O asistentă medicală din Botoșani a fost ucisă de coronavirus la 46 de ani, deși nu suferea de alte boli

2
5132
Spitalul Județean Botoșani, cel la care lucra asistenta medicală ucisă de Covid-19

Un deces care-i aruncă în ridicol, o dată în plus, pe cei care minimalizează pericolul Covid-19: o asistentă medicală din Botoșani a murit la numai 46 de ani, deși nu avea comorbidități, adică boli asociate severe. Femeia s-a luptat pentru viață două săptămâni la Terapie Intensivă.

Încă un deces în rândul cadrelor medicale din cauza Covid-19. O asistentă medicală din Botoșani, infectată cu coronavirus, a murit după câteva săptămâni de spitalizare. Potrivit medicilor, femeia de 46 de ani nu avea afecțiuni asociate.

Asistenta lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani

Femeia lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani, iar de aproximativ două săptămâni era internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, a declarat duminică, la Digi 24: „A fost o internare lungă în Terapie Intensivă, de aproape două săptămâni. A urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidități care să determine o atât de mare imunodepresie, nu avea nici o afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. De la început a fost internată la Terapie Intensivă”.

Numărul deceselor în rândul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns duminică dimineața, în România, la 1.179.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere

2 COMENTARII

  1. Mordechai minți pe timpul meu. Transilvania 14 județe și Moldova 8 județe sunt numai păduri cuantice verzi. Nu mai au orașe. Negura Galaxiei e de azi antimaterie activă forever. Hades

  2. Terapia intensivă pentru COVID 19 este tortură cu final prebizibil. OARE CÂND SE VA ÎNȚELEGE CĂ NU SE POATE REDA FUNCȚIONALITATEA PLĂMÂNILOR CU ACEST TRATAMENT INVAZIV???😫😭😲😡😡😡😰😰😰

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here