Acasă News VIDEO. Ziua Micii Uniri şi a Marii Dezbinări. Baronul Oprişan, huiduit la...

VIDEO. Ziua Micii Uniri şi a Marii Dezbinări. Baronul Oprişan, huiduit la Focşani: „Huoo! La puşcărie!”

Baronul PSD Marian Oprişan a fost huiduit astăzi, la Focşani, la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor, denumită simpatic „Mica Unire” (prin comparaţie cu „sora” sa mai mare, de la 1 decembrie 1918, numită simbolic şi Marea Unire). Alături de Oprişan a stat azi Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE şi preşedintele Senatului, din cauză că Dragnea „s-a dat lovit” pe ultima sută de metri şi a refuzat să mai meargă la Focşani, aşa cum anunţase.

Liviu Dragnea nu a mai apărut în public dinainte de Anul nou, pe  27 decembrie 2018, când a acordat un interviu la Antena 3.

Absenţa lui Dragnea nu l-a ajutat pe Oprişan. Discursul său a fost „acompaniat” de huiduieli: „Huooo! La puşcărie”, s-a auzit din mulţime, aşa cum se vede şi în filmarea de mai jos:

La Iaşi, șeful PSD local, Maricel Păcuraru, a fost huiduit şi el, în Piața Unirii din Iași, în momentul în care îşi ţinea discursul.

Reacţia publicului e una firească, de vreme ce actuala guvernare a provocat o mare dezbinare naţională prin refuzul de a respecta avertismentele UE legate de justiţie şi statul de drept.

S-a putut vedea şi azi, de ziua Micii Uniri, cum PSD şi ALDE au provocat Marea Dezbinare naţională. Iar mulţimea a huiduit copios, după cum au surprins şi colegii de la Ziarul de Iaşi.

CITIŢI ŞI:

PSD-iştii, huiduiți la Iaşi, de Ziua Unirii. „Vrem autostradă, nu penali pe stradă!”

Dragnea și-a făcut o parte din vacanță în Emirate, unde-a trimis-o nu demult pe Dăncilă după bani

Dăncilă, mincinoasa Europei: „Guvernul României nu a avut interferenţe în justiţie. Respectăm statul de drept”

Ca să nu fie huiduit de Ziua Unirii, Dragnea s-a îmbolnăvit subit: îl doare „genunchele”!

loading...

1 COMENTARIU

  1. Anemici, puțini, slăbuți cei care se manifestă public anti ciuma roșie în jud.din Moldova. După ce i-au votat pe Ilici și ai lui timp de 30 de ani,au văzut că sunt furați, mințiți, batjocoriți de baronii roșii – Oprisan, Drac.nea etc.- și ei tot săraci sunt,stau și acum și aplaudă pt.un pahar de vin…spirit civic ioc,stimabili frați moldoveni!!!? Trist dar adevărat,tot pe călăii roșii veți pune stampila,ca să păstrați tradițiile… și în 2019…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările