Data care poate marca începutul sfârșitului pentru regimul Putin: marți, 12 aprilie. Se întâmplă o dată la 166 de ani. În 1856, Rusia a pierdut războiul cu Turcia, dar și protectoratul asupra Serbiei și a Țării Românești

6
4705
Vladimir Putin

Puterea criminală de la Kremlin, în frunte cu Vladimir Putin, marele tiran al lumii contemporane, se află aproape de colaps. Data-cheie care poate fi începutul sfârșitului pentru regimul terorist din Federația Rusă a fost stabilită de astropsihologul Valentina Vittrok, citată de postul ucrainean de televiziune TSN și de site-ul Obozrevatel.com. Pentru ucraineni, e și acesta un mod de a-și face curaj în crunta bătălie cu Rusia barbară.

Pe 12 aprilie 2022, într-o zi de marți, conjuncția exactă a planetelor Jupiter și Neptun se va produce sub influența semnului Peștilor, ceea ce înseamnă un posibil dezastru de proporții pentru armata „putinistă” și întreg aparatul de stat de la Moscova. Fenomenul este unul foarte rar. Se întâmplă o dată la 166 de ani.

Analizând ceea ce s-a petrecut cu adevărat în timpul conjuncției anterioare dintre Jupiter și Neptun în Pești, astrologii constată că Rusia a trăit o perioadă rușinoasă în istoria sa.

„Războiul a fost pierdut de Rusia, oricât ar fi încercat istoricii săi să demonstreze contrariul”

Învinsă de turci. „În această perioadă, acum 166 de ani, a avut loc un război ruso-turc. Conjuncția lui Neptun cu Jupiter în zodia Pești a avut loc la 17 martie 1856, iar două săptămâni mai târziu a fost semnat Tratatul de pace de la Paris, conform căruia Turcia a rămas un stat integral și independent, iar Marea Britanie, Franța și Sardinia-Piemont au devenit garanții acestui statut.”

Trebuie specificat că, până în 1956, rușii câștigaseră patru războaie consecutive în fața otomanilor: 1768-1774, 1787-1792, 1806-1812, 1828-1829. Apoi, în urma conjuncției lui Neptun cu Jupiter, Imperiul Rus a pierdut conflictul pe care l-a început în iulie 1853 prin ocuparea Principatelor Române. În martie 1856, invadatorii au cerut oprirea ostilităților.

Pierde controlul asupra Serbiei și a Țării Românești. „Basarabia s-a întors la Moldova, iar Rusia și-a pierdut protectoratul asupra Serbiei și a Țării Românești. Războiul a fost pierdut de ea, oricât ar fi încercat istoricii ruși să demonstreze contrariul. Există un sentiment de déjà vu, care se intensifică atunci când se consideră că Turcia participă activ la negocierile actuale dintre Ucraina și Rusia.”

Prin Tratatul de Pace de la Paris (1856), și Principatele Române au obținut, cu ajutorul Marilor Puteri – Marea Britanie și Franța -, independența de facto față de Rusia și de Imperiul Otoman. Trei ani mai târziu, fondarea Principatelor Unite ale Moldovei și Țării Românești a reprezentat piatra de temelie pentru crearea statului modern român.

Consecutiv războiului ruso-turc (cunoscut și ca „războiul Crimeei”), județele Cahul, Bolgrad și Ismail au reintrat vreme de 22 de ani în componența Moldovei, respectiv (din 1859) în cea a României.

„Situația este complicată de Luna Neagră, care poate indica înfrângerea sau iluzia de a câștiga”

Legat de războiul din Ucraina, astropsihologul Valentina Vittrok a studiat și două date importante din horoscopul Rusiei.

Rusia va pierde un război. „În horoscopul Rusiei, dacă luăm ca punct de plecare două date – 12 iunie 1990 (adoptarea declarației privind crearea Rusiei ca stat) și 25 decembrie 1991 (ziua în care a fost ridicat steagul Federației Ruse) -, poziția planetelor indică și posibila ei pierdere într-un război.”

Victoria lui Putin e doar o iluzie. Mai mult, va pierde și teritorii. „Conjuncția lui Neptun cu Jupiter în graficul din 1991 indică faptul că Chiron se află în casa a opta (de fapt, casa războiului) în aspecte tensionate față de nodurile lunare. Situația este complicată de Luna Neagră situată acolo, care poate indica înfrângere sau iluzia de a câștiga. Tranziția lui Marte în casa a patra a bolii face un aspect tensionat pentru Pluto natal, ceea ce poate indica o posibilă distrugere și pierdere de teritorii.”

Documente semnate ce vor dezavantaja Moscova. „Pluto Natal este, de asemenea, în opoziție cu Uranus în tranzit, iar în casa a treia, care este și responsabilă cu semnarea documentelor, există o Lună Neagră natală în legătură cu nodul lunar sudic din Scorpion și opoziție cu Mercur în Taur – totemul Ucrainei. Mercur va da tonul în semnarea documentelor, care este puțin probabil să se potrivească Rusiei.”

Lovituri grave și dureroase pentru Kremlin. „Principala conjuncție a lunii Neptun-Jupiter este în casa bolilor într-un aspect tensionat față de Soarele Rusiei. În această hartă, vedem și trecerea de tranzit a Lunii Negre prin casa autorității ruse, ceea ce va indica lovituri grave și dureroase care-i vor fi aplicate în timpul următor – cu toate acestea, ele sunt deja în curs. După tot ce s-a întâmplat, va fi greu pentru această țară să-și recapete vreo reputație pozitivă pe arena internațională.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ambasada Rusiei, comunicat delirant după ce pedofilul Drăghici s-a sinucis la poarta sa: „O explozie de isterie anti-rusă“

* Flota rusă nu mai poate bombarda Odessa fără „s-o ia în freză”: britanicii trimit în Ucraina celebrele rachete antinavale Harpoon

* VIDEO. Carnagiu înfiorător: rușii au bombardat cu rachete gara din Kramatorsk, unde se aflau peste 1.000 de refugiați. Au fost uciși zeci de copii, femei și bătrâni

* Radioul putinist al lui Cozmin Gușă, cocoșat de amenzi: după 50.000 de lei, încă 110.000! Minciuni infernale lansate la microfonul Gold FM

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Cele mai bizare afirmații ale lui Donald Trump despre Rusia. Cum încearcă să modifice adevărul în contextul crizei din Ucraina

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

* Elena Udrea, de la Costa Rica la Costa Rahova: 6 ani de închisoare, definitiv, în dosarul „Gala Bute”. Pierde și 5,7 milioane de euro

* Prima noapte a Elenei Udrea în arestul Poliției de Frontieră din Petrici (Bulgaria). Fugara a fost prinsă când încerca să treacă în Grecia

* Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, trosnit de vechea DNA a Codruței Kovesi: 8 ani și 4 luni de închisoare, pentru o șpagă de 100.000 de euro!

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

6 COMENTARII

  1. ”Apoi, în urma conjuncției lui Neptun cu Jupiter, Imperiul Rus a pierdut conflictul”

    Asta e o afirmatie fara demonstratie. Puteau fi alte N motive pentru care a pierdut razboiul.
    Pareati un ziar serios @ziaristii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here