VIDEO-INTERVIU. Iulian Bulai, deputat USR: „Politica poate fi sfântă, dar şi mizerabilă, dacă aduci răutatea la nivel de lege!”

5
670
Iulian Bulai, deputat şi vicepreşedinte al USR

Iulian Bulai este unul dintre politicienii tineri ai României. Absolvent de Seminar Teologic Romano-Catolic, la Roman. Acesta studiat şi călătorit, timp de 10 ani, în Norvegia, China, Portugalia, Italia, Germania şi Republica Capului Verde. Acum, la 32 de ani, Iulian este deputat şi vicepreşedinte al USR. Ascultaţi dialogul pe care l-am purtat împreună, la Palatul Parlamentului.

VIDEO-INTERVIU CU IULIAN BULAI, DEPUTAT ŞI VICEPREŞEDINTE AL USR

 

 

 

 

Paul Palencsar este teolog, jurnalist şi realizator de film documentar

 

5 COMENTARII

 1. Răutatea e de când Seneca s-a sinucis. Mergem înainte fiindcă facem fapte bune. Să fie legile pași pe drum și noi cei buni oameni cu crezământ. Sa facem binele. Chiar vreau un guvern bun în locul PSD-ului meu. Liberalii sunt în formă. USR să nu facă lenea mai și pumn împotriva mea ca în anul 2016. Un premier bun e pavază.

 2. Nu cunosc in lumea politica romaneasca decat un singur om cinstit si corect, care a muncit exclusiv pentru semenii sai, daruindu-le rezultatele tineretii sale prin eforturile imense de a se lupta cu un colos format numai si numai din mafioti (mafia imobiliara si administratia publica din Bucuresti)!

  Da, politica e mizerabila pentru ca numai niste impostori puteau sa-i fure partidul printr-o capcana atat de bine pusa la punct. E munca lui, intelegeti, domnule Bulai? Munca pe care si-au insusit-o fara remuscari cei care manevreaza azi partidul. E necesara o reparatie morala, altfel toata marsavia se va intoarce impotriva celor care au facut rau cu buna stiinta, e una dintre legile dupa care functioneaza universul!

  USR-ul actual sa coboare nasul din cer si sa recunoasca 2 valori fara de care n-ar fi fost acum in politica, votat de oameni: Nicusor Dan si miscarea de rezistenta din Piata Victoriei (unuia i-a furat partidul, iar celor din Victoriei rezultatele si ecoul luptei de gherila cu gruparea mafiota psd).

  Sa faca temenele adanci si sa multumeasca acestor oameni cu real respect si apreciere, de multe ori, de foarte multe ori, in multe contexte, nu doar o data din varful buzelor, fara sa auda o tara intreaga! Pana atunci, USR sa nu mai pomeneasca de „valori”, „integritate”, „moralitate”!

 3. Celelalate partide ies din discutie automat, ele de fapt nu sunt partide, sunt gasti de infractori si golani care au furat si secatuit aceasta tara! Dar pentru ca USR a fost conceput ca o reala speranta a romanilor, sa faca tot ce e necesar sa restabileasca dreptatea si sa recunoasca autoritatea incontestabila si valoarea deosebita a politicianului Nicusor Dan, ca sa poata sa merga mai departe sustinuti de oamenii cinstiti din tara asta!

  Primul pas este sa il sustina la primaria capitalei. Daca n-o face, isi demonstreaza agenda actuala si nu in ultimul rand dezvaluie caracterele neonorabile ale celor care se dau onorabili in partid si in special la varf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.