Dezvăluiri Oreste: un personaj implicat în diversiunea „10 august” a recunoscut tot! Tremură ziariștii pro-PSD care au avut roluri în scenariul sinistru ce prevedea și arestarea ziariștilor anti-PSD!

7
13075

Jurnalistul Oreste Teodorescu aduce două informații spectaculoase în legătură cu represiunea din 10 august.

 • „Pe surse: în dosarul «10 august» apar și numele unor ventriloci de presă care au primit scenariul pus la cale de Grupul de la Scroviștea cu privire la desfășurarea evenimentelor, pregătite pentru a-l acuza pe președintele Iohanis de înaltă trădare, scoaterea în afara legii a mișcărilor de protest #rezist și arestarea altor jurnaliști și vectori de opinie anti- ciuma-roșie!”
 • „Tot pe surse: cineva direct implicat în orchestrația acestei mizerii, care ar fi condus la confiscarea tuturor instituțiilor statului de drept, decapitarea șefilor celor trei servicii secrete – SRI, SIE și SPP -, precum și punerea sub acuzare a Procurorului General, a recunoscut tot!”
 • „Urmează surprize spectaculoase și, sper, arestarea celor implicați! Niște limbrici care se autointitulează jurnaliști tremură din toate încheieturile! Complicitatea lor este penală!”

7 COMENTARII

 1. Dar sa-i ia odata dle Oreste, ca eu m-am satutrat sa tot aud ce monstruozitati s-au facut pe 10 august contra protestatarilor non-violenti si nimeni nu plateste!!!! In afara celor care au luat bataie fara nicio vina vad ca nu plateste niciunul dintre capii care au dat ordinele. Si vrem capii aia mari, plus slugile care nu au cracnit cand au lovit oameni nevinovati, si i-au protejat pe cei violenti!!

 2. Lui Oreste ii place sa faca senzatie. Era greu sa dea niste nume de ziaristi care ar fi trebuit arestati? Sau de niste ziaristi complici ai lui Dragnea in cazul penal 10 august? Si cine e personajul care „a recunoscut tot”? Recunoasterea nici macar nu inseamna nimic daca nu e insotita de probe.
  Lui Oreste ii place sa lanseze bombe care apoi se fisiie. Amageste oamenii a nu stiu cita oara ca e iminenta caderea lui Dragnea iar apoi trece termenul si nu se intimpla nimic. Iar apoi da alt termen. Pe termen lung iti pierzi credibilitatea chiar daca pe termen scurt senzationalul atrage atentia asupra ta.

  • Eu chiar nu stiu de bombele ,care mai si fasie a lui Oreste.Cunosc insa ca la aceste jumatati de masura ,de idei sau stiri pe care un ziarist , lobbys anti -putere le lanseaza ,o sleatha a de mercenari riposteaza cu alt gen de atacuri mai perfide ,mesaje care tind sa decribilizeze seriozitatea mesajului. Asa si cu Vlaicu ,care omite acuzele si atacurile mediei posedata de putere incepind cu TVR ,prezentara trunchiata a protestelor si a advarului macel care a avut loc.Acest tip dezinformare , l-as intreba eu pe Vlaicu plaseaza aceste medii in complicitatea puterii, intr-un scenariu si complicitate de grup sau nu?Hai sa revedem , un acest fel de mistificare ,cititi textul PSDeului si textul real al cuvintarii domnului Junker:Astfel, PSD a postat pe Facebook un citat din discursul lui Juncker la Ateneul Român: „Atunci când este vorba de drepturile omului niciun compromis nu este posibil”.

   Ce a spus Junker in realitate : ”Când e vorba despre drepturile omului, când e vorba despre statul de drept, când e vorba despre respectarea statului de drept, când e vorba de lupta împotriva corupției, nici un compromis nu e posibil”.
   Mai vlaicule observi vre-o mistiiare ,vre-o bomba a la Oreste??

  • Am aceeasi parere. Oreste e cam pripit, si ii place sa faca senzatie. Asta e in firea lui, pe langa numeroase calitati.
   Ca ticalosul ca pus la cale opresiunea din 10 August, banuim cu totii, dar pana nu apare ceva concret, nu-mi fac iluzii ca ticalosul a recunoscut si ca procurorii vor fi corecti.
   In plus, fiindca am mai vazut asta si in alte articole, i-as sfatui pe „Ziaristii” sa nu cada in meteahna celori de la EV Zilei, care te asalteaza cu reclame de articole cu titluri incitanta, iar cand te lasi pacalit si accesezi, nu gasesti nimic.
   Dragi oameni de la „Ziaristii”, ati aparut tocmai din cauza respectului pentru ADEVAR pe care il aveti, asta am vazut la voi. Pozitia acesta obliga!

 3. Vrajeli …nimic din ce spune nu se intampla mi-a crescut cosite albe de cand tot faceti premonitii cade sobolanu psd se dizolva sau ca vor fi arestati etc. …etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here