Acasă News Dăncilă, mincinoasa Europei: "Guvernul României nu a avut interferenţe în justiţie. Respectăm...

Dăncilă, mincinoasa Europei: „Guvernul României nu a avut interferenţe în justiţie. Respectăm statul de drept”

Viorica Dăncilă strânge pe zi ce trece piese în colecţia personală cu defecte. Necunoaşterea limbii materne pare să devină însă o problemă mai mică. De la o vreme minte de-ngheaţă apele, culmea, inclusiv când se află în faţa reprezentanţilor unui întreg continent.

„Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat. Vreau să vă asigur că drepturile omului în România trebuie respectate. Sunt mâhnită să constat că înca există dezinformare. Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenţă în Justitie.”, a declarat azi Dăncilă, la Bruxelles, în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE).

Intervenţia de mai sus este o dovadă crasă de lipsă de respect şi de bun-simţ faţă de cetăţenii Europei, dar şi faţă de majoritatea românilor. Pentru că vine la puţină vreme după ce Parlamentul UE a adoptat o rezoluţie, împotriva guvernului pe care (oficial) îl conduce, exact pe tema încălcării statului de drept (represiunea din 10 august). Mai mult, Comisia Europeană a stabilit, în ultimul Raport MCV, că acelaşi guvern PSD-ALDE a interferat în justiţie. De fapt, şi votanţii PSD-ALDE ştiu că premierul României minte la scenă deschisă pe tema atacului la statul de drept şi la justiţie, dovadă în care ambele partide s-au prăbuşit în încrederea publicului.

loading...

2 COMENTARII

  1. Limbajul de lemn al lui Dancila care se vrea cu staif neaga evidenta atacului permanent la statul de drept in Romania, in ciuda evidentei si sfidand critica EU. Fara nici-o jena se duce acolo si-i trage niste fraze mincinoase care se vor cu staif, dar acopera mizeria in mod serpesc. Se comporta ca o tiganca fara scrupule care-ti vinde gogosi ca sa te pacaleasca.Iar azi vine la guvern si decalara ca a anuntat EU ca vor da ordonanta si asta este pentru respectarea regulilor EU, etc, etc…adica serpesc, serpesc, serpesc!!!

  2. Și între timp ,omul care o manevrează, ca pe o paiata ,Liviu Dragnea , e bine merci în Emirate ,după un alt concediu în Maldive, cu tanara juna Irinuca .Asta i tara pe care v ati dorito dragi Romani? Mama ,tata ,dacă va m ai da Dumnezeu zile pe acest pământ, m ai votați PSD ul ?Tineri în frunte cu dragii mei copii ,e timpul vostru ,mergeți masiv la vot ,și scoateții din istoria acestei tari, acest partid de comuniști, care va distruge viitorul .Dragnea și guvernele lui au împrumutat în acești doi ani, peste 20 de miliarde de dolari.Si acești bani o sa i plătiți voi când veți fi de vârsta mea .Nu va mai lăsați mințiți și manipulați, ați văzut cu ochii voștri, ca din toate promisiunile s a ales praful.Ei au ajuns la guvernare, cu singurul lor scop ,sa distrugă justiția, ca să poată scăpa din pușcării, în frunte cu șeful lor suprem Liviu Dragnea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările