Dăncilă îl face arogant și laș pe Iohannis într-o emisiune la Antena 3

1
875
Viorica Dancila, PSD
Viorica Dăncilă îl jignește grav pe președintele Klaus Iohannis într-o emisiune electorală la Antena 3

Viorica Dăncilă și-a continuat discursul plin de neadevăruri și atacuri la adresa lui Iohannis.

Strategia de campanie a liderului PSD este aceea de a cerși o dezbatere cu Iohannis și de a-i aduce jigniri.
Rugată, într-o emisiune la Antena 3, să spună un cuvânt pentru Klaus Iohannis, Dăncilă a replicat: „arogant şi laş”, în timp ce pentru Dan Barna a spus: „tânăr”, anunță News.ro.

La Dăncilă, un cuvânt înseamnă două. De asemenea, a afirmat că este greu să găsească un cuvânt pentru Ludovic Orban, ulterior spunând „gălăgie”.

Întrebată dacă este un om bogat, Dăncilă a spus că este „un om bogat sufleteşte”. „Nu sunt niciun om sărac, niciun om bogat, eu consider că sunt în clasa de mijloc”, a afirmat ea, reluând explicaţiile despre cele patru case pe care le are.

De asemenea, întrebată care este eşecul său cel mai mare de până acum, Dăncilă a răspuns: „Probabil că nu am reuşit să le arăt oamenilor cine este cu adevărat Viorica Dăncilă. Faptul că am lăsat această percepţie negativă să ia amploare (…)”.

Întrebată dacă este ceva ce admiră la contracandidatul său, Dăncilă a răspuns afirmativ.

„Da. Ceea ce admir este modul în care priveşte lucrurile. Nu-l interesează părerea celorlalţi, mie când cineva mi-ar spune un lucru pe care constat că nu este corect aş fi deranjată. Admir că este impasibil la tot ceea ce se întâmplă şi merge înainte. Eu sufăr pentru anumite lucruri, pentru că aşa mi se pare normal, să avem sentimente. Îl admir pentru modul în care priveşte lucrurile, nu-l interesează nimic, nu-l deranjează nimic, merge înainte pe drumul lui chiar dacă nu este un drum bun sau chiar dacă este un drum paralel cu ceea ce-şi doresc românii sau ceea ce-şi doreşte România”, a susţinut Dăncilă.

Dăncilă a mai fost întrebată ce întrebare şi-ar adresa ei însăşi.

„Dacă ar fi să adresez o întrebare Vioricăi Dăncilă, cred că…. îmi este greu, îmi este greu, dar cred că aş întreba-o dacă va avea aceeaşi tărie şi aceeaşi energie şi aceeaşi dorinţă de a face bine pe tot parcursul mandatului de preşedinte”, a spus Dăncilă.

Reprezentanta PSD are puține șanse să câștige alegerile în turul 2 în fața lui Klaus Iohannis. Strategia ei electorală este de a pune presiune pe președinte pentru a accepta o dezbatere televizată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

1 COMENTARIU

  1. Atata timp cat Iohannis se ia dupaaa… MAIMUTOI-RIDICOLI (!) precum CATASTROFA-INTELECTUALA-si-MORALA (!!!!!!!!!!!) de… Rares Bogdan (Sic !), si REFUZA ceea ce, in… DEMOCRATIILE-CONSOLIDATE (!) din Occident (in frunte cu Statele Unite ale Americii !!!) esteee… DE-NEREFUZAT (!), Dancila are… „MUNIȚIE” de acest fel, LA-DISPOZITIE/DISCRETIE, daaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here