Dan Puric, delir în direct: „S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Coerciție satanică asupra oamenilor“

6
3005
Dan Puric (dreapta) a fost invitat iar la Antena 3 să-și expună conspirațiile împănate cu misticism și delir patriotard

Antena 3 i-a dat duminică seara tribună din nou rusofilului Dan Puric, care și-a vărsat desaga conspirațiilor amestecate cu misticism de proastă calitate demagogie drapată în patriotism în fața moderatorului Răzvan Dumitrescu extaziat. Emisiunea „Subiectiv” de duminică a venit la doar două zile după ce un sondaj INSCOP arăta că peste 65% dintre români cred în teoria că pandemia a fost inventată de Oculta Mondială ca să îi controleze, iar 28% cred că vaccinul anti-Covid conține CIP.

Actorul Dan Puric, cunoscută portavoce a Rusiei și unul dintre vectorii mișcării conspiraționiste, anti-occidentale, anti-NATO și anti-UE din România, a declarat că sistemul diabolic de monitorizare a oamenilor în China nu e chiar așa de rău cum se spune, pentru că are el prieteni chinezi care i-au spus. La întrebarea lui Răzvan Dumitrescu ce părere are despre felul în care sunt controlați locuitorii Chinei, Puric i-a spus că sistemul e rudimentar și n-o să meargă, pe când occidentalii diabolici vor să modifice oamenii genetic.

Emisiunea s-a transformat pe alocuri în teatru absurd. Indiferent ce era întrebat, Puric revenea la obsesia lui cu Occidentul vinovat de pandemie, de satanism, de vaccinuri, de modificări genetice etc.

Totul, susține rusofilul, face parte dintr-un mare plan, pentru ca omenirea să fie controlată. Practic, Antena 3 l-a adus în studio și l-a lăsat să vorbească în prime-time tocmai pe unul dintre cei care au îndobitocit populația cu conspirații de felul celor relevate de sondajul de opinie.

Discursul conspiraționist al lui Dan Puric la emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3

Urmează o altă formă (de pandemie – n. red.). Ea a fost lansată ca să fie serial, ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze! Ce mai faci, Booster? Unii oameni sunt disperați. Aici trebuie să fim foarte atenți. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Aici nu mai poate fi vorba de o părere, că cred, că nu sunt părerolog! Este evident! Altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit la modalitatea în care au făcut-o.

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Domnul Răzvan Dumitrescu, felul în care au făcut-o! Semănau cu plutonierii ăia de la Aiud! De o nesimțire şi o aroganță…

Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide, domne, să înfruntăm împreună! Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană.
Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.

Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare. (…)

În primul rând este frica dictatorului. Nu există libertate prin a domina pe cineva din specie, deci vor claca. Dar ce este interesant: ei (China – n. red.) sunt rămași în urmă cu tehnologia, sunt primitivi. Pe partea ailaltă, de aia am zis că România este între doi monștri. Știți de epoca transumană. Despre asta se vorbește. Păi, ce fac ăștia (China – n. red.) este copilărie. Mai departe de atât este omul ameliorat genetic. Ați auzit de procesul Crisper? Foarfecele cromozomial lucrează pentru prima oară pe celula reproductivă direct şi scot oameni altfel. Scot oameni ameliorați genetic. Moratoriul pus de când a apărut secvențializarea genetică începe să fie încălcat.

Vă mai dau un exemplu cu alimentele genetice într-un spaţiu agricol fără pesticide, că au zis că alea dăunează. Vă dați seama ce bagă… Că nu știi ce e în roșiile alea. Știți ce e roșia, că a apărut şi bancul ăla că în România roșiile sunt mai puternice decât lădițele. Bagi hormonul ăla de conservare cum se duce în tine.

Se va lucra asupra omului, dincolo de Ceator, asupra Creației. Aici vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat.

Știți că au apărut neuro-drepturi? Discută cu ăla care e făcut în laborator, păi ăla are neuro-drepturi, domne! Data viitoare, când mă mișc pe-aici așa… Ce-ai, măi? E făcut în laborator, la Urziceni! Stați liniștit, că ăia sunt mai hidoși decât ăștia (decât sistemul pus la cale de China – n. red.). Eu vă spun din genetică, China e în urmă. Nu după părerea mea, după credința mea! Dacă mă vor urmări pe mine, se scurtcircuitează, este clar! Dar să știți că am prieteni chinezi: nu-i așa!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Scrisoarea celor 37”: USR se îndreaptă spre rupere. 40,2% dintre fruntașii partidului îl susțin pe Cioloș în lupta cu „gruparea Barna”. Semnatarii: 20 de deputați, 9 senatori, 5 europarlamentari și 3 foști miniștri

* Drulă îl critică dur pe Cioloș și spune că e gata să preia conducerea USR. „A fost destul de șocant”

* Încă o bombă lăsată de Firea lui Nicușor Dan: datorii de 33 de milioane de euro către turcii de la Otokar! Aceștia puteau să blocheze conturile Primăriei în orice moment

* Lui Gâdea i s-a înfundat cu noua conducere a TVR: nu mai poate folosi televiziunea de stat ca pe o anexă a Antenei 3! Furtul și intoxicarea duc la procese în justiție și plângeri la CNA

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

* Viorel Lis a rămas fără super-pensia de revoluționar, chiar dacă s-a milogit în instanță să i-o lase. S-a plâns că și-a tot pierdut cunoștința timp de trei luni

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (80) / Oala de noapte a Comandantului Suprem

* Rușii l-ar fi otrăvit cu droguri pe președintele Zelenski, ca să nu mai apuce al doilea mandat! La fel au procedat și cu Iușcenko, în 2004, când i-au pus dioxină în mâncare

6 COMENTARII

  1. Cat de usor pot cadea oamenii naivi in capcana unor astfel de personaje care sunt platite sa „vorbeasca bine”. Au mintiti comunistii, apoi 32 de ani neo-comunistii. Situatia de fapt a ramas aceeasi.

  2. Vinovat e cel care invită asemenea specimene deplorabile care trec, cu ușurință, de la legionarism la filosovietism.
    Oameni ca Puric, C. Georgescu, Târziu, Lavric, Simion au fost posibili din cauza bătăii de joc făcută 32 ani de „clasa politică” asupra democrației nicând realizate. Societate pare mulțumită, satisfăcută chiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here