„ÎPS Mache, securist KGB-ist, cu multe dosare la DNA, va ajunge la pușcărie”. Despre Teodosie, teroristul în sutană

4
8142
Andrei Caramitru - ÎPS Teodosie

Antreprenorul Andrei Caramitru a comentat în termeni duri scrisoarea deschisă adresată Guvernului României, în termeni teroriști, de arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Caramitru-junior a reacționat printr-un scurt mesaj pe Facebook. El îl numește pe arhiepiscop „ÎPS Mache”, amintindu-i indicativul pe care l-a avut ca turnător al Securității comuniste.

Andrei Caramitru e convins că Teodosie făcea partea din aripa KGB-istă a Securității. Securiatea a murit, GKB-ul doar și-a schimbat numele (FSB)…

Mesajul lui Andrei Caramitru

„ÎPS Mache, securist KGB-ist cu dosare multe la DNA, incită la nerespectarea legii și la revoluție, domn’e. Bravo! Nu există persoană care să convingă mai multă lume să se separe de BOR și să-și găsească locul la catolici, greco-catolici sau protestanți.

Șpagoveanu’ Mache – acest agent extraordinar al modernizării României. Bravo! Să-l aplaudăm și ă-l încurajăm – până ajunge la pușcărie (că o să-l ia pe sus la un moment dat, e inevitabil).”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Băi frate, dar lăcustele astea după ce că nu plătesc nici un impozit mai mănîncă și căcat și sapă la rădăcină. Ia să fie și ei băgați în rînd cu toata lumea la taxe, că doar nu au patru ouă…

  2. E normal ca Teodosie să țină hangul psd. doar psd l-a salvat de la pușcărie pentru deturnare de fonduri europene, să nu mai spunem pe câți nevinovați a băgat la pușcărie prin denunțurile la securitatea comunistă, păcat ca unii capi ai bisericii judecă ca hoții și încalcă una di cele zece porunci.

  3. „… până ajunge la pușcărie (că o să-l ia pe sus la un moment dat, e inevitabil)”

    Daca e un agent KGB(FSB) important atunci nu se atinge nimeni de el tot asa cum nu se atinge nimeni de Ilieascu sau Voican Voiculescu. Nici macar IPS Daniel nu are curajul sa-l mustre. Iar Daniel stie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.