Acasă Dezvăluiri Dragnea și-a făcut o parte din vacanță în Emirate, unde a trimis-o...

Dragnea și-a făcut o parte din vacanță în Emirate, unde a trimis-o nu demult pe Dăncilă după bani

Se confirmă ceea ce ziaristii.com a scris cu ceva timp în urmă: după ce au aterizat pe 2 ianuarie la Verona și au stat câteva zile în Italia, Liviu Dragnea și tovărășica lui, Irina Tănase, au apucat-o spre tărâmuri asiatice. O destinație e confirmată: Emiratele Arabe Unite.

Viitoarea soție a lui Dragnea a postat o fotografie pe Instagram, în care tânăra de 26 de ani apare singură, îmbrăcată în veșmânt tradițional local, la Marea Moschee din Abu Dhabi, capitala Emiratelor.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au fost și în Dubai, punctul de maximă atracție turistică al Emiratelor. De altfel, zborurile dinspre și spre Europa le-au făcut prin aeroportul din Dubai.

În același aeroport a fost fotografiat și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care era însoțit de colegul de partid Daniel Chițoiu („vice” ALDE) și de PSD-istul Ionel Arsene (președintele Consiliului Județean Neamț).

Tot în Emirate, ca și în alte câteva țări arabe, a trimis-o Dragnea pe Viorica Dăncilă, împreună cu o delegație guvernamentală, să facă rost de bani pentru investițiile tip parteneriat public-privat (PPP). Vizita a avut loc la jumătatea lunii octombrie 2018.

PPP-urile sunt o formulă catastrofală pentru România, prin care Dragnea vrea să îndatoreze țara și mai mult, refuzând în același timp fondurile europene pentru marile lucrări de infrastructură. Autostrăzile construite pe banii arabilor, pe care-i tot curtează Dragnea (și în concediu, se pare), vor avea taxe de autostradă piperate, ceea ce nu s-ar întâmpla dacă mergem pe fonduri europene.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Ptr cine nu stie acolo e o zona de virf a spionajului mondial care colcaie de spioni ai tuturor serviciilor mondiale importante dar …dominata clar de cei ai Chinei si ai Rusiei .Ptr cine a uitat si V V Ponta a disparut misterios din tara iarna de Sarbatori si a fost apoi filmat , probabil la alibi, tot aici in Emirate petrecind intr-un club insotit de eternul Sebastian Ghita.Se duc evident sa primeasca noi si noi ordine de la Stapini .Asa cum de Ziua Nationala a Romaniei Orlando Teodorovici era la..Moscova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările