„Veorica” și „Slugărel” au jurat cu mâna pe Biblie, în fața lui Dragnea, că vor da amnistia și grațierea! Apoi s-au speriat de români și i-au dat țeapă lui „Daddy”!

0
2434
Profesore, am încredere în tine! Și nu uita Secția aia!...

O dezvăluire spectaculoasă, în completarea și spre corectarea celor făcute de Tudorel Toader, îi aparține deputatei Anei Birchall, fost ministru al Justiției. Atât Slugărel, cât și ex-premierul V. V. Dăncilă au fost numiți doar după ce au jurat în fața lui Dragnea, cu mâna pe Biblie, că vor da amnistia și grațierea!

Într-o postare pe Facebook, Ana Birchall acoperă „penele de memorie” ale tandemului Dăncilă – Toader, „amnezicii” care au povestit doar ce le-a convenit.

Ana Birchall (46 de ani) a fost ultimul ministru al Justiției numit de PSD. Viorica Dăncilă a exclus-o apoi din partid, pentru că Birchall nu i-a făcut jocurile anti-justiție.

Dezvăluirile Anei Birchall

„Citind această știre („Tudorel s-a denunțat în direct: Dragnea, Tăriceanu și Dăncilă l-au sechestrat peste 4 ore într-un birou pentru a-l determina să dea ordonanță de urgență pe codurile penale” – n. red.), sincer, nu am putut să nu mă amuz cum amândoi (Dăncilă și Tudorel Toader) uită strategic să spună că, așa cum se pare că știa lumea informată din PSD și ALDE, au promis să dea amnistia și grațierea ÎNAINTE să fie numiți în funcție… unii chiar jurând cu mâna pe Biblie. Penibil exercițiu de imagine… Vorba aceea: ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu legea-n gură!

P.S. Am aflat aceste lucruri când am fost numită ministru al Justiției. Atunci am avut o discuție cu Dăncilă, căreia i-am spus spus clar, în față, că pe mandatul meu nu se va da nicio amnistie sau grațiere și nici nu se vor adopta legi care să slăbească lupta anti-corupție! I-am accentuat că voi susține, promova și îmi voi pune semnătura numai pe acte care respectă legea! La o săptămână deja regreta că m-a numit ministru și a început să mă submineze!”

Cheița lui Dăncilă, învârtită de Dragnea

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Încă o bilă neagră pentru Alina Gorghiu: a vrut să-l facă parlamentar PNL pe odiosul Tudorel Toader! Și ministrul Costel Alexe a încercat. Penalul Vosganian i-a propus să fie ministru, cu mandat de la penalii Dragnea și Tăriceanu

Ce a simțit dr. Virgil Păunescu când a testat pe el însuși vaccinul anti-Covid la care lucrează: „Dureri musculare, dureri osoase, un disconfort…”

De ce a trecut România mai bine peste epidemie decât state mai dezvoltate? Medicul Virgil Musta: “Am limitat impactul datorită măsurilor corecte, deși dure, luate la timp”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.