marți, februarie 27, 2024
AcasăLumeaRușii l-ar fi otrăvit cu droguri pe președintele Zelenski, ca să nu...

Rușii l-ar fi otrăvit cu droguri pe președintele Zelenski, ca să nu mai apuce al doilea mandat la șefia Ucrainei! La fel au procedat și cu Iușcenko, în 2004, când i-au pus dioxină în mâncare

-

Ca să pună mâna pe Ucraina, puterea de la Moscova va încerca să-l înlocuiască pe actualul președinte, Volodimir Zelenski, cu rusofilul Evgheni Muraev. Nu va fi neapărată nevoie de o invazie cu trupe și blindate. Poate fi numai o diversiune pentru a atrage atenția de la adevăratul plan al fostului KGB-ist Vladimir Putin: lovitura de stat dată la Kiev.

Vladimir Putin pare să recurgă la un scenariu similar cu cel din 2004, când, cu ajutorul unor trădători din serviciile secrete ucrainene, l-a otrăvit cu dioxină pe candidatul la prezidențiale Viktor Iușcenko (care avea 50 de ani). Peste ani, oamenii lui Putin aveau să-l intoxice cu Noviciok și pe principalul său opozant, Aleksei Navalnîi (carea avea 43 de ani).

„Priviți-mi fața și vedeți de ce sunt în stare”, spunea la acea vreme Iușcenko, referindu-se la faptul că Putin voia să-l elimine din cursă în favoarea rusofilului Viktor Ianukovici, care fusese premier. În cele din urmă, Iușcenko și-a exercitat mandatul de președinte până la final, dar n-a mai fost capabil de un al doilea. Următorul șef de stat în Ucraina urma să fie chiar Ianukovici, omul Kremlinului.

Droguri furnizate de un deputat din partidul său

Noile alegeri pentru funcția de președinte al Ucrainei vor avea loc în 2024. E de văzut dacă Putin va aștepta până atunci pentru a încerca să-l pună pe Evgheni Muraev (45 de ani) în locul lui Volodimir Zelenski (44 de ani). Un lucru este interesant: Iușcenko era otrăvit cu dioxină la o masă cu ofițerii de securitate, iar Zelenski, actualul președinte, e acuzat de opozanții săi că e mare consumator de cocaină și că drogurile îi sunt furnizate de Nikolai Tișcenko, deputat din partea partidului Slujitorul Poporului (partidul care l-a adus și pe Zelenski la putere).

- Advertisement -

Acuzația a apărut în presa din Ucraina spre sfârșitul anului trecut. E posibil ca și lui Zelenski să i se fi strecurat droguri în mâncare, cum s-a întâmplat cu otrava plasată în farfuria lui Iușcenko, pentru a-l face dependent de ele. Evident, dacă toate aceste informații legate de Zelenski se adeveresc. Cert e că deputatul Geo Leros a vorbit pe canalul său de YouTube, în primăvara lui 2021, despre dezvăluirile fostului partener de afaceri a președintelui Zelenski, Ghenadi Lazutin, care a declarat că șeful statului și prietenii săi pot distinge cocaina chiar după țara de producție, conform site-ului Ukraina.ru. 

Ofițer din Ministerul de Interne: „Gogilașvili a fost implicat în cazul distribuției de metadonă, care a fost abandonat la scurt timp după ce Zelenski a venit la putere”

Ghenadi Lazutin: „Angajați din mai multe departamente au fost implicați în documentarea faptelor privind furnizarea și consumul de droguri de către Zelenski – supraveghere, combaterea traficului de droguri, precum și angajați cu experiență ai fostului Departament de Control al Crimei Organizate, care s-au transferat la departamentul de urmărire penală și la departamentul investigaţiilor strategice. Investigația a fost clasificată ca fiind secretă. Cel mai probabil, această direcție a fost elaborată pentru a obține dovezi compromițătoare despre Zelenski și echipa sa. Rezultatele au fost primite rapid – da, faptele au fost confirmate. Dar nu a existat o dezvoltare ulterioară – toate materialele cazului, inclusiv fotografiile și înregistrările video, au urcat apoi la etaj și nu au dus la niciun caz penal sau cel puțin dezvăluiri publice”.

Mai mult, s-a avansat și ipoteza că unul dintre furnizori ar fi taman ministrul adjunct de Interne, Alexander Gogilașvili.

- Advertisement -

„Gogilașvili a fost implicat în cazul distribuției de metadonă, care a fost abandonat la scurt timp după ce Zelenski a venit la putere”, a asigurat un ofițer de poliție ce a dorit să-și păstreze anonimatul. Potrivit aceleiași surse din Ministerul Afacerilor Interne, un întreg grup de deputați de la Slujitorul Poporului (partid fondat de actualul președinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski) consumă cocaină.

Dacă faptele se confirmă, devine tot mai plauzibil scenariul că lui Zelenski i-a fost plasată cocaina în mâncare pentru a dezvolta în timp o dependență de ea. Potrivit Wikipedia, metadona este „un agonist opioid de sinteză prescris ca un calmant sau ca substitut pentru dependența de narcotice”. Practic, pentru a scăpa de droguri, Zelenki s-ar folosi de metadonă.

Asta ar certifica încă o dată în plus că rușii sunt capabili de orice atunci când vine vorba de schimbarea unor lideri nesupuș Moscoveii, în statele din fosta URSS.

Noul pion al Rusiei: nicio lege adoptată din 160 de proiecte de lege

Noul pion rusofil al lui Putin, Evgheni Muraev, este recunoscut drept cel mai ineficient deputat. Din cele 160 de proiecte de lege pe care le-a depus, n-a fost adoptat nici măcar unul. În 4 ani, el a rostit o singură alocuțiune de la pupitrul Radei Supreme a Ucrainei. Muraev e și un mare chiulangiu, lipsind de la peste 70% din ședințele Parlamentului de la Kiev.

De ce Muraev e omul lui Putin? Pe 21 septembrie 2018, Muraev și-a creat propriul partid, denumit „Ai noștri”. Acest nume n-a fost dat la întâmplare, susține site-ul my.ua, fiindcă sub aceeași marcă există în Rusia o mișcare politică de tineret pro-Putin!

După ce a achiziționat postul de televiziune NewsPne de la unchiul soției sale în 2014, Muraev a început să se promoveze ca pe un politician cu interese exclusiv ucrainene. În fapt, el n-a făcut altceva decât să sprijine Rusia. „Muraev a numit agresiunea rusă din Donbass drept «conflict civil», menționând totodată că ambele părți primesc sprijin din partea statelor străine. Potrivit lui Muraev, «predarea Crimeei și a Donbass-ului a fost un proiect tehnologic politic al autorităților post-Maidan»”, scrie site-ul my.ua.

Pe vremea când candida la alegerile prezidențialele din Ucraina, Evgheni Muraev a stârnit furie în rândul populației, pentru că:

  • A militat pentru păstrarea simbolurilor comuniste ca „memorie istorică și culturală”.
  • L-a numit un „lider puternic” pe Stalin, cel care a ucis peste 10 milioane de ucraineni în timpul Holodomorului din 1932-1933 (moartea prin înfometare). Tot „lider puternic” l-a numit și pe Vladimir Putin.

Muraev își ține banii la banca unor oligarhi ruși, iar soția sa joacă în filme rusești

Evgheni Muraev și-a ales și o consoartă pro-rusă. Ekaterina Gordienko, cea de-a doua soție a politicianului, a jucat în filmul rusesc de propagandă „Mulțumesc bunicului pentru victorie”. Într-un alt film, „New Year’s Trouble”, Gordienko joacă alături de actorii ruși Menșov și Țapnik, care susțin așa-numitele „DPR” (Republica Populară Donețk) și „LPR” (Republica Populară Lugansk). Țapnik a jucat chiar și rolul unui militant din Donețk.

Încă un semn că Muraev e anti-ucrainean (la fel ca fostul președinte Viktor Ianukovici, care învățase limba țării sale după ce a ajuns șef de stat): nu are încredere în instituțiile bancare din Ucraina. El își ține banii la Alfa-Bank, bacă deținută de oligarhii ruși Mihail Fridman, Gherman Khan și Petr Aven. E drept, Muraev are doar 10.840 de hrivne ucrainene în contul său la această bancă. Preferă să-și păstreze la saltea majoritatea resurselor financiare. Are 18.500.000 de hrivne (peste 680.000 de euro), 2.000.000 de dolari și 1.000.000 de euro cash.

Jurnaliștii ucraineni cred că Muraev își datorează cariera politică fostei sale soții. Tatăl Valeriei, Oleg Taranov, a fost vice-ministru în 1996, iar ulterior – membru al Consiliului economic, sub mandatului președintelui criminal Leonid Kucima (după ce autoritățile ucrainene i-au promis protecție totală, el a recunoscut că a dat ordinul pentru uciderea unui jurnalist).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lui Gâdea i s-a înfundat cu noua conducere a TVR: nu mai poate folosi televiziunea de stat ca pe o anexă a Antenei 3! Furtul și intoxicarea duc la procese în justiție și plângeri la CNA

* Încă o bombă lăsată de Firea lui Nicușor Dan: datorii de 33 de milioane de euro către turcii de la Otokar! Aceștia puteau să blocheze conturile Primăriei în orice moment

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

* Drulă îl critică dur pe Cioloș și spune că e gata să preia conducerea USR. „A fost destul de șocant”

* Cioloș îl somează pe Barna „să nu încerce o aventură politică prin care să rupă partidul”!

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

* Viorel Lis a rămas fără super-pensia de revoluționar, chiar dacă s-a milogit în instanță să i-o lase. S-a plâns că și-a tot pierdut cunoștința timp de trei luni

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (80) / Oala de noapte a Comandantului Suprem

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -