CTP: „Nu ne salvează puşcaşii marini americani, nici UE. De noi depinde. Ei nu se vor opri, indiferent ce face Europa!”

4
4115

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la „Jurnalul de Seară”, de la Digi 24, nebunia declanşată de ordonanţa aprobată ieri de Guvernul Dăncilă şi consecinţele asupra României:

  • „Ordonanţa de ieri este prima dată, după ştiinţa mea, când un guvernant după 1989 emite un decret în regim ceauşist. Pentru că nimeni nu poate să i se opună: Comisia de la Veneţia, GRECO, UE, SUA, NATI, nimeni!”
  • Este această justiţie cu circuit închis pe care o inaugurează Secţia condusă de facto de Adina Florea. În timpul lui Ceauşescu, judecătorul primea în plic sentinţa de la partid şi el trebuia să o încadreze în lege. Dar legile nu se schimbau. Erau aceleaşi. Nici măcar comuniştii nu schimbau legile la două săptămâni. Este o secţie specială pentru nomeclatura partidului de guvernământ.”
  • „Aceeaşi secţie se ocupă şi de distrugerea duşmanilor. Gestul ăsta de a lua dosarul lui Dragnea acum este menit să comunice tuturor magistraţilor din România că ei nu mai au a se teme de DNA dacă iau şpagă.”
  • Şi iată la ce s-a ajuns: această secţie îl va cerceta pe domnul Timmermans! Şi pe comisarul Jurova. Iată, sunt penali! Mesajul va fi: noi suntem mai tari şi ca Europa, băi! Îi anchetăm şi pe ăştia din Comisia Europa. Aceşti oameni sunt capabili de orice şi nu se vor opri indiferent ce ar face UE.”
  • „Nu ne poate salva UE. Nici puşcaşii marini americani. Totul ţine de noi. Nu de Rusia. Nu Rusia le cere să facă asta. Ei fac, pentru a-şi păstra puterea şi banii pe termen nelimitat”

CITIŢI ŞI:

Adina Florea le-a dat ultimatum două zile celor de la DNA să-i transmită dosarul Tel Drum. Procuroarea-horror vrea cu orice preț să-l salveze pe Dragnea

 

4 COMENTARII

  1. Eu nu cred ca acesti oameni ar fi avut acest TUPEU GIGANTESC, fara sustinerea Rusiei! Aceasta obraznicie nu poate fi teleormaneana! Cercetati si veti vedea! Acesti indivizi infecti sunt pusi sa-ntoarca Romania spre o alta directie. RUSIA foloseste frustrarile mafiotilor in scopul deturnarii Romaniei !

  2. Corect! Si Dumnezeu s-a plictisit de noi și, se pare, ne-a cam lăsat să ne mai rezolvam și singuri unele probleme pe care alte țări și le-au rezolvat, demult, singure. Doar nu suntem oi sau masă idioată de șmechereală a hoților. Sau suntem?!

  3. Ce-o fi păţit CTP ? A dat inepţia peste el?! Doar această secţie (de investigaţie) este formaţă din oamenii propuşi de CSM. Adică formată din aceeaşi procurori de la DNA! ! ! Chiar s-a tâmpit toată lumea în ţara asta?! Nu i-a ales nici Toader ,nici Dragnea , nici Guvernul PSD-ALDE ! S-au ales ei între ei! SUNT ACEEAŞI OAMENI de pe vremea lui Koveşi! („ceva mai coecţi şi care ştiu carte”) Iar ordonanţa reglementează nişte lucruri care erau aberante! Citiţi oameni buni Ordonanţa si nu vă mai luaţi după manipulatorii căroraa le tremură pantalonii fiindcă au la activ „matrapazlâcuri”…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here