Cumpănașu gonflează minciuna „Sorina tranșată”. „Există informația că i-a fost scos un rinichi pentru tatăl adoptiv”

9
3133
Cumpănașu și cravata roșie

Impostorul Alexandru Cumpănașu își continuă delirul electoral, fabulând pe seama unor subiecte sensibile. Miercuri seară a ventilat și „cazul Sorina”, fetița de 8 ani din Baia de Aramă (Mehedinți) adoptată de familia Săcărin din New York.

În monologul său nocturn de pe Facebook, al cărui obiectiv este atingerea pragului de 3% la prezidențiale pentru a „umfla” de la stat aproape 10 milioane de euro, Cumpănașu a răspândit minciuna îngrozitoare că Sorina a fost dusă în America pentru a-i fi luate organele. Această teorie a fost lansată pentru prima dată de asistenta maternală Mariana Șărămăt din Baia de Aramă, în 2018, în încercarea de a zădărnici adopția.

Iresponsabil ca de obicei, Cumpănașu a vânturat de două ori minciuna parșivă, în două fraze ticăloase. Indvidul n-a făcut o minimă documentare înainte de a ridica semne de întrebare în privința părinților adoptivi. Publicul său poate rămâne măcar cu un dubiu, dacă nu chiar cu certitudinea că soții Săcărin sunt niște monștri, iar Sorina e condamnată să rămână fără un rinichi.

Escrocul Cumpănașu o judecă sumar și pe Maria Pițurcă, procuroarea din Craiova care, prin hotărârea ei, a rezolvat în câteva minute o situație delicată, care era tărăgănată de instituțiile statului de peste o lună. Până la intervenția procuroarei Pițurcă, Sorina era copilul adoptat de soții Săcărin, dar continua să fie ținută captivă de familia Șărămăt.

Halucinațiile lui Cumpănașu

  • „În ceea ce o privește pe Sorina și procuroarea Pițurcă, care a târât-o pe jos, am luat atitudine imediat. Am depus plângere penală astăzi pe numele procuroarei Pițurcă, una dintre favoritele DNA-ului.”
  • „Copilul acesta nu are nicio vină că s-a născut într-o țară în care nu are dreptul să aleagă unde să trăiască și cu cine străiască. Nu-i dictezi tu, stat, unde să se ducă.”
  • „Pentru acest lucru, în acest moment, eu voi depune… am depus deja plângere penală, am anunțat și pe Facebook, o să pun plângerea penală pe Facebook, ca să nu existe dubii cu privire la motivele acestei plângeri penale. Și sper ca Secția Specială, SIIJ-ul, să-și facă datoria și s-o ancheteze pe această procuroare Pițurcă. De ce? Pentru că, din punctual meu de vedere, a încălcat orice atribuție a unui procuror.”
  • „Vă dați seama cât tupeu, câți bani, câtă corupție e aici? Există și această informație, pe care o vehiculați și dvs., că i-a fost scos un rinichi pentru că ar fi fost compatibilă cu tatăl adoptiv. Dvs. vă dați seama că eu voi afla aceste lucruri cu certitudine în urma plângerii penale pe care o voi depune? Și că dacă se va întâmpla asta, întregul sistem de justiție va fi desființat? Oamenii ăștia nu vor mai exista! Adică o procuroare a târât un copil pe jos ca să fie dat mai departe pentru a i se extrage un rinichi?! Eu, unul, sper că nu. Încă sper că nu.”
  • „Traficul de organe, dacă este real, îl vom constata în momentul în care acest copil va putea fi consultat de un medic din România. Înțeleg că se refuză cu obstinație acest lucru.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Universitatea de la care și-a cumpărat diplomă Cumpănașu nu este acreditată de statul elvețian! Impostorul a fost făcut șah-mat de #Rezist Zürich

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

Planul ticălos al PSD de a bloca învestirea Guvernului Orban. Dăncilă vrea vot în Parlament cu trei zile înainte de prezidențiale

Dăncilă știa că ministrul Cuc vrea să blocheze avioanele! A trimis Corpul de Control la Tarom ca să șteargă urmele

DOCUMENT. Programul de guvernare al PNL. Priorități: alegeri, 10 august, întărirea Justiției, comisar european, buget, investiții, Pilonul 2 de pensii, rezidențiat medici, audit la PNDL

VIDEO. Oprea, Arafat, de ce ați ascuns imaginile de la Colectiv, nemernicilor? Filmul pompierului arată haosul intervenției voastre „de urgență”. Șeful pompierilor ISU înjură morții: „Lasă-i în p**a mea!”

* AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

9 COMENTARII

  1. Parcaaa… SE-NMULTESC (iar !) „DILII”, in… „politichia” românească: Cumpănașu, Pavelescu, Rădulescu-„Mitralieră”, Bacalbașa, Pleșoianu șiii… „ultimul-.-dar-NU-cel-de-pe-urmă” RADU MORARU !

  2. Laaa… ĂȘTIA e o… OBSESIE (dupa… „PUNCTAJUL-de-la-Partid” !) asta cuuu… „ORGANELE”: Iohannis vindea copii pentru organe…, Sorina era luata de familia de româno-americani pentru organe…, acum si Alexandra… !!!

  3. Din păcate, se pare că oligofrenul a reușit să strângă deja 3%, așa că va avea acces la inca 10 milioane cu care să-și satisfacă fanteziile de tot felul… Oare nu se găsește nimeni să îi facă și lui o plângere penală ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.