi spus lui Putin că a pierdut războiul din Ucraina, întrucât trupele sale nu mai au deloc capabilități ofensive. Iar în curând – ar mai fi avertizat acesta – nu vor mai exista nici posibilități de apărare. Într-o frază, ofițerul de top, căruia nu i se precizează numele, i-ar fi zis fostului colonel KGB: „Ați pierdut, Vladimir Vladimirovici!”.

- Advertisement -

Ziaristii.com vă prezintă dezvăluirile incredibile făcute de canalul de Telegram „General SVR” în legătură cu discuția printr-un link video desfășurată între tiranul Putin și „locotenenții” săi.

„Putin a dat cuvântul unui reprezentant al conducerii Statului Major General, care și-a exprimat încrederea că informațiile conținute în raport corespund planurilor SUA”

 • „Dragi abonați și oaspeți ai canalului! Ieri (8 septembrie – n. red.) a avut loc un eveniment semnificativ, poate chiar epocal, iar persoana «vinovată» de cele întâmplate și cuvintele sale, rostite ieri, au toate șansele să intre în cărțile de istorie.”
 • „Am raportat că președintele rus Vladimir Putin se pregătește de o întâlnire cu conducerea blocului de securitate și militară, cu participarea directorului Serviciului de Informații Externe, Serghei Narîșkin.”
 • „Motivul a fost un raport adresat președintelui, prin intermediul Serviciului de Informații Externe, care afirmă că întreaga conducere militaro-politică a SUA a luat o decizie clară cu privire la necesitatea de a provoca o înfrângere militară Rusiei în Ucraina.”
 • „La începutul întâlnirii, Putin a citit raportul primit și a invitat participanții să-și exprime părerile cu privire la perspectivele de desfășurare a evenimentelor în lumina informațiilor prezentate, ținând cont de faptul că acestea sunt corecte.”
 • „În primul rând, Putin i-a dat cuvântul lui Nikolai Patrușev, dar acesta s-a oferit să dea cuvântul reprezentanților Marelui Stat Major al Armatei, pentru ca aceștia să-și exprime pozițiile în funcție de situația de pe front.”
 • „Putin a dat cuvântul unui reprezentant al conducerii Statului Major General, care literalmente, în câteva cuvinte, și-a exprimat încrederea că informațiile conținute în raport corespund planurilor Statelor Unite. Apoi, generalul a spus că trupele noastre nu mai au capabilități ofensive, iar în curând nu vor mai exista nici oportunități de apărare. Reprezentantul Armatei a rezumat astfel: «Ați pierdut, Vladimir Vladimirovici!».”

„Patrușev l-a întrebat: «Cum vorbiți cu comandantul suprem?!». Generalul a răspuns cu un șir de declarații noi, nu mai puțin dure”

 • „După aceea, generalul a tăcut și, din cauza șocului participanților la întâlnire, care au fost sincer uimiți de îndrăzneala sa, a urmat o pauză lungă, care a fost întreruptă de Patrușev. Acesta i-a pus întrebarea: «Cum vorbiți cu comandantul suprem?!». La care generalul a început să răspundă cu un șir de declarații noi, nu mai puțin dure. Astfel, l-au deconectat în grabă din ședință.”
 • „Putin a întrebat dacă aceasta este poziția Statului Major General și a Ministerului Apărării. A primit imediat asigurări că aceasta nu este în niciun caz poziția conducerii – nici a Marelui Stat Major, nici a Ministerului Apărării -, ci pur și simplu »un eșec al unei persoane care nu a vrut să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile eșuate de pe front.”
 • „După acel moment, ședința nu a durat mai mult de o jumătate de oră, timp în care președintele a tăcut mohorât, iar ceilalți au stors cuvinte de un optimism reținut.”
 • „Când Patrușev a trecut la discutarea situației din regiunile rusești învecinate cu Ucraina, raportând problemele din regiunea Belgorod – unde, potrivit acestuia, ca urmare a sabotajului, o parte din oraș a rămas fără energie electrică și apă -, Putin a întrerupt raportul, spunând: «La naiba… Îmi spuneți acum despre Belgorod? În general, acolo locuiesc practic doar ucraineni. Ei își udă singuri oamenii acolo. Avem probleme și fără asta deasupra capetelor noastre. Suficient». Apoi a încheiat discuția.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Victorie importantă: ucrainenii au eliberat complet orașul Kupiansk din regiunea Harkov. Drapelul Rusiei e la picioarele militarilor lui Zelenski

* VIDEO. Rusia cere agresiv ieșirea României din UE, prin gura lui Șoșoacă: „De când suntem în UE, ne-am distrus! RoExit!”

* „Europa riscă o nouă Ucraina” în Marea Egee, avertizează Grecia, care cere NATO, ONU și UE să oprească Turcia înainte să declanșeze o invazie a insulelor grecești

* „Este absolut revoltător că directoarea liceului «Lazăr» propune ca model elevilor un golan de cea mai joasă speță, incult și scandalagiu, pe George Simion”

* Turcescu are și susținători. Grobianul Dan Tănasă, deputat AUR: „Absolut superb! Bravo, Robert!”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Antena 3, România TV și Realitatea Plus primesc 2 milioane de lei din bani publici pentru a-i face lui Daniel Băluță (PSD), primarul Sectorului 4, „imagine instituțională pozitivă”, cu materiale „optimiste”

* Secretele reginei Elisabeta a II-a. Nu avea pașaport, nici permis de conducere, dar urca la volan. Nu mânca bucate cu margini ascuțite – un semn rău, ce putea aduce răsturnarea tronului britanic

* Rugămintea Simonei Halep și gluma bizară a lui Toni Iuruc. Cei doi au divorțat la notariat

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Cînd îți reduci criticii la tăcere, ajungi să tre intoxici cu propriile minciuni. Iar cînd i-ai eliminat pe cei suficient de competenți ca să-ți ia locul, nu mai are cine să te învețe de bine. Așa pier dictatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -