Cumpănașu recunoaște că i-a trimis minorei mesaje perverse și ripostează șocant: „Am vrut să văd ce-i poate mintea. Nu e corupere de minori, pentru că avea 17 ani!”

0
4279
Soții Cumpănașu (Alexandru și Simona) + discuții pe WhatsApp cu minora

Prins la înghesuială de fata care a dezvăluit că, pe când era liceană și minoră, Alexandru Cumpănașu a asaltat-o cu propuneri de sex în 3, “profu online” schimbă tactica și afirmă acum că i-a trimis mesajele “ca să văd ce-i poate mintea”.

Inițial, Cumpănașu – care-i instigă pe copii, în sesiuni live pe TikTok, la o atitudine ostilă față de școală și profesorii adevărați – negase că i-a trimis tinerei mesajele perverse. Presat de evidențe, deoarece fata a prezentat public dialogul purtat pe WhatsApp și propunerile explicite de a face sex în grup, Cumpănașu s-a repliat și într-o intervenție la România TV a afirmat că, oricum, nu poate fi încadrat la corupere de minori deoarece tânăra avea peste 17 ani când a acostat-o.

Cu complicitatea ministerului și a inspectoratului școlar, Cumpănașu era băgat în licee, unde-și racola victimele

Cel mai scandalos, în această poveste, este că Alexandru Cumpănașu a beneficiat de sprijinul și complicitatea lucrătorilor din învățământ pentru aceste nemernicii. El a ajuns în liceul unde a cunoscut-o pe fată adus de profesori, cu acordul ministerului și al inspectoratului școlar. Sub pretextul conferințelor cu elevii și al unor proiecte ulterioare, Cumpănașu lua numerele de telefon ale fetelor care-l interesau.

Așa a ajuns, acum doi ani, și la eleva aflată pe atunci în clasa a XI-a. I-a obținut numărul de telefon pe motiv că o va implica într-un proiect, apoi i-a făcut propunerea de a face sex în 3, împreună cu soția lui.

Inițial, Cumpănașu a pretins, la Antena 3, că nu e adevărat: “Nu știu despre ce liceu vorbește, este o chestiune de mai bine de doi ani de zile. Eu discuția asta nu mi-o aduc aminte, nu pot să vă confirm sau să vă infirm acest print screen pe care îl văd pentru prima dată. Eu niciodată nu am avut vreo intenție față de una dintre aceste fete. (…) Dacă era atât de supărată nu trebuia să încurajeze un dialog în care se simțea lezată. Nu îmi aduc aminte, o să caut în memoria telefonului să văd dacă am așa ceva. Dar este ca și cum aș căuta să văd ce făceam la grădiniță. Nu există o infracțiune nicăieri acolo, nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea. Dar nu-mi aduc aminte această conversație“.

Insolent și agresiv, Cumpănașu a numit-o nesimțită pe una din fetele care au dezvăluit ce face. Celeilalte îi râde în nas: e lesbiană și, pe deasupra, avea 17 ani când a acostat-o, deci nu poate fi acuzat de corupere de minori

Însă fata a făcut public dialogul de pe WhatsApp. Cazul nu e singular. Mama unei alte fete minore s-a dus la Poliție și a făcut plângere penală pe numele lui Cumpănașu, după ce acesta i-a făcut și acesteia avansuri.

Așa că individul și-a schimbat strategia. Insolent și agresiv, Cumpănașu a contraatacat la România TV, numind-o “nesimțită” pe minora a cărei mamă a depus plângere penală și avertizând-o că va răspunde penal pentru că a spus despre el că e pedofil. Nici cealaltă fată, care a dezvăluit dialogul de pe WhatsApp cu el (ajunsă între timp la 20 de ani), n-a scăpat.

În mod incredibil, Cumpănașu îi reproșează fetei acostate pe WhatsApp că e lesbiană și le râde în nas tuturor – tânăra avea 17 ani și nu poate fi acuzat de corupere de minori, pentru că legea fixează ca limită superioară vârsta de 16 ani pentru asemenea infracțiuni: “Nu m-a anunţat nimeni nimic (n.r. – despre plângerea penală). Dacă vorbim despre cele două mămici îngrijorate care au apărut la dumnevoastră , mămicile îngrijorate ale unor fete de 17 ani şi jumătate care nu pot să vorbească singure, unele dintre ele au acum 20 de ani. (…) În ceea ce o priveşte pe cea care spune că am ameninţat-o pe fiica sa, fiica sa a făcut un Tiktok în care spune că sunt un pedofil şi eu am făcut-o nesimţită. Am făcut-o nesimţită pentru că mi-a spus că sunt pedofil. Dacă are 17 ani jumătate, să se controleze, pentru că de la 16 ani răspunzi penal. A doua este cea cu fata aia care spune că acum trei ani de zile ne-am întâlnit la un eveniment şi avea 17 ani. Pe mine mă şochează altceva, faptul că nimeni nu discută cât de lejer vorbea acea fată la 17 ani şi mama ei nu este revoltată despre asta, despre faptul că este lesbiană sau că are diverse experienţe sexuale. Acolo nu este nicio faptă. Este doar o discuţie şi atât. Nu am comis nimic. Am provocat o fată să văd ce-i poate mintea. Nu ştiam că e minoră pentru că nu s-a prezentat. Am crezut că e mai mare. Plângerile respective nu au obiect. Nu poţi să acuzi pe cineva de corupere de minori dacă are 17 ani şi ceva fata respectivă. Acest lucru merge până la vârsta de 13-16 ani“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.