Acasă News O asistentă medicală din Botoșani a fost ucisă de coronavirus la 46...

O asistentă medicală din Botoșani a fost ucisă de coronavirus la 46 de ani, deși nu suferea de alte boli

Un deces care-i aruncă în ridicol, o dată în plus, pe cei care minimalizează pericolul Covid-19: o asistentă medicală din Botoșani a murit la numai 46 de ani, deși nu avea comorbidități, adică boli asociate severe. Femeia s-a luptat pentru viață două săptămâni la Terapie Intensivă.

Încă un deces în rândul cadrelor medicale din cauza Covid-19. O asistentă medicală din Botoșani, infectată cu coronavirus, a murit după câteva săptămâni de spitalizare. Potrivit medicilor, femeia de 46 de ani nu avea afecțiuni asociate.

Asistenta lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani

Femeia lucra la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani, iar de aproximativ două săptămâni era internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, a declarat duminică, la Digi 24: „A fost o internare lungă în Terapie Intensivă, de aproape două săptămâni. A urmat tratamentul cu Remdesivir, a avut două rezultate negative la testul pentru SARS-CoV-2. Nu avea comorbidități care să determine o atât de mare imunodepresie, nu avea nici o afectare anterioară încât să putem spune că a avut un teren la care să ne facă să ne gândim că ar putea prezenta o formă atât de gravă. De la început a fost internată la Terapie Intensivă”.

Numărul deceselor în rândul persoanelor infectate cu Covid-19 a ajuns duminică dimineața, în România, la 1.179.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere

loading...

2 COMENTARII

  1. Terapia intensivă pentru COVID 19 este tortură cu final prebizibil. OARE CÂND SE VA ÎNȚELEGE CĂ NU SE POATE REDA FUNCȚIONALITATEA PLĂMÂNILOR CU ACEST TRATAMENT INVAZIV???😫😭😲😡😡😡😰😰😰

  2. Mordechai minți pe timpul meu. Transilvania 14 județe și Moldova 8 județe sunt numai păduri cuantice verzi. Nu mai au orașe. Negura Galaxiei e de azi antimaterie activă forever. Hades

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările