De cine suntem conduși: hoți, mincinoși și pușcăriași din PSD. Cazul Carașol – electricianul din Teleorman făcut director cu diplomă falsă

5
8372
Marius Carașol, mare director, escroc cu diplomă

Cazul lui Marius Dănuț Carașol, cel care și-a falsificat CV-ul și a invocat o inexistentă diplomă de inginer pentru a fi „uns” în fotoliul de președinte al companiei Transelectrica S.A., n-ar trebui să mai surprindă pe nimeni.

Cum a ajuns un biet electrician să fie responsabil de siguranța Sistemului Electroenergetic Național vreme de peste un an și să încaseze ilegal peste 100.000 de lei? Păi, cum altfel decât prin eternul sistem PCR: Pile, Cunoștințe și Relații.

Diploma falsă a lui Carașol

De 30 de ani, PCR s-a transformat în PSD. Iar PSD a continuat să conducă România pe criterii de cumetrie, hoție, minciună. Prin baroni cocoțați în vârful puterii, care, la rândul lor, și-au pus slugile în posturi călduțe și bine plătite.

Carașol n-ar fi pupat o asemenea pleașcă dacă superiorii săi ar fi fost oameni bine pregătiți în câmpul muncii. Ar fi dat concurs, așa cum fac de pildă profesorii atunci când vor să se angajeze la o anumită instituție de învățământ. E mai ușor însă să nu înveți nimic. Să scrii ce vrei în CV și, culmea, să obții funcția dorită.

Carașol are de la cine deprinde aceste obiceiuri toxice, specifice „ciumei roșii”. Înaintașii săi celebri s-au dovedit a fi Victor Ponta (fost premier, actual „salvator al social-democrației”), Dan Șova (fost ministru „al Marilor Proiecte”), Corina Dumitrescu (nominalizată în 2012 pentru funcția de ministru al Educației în Guvernul Ponta).

Pinocchio Carașol

 • Faptul că a absolvit Liceul Industrial din Alexandria spune totul. E din același județ cu pușcăriașul Liviu Dragnea. Numit în funcție de un alt infractor dovedit cu acte: giurgiuveanul Niculae Bădălău, care a fost condamnat în perioada comunistă la un an de închisoare cu executare la locul de muncă, pentru că a furat patru saci cu grâu!
 • Și-a falsificat CV-ul, spunând că e absolvent al Facultatea de Electrotehnică a Politehnicii din București. În acest sens, Carașol a trecut în CV că e inginer diplomat cu studii finalizate în perioada 1999-2005. În realitate, el nu și-a încheiat niciodată studiile la respectiva facultate.

Pinocchio Ponta

 • În perioada în care era premier, în CV-ul său figura că a finalizat un masterat la Universitatea din Catania (Italia). După ce presa i-a descoperit minciuna, Ponta și-a șters acea pată neagră din CV. Prea târziu. Președintele Traian Băsescu l-a botezat la acea vreme cu un apelativ care avea să devină celebru: „dottore”.
 • Ulterior, s-a descoperit că Ponta și-a plagiat teza de doctorat, intitulată „Curtea Penală Internațională”, coordonată de Adrian Năstase, pe atunci premierul României și viitor pușcăriaș. Verdictul a fost dat de CNATDCU (Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare), Comisia de Etică a Universității din București și de Raportul Științific întocmit de trei profesori de Drept. I-a fost retras titlul de doctor.

Pinocchio Șova

 • În CV-ul său figurau două masterate obținute la London School of Economics. Instituția de învățământ din Anglia a negat informațiile postate de Șova pe site-ul Facultății de Drept și al Guvernului. Prins cu minciuna, Șova (conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității din București) a încercat să-și spele rușinea. Și-a modificat CV-ul, neștiind că vechiul CV mai figura activ pe motorul de căutare google.
 • Sărind în apărarea lui Șova, PSD-istul Liviu Pop și-a dat arama pe față: „Și eu am șters poate anumite lucruri din CV sau am scos o diplomă”.
 • În noul CV a apărut informația că Șova a participat la cursuri, fără să obțină nicio diplomă.
 • În 2018, a fost condamnat de Înalta Curte la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul CET Govora.

Pinocchio Dumitrescu

 • A fost propusă de Victor Ponta la șefia Ministerului Educației. În CV-ul postat chiar pe site-ul CSM (Consiliul Superior al Magistraturii), Corina Dumitrescu, soția unui senator PSD (Cristian Dumitrescu), spunea că a obținut o diplomă de studii la Universitatea din Stanford (SUA). Informația era una falsă, fiint infirmată chiar de reprezentanții instituției americane.
 • După izbucnirea scandalului, Corina Dumitrescu n-a mai fost numită ministru al Educației. Din 2007, ea a ocupat funcția de rector al Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”. În prezent, este președintele Senatului aceleiași universități.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cazul Kovesi. CTP, atac furibund la Tăriceanu: „Acest porc mistreţ solemn al politicii, Motocicleanu, Răzgândeanu…”

Potop de felicitări pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă… pentru Kovesi! E festival!

Victorieeeee! Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Europei. A câștigat clar și în Consiliul UE: 17-5. Dăncilă a picat iar de proastă!

Răzbunarea proastei. Dăncilă i-a dat mandat ambasadoarei la UE să voteze joi împotriva Codruței Kovesi

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

Cum putem scăpa de PSD în 3 pași și 15 luni, plecând de la dorința lui Moise Guran: „Să scăpăm odată de acest blestem!”

Mama beizadelei ucigașe a publicat un mesaj ciudat, apoi l-a ascuns. Sună a blestem: „Când veți avea probleme cu copiii voștri, să nu uitați acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!”

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

5 COMENTARII

 1. Toate partidele se trag din PCR! Uitati-va la apucaturile lor, la odraslele lor, la dorinta lor de inavutire prin orice mijloace, imobiliarele sunt ocupatia lor principala! Toti primarii au avut acces la datele privind mostenitorii caselor din orasele conduse de ei; si daca proprietarul decedat nu avea urmasi, de exemplu, se falsificau actele si asa ajungeau in posesia unora ca:Mazare, Robu, Iohannis, Basescu si multi altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here