Nu putem aştepta încă doi ani! Alegerile nu vor mai conta

7
4124

Dictatura borfaşilor câştigă teren pe zi ce trece şi pare că România nu înţelege pericolul. Situaţia este cu mult mai gravă decât în iarna lui 2017, când cu OUG 13. Colegul Dan Tăpălagă a explicat foarte bine motivele dezastrului care ne cuprinde pe tăcute, în comentariul său pe G4media.ro,  AICI.

Aşa cum am mai spus, NIMIC nu-i poate opri pe Dragnea şi Tăriceanu să facă din România Teleormanul lor. Nimic! UE, SUA, NATO, nimeni. Au totul sub control: parlament, guvern, forţe de ordine, televiziuni, primari, funcţionari. De sus din Casa Poporului până jos la talpa ţării. O armată de slugi bine plătite îi susţine chiar dacă îşi folosesc puterea împotriva propriului popor. Repet a mia oară: complicii lor din parlament, în special, şi de la toate nivelurile sunt mai vinovaţi decât satrapii înşişi. Fără cel care apasă pe trăgaci, cel ce dă ordinul nu contează.

Trei lucruri nu pot controla: Diaspora, internetul şi strada. Sunt singurele trei FORŢE reale capabile să oprească urgia. Căci nu pot fi controlate. Diaspora a arătat ce poate la alegerile câştigate de Iohannis sau în 10 august, internetul încă vorbeşte, strada nu e ocupată toată.

De fapt, trăgând linie, ce rămâne este doar STRADA. Diaspora şi Facebook-ul o pot şi ele alimenta, ambele se pot regăsi în stradă. Este, de fapt, SINGURUL obstacol real şi punitiv împotriva acestei guvernări dispuse să calce totul în picioare: relaţiile cu UE, SUA şi NATO, istoria martirilor anticomunişti şi făuritori ai României Mari (parcă nici n-am avut Centenar!), armonia socială (devenim o ţară-balamuc, plină de ură), totul!

Dar oare înţelegem suficient de bine ce ne aşteaptă? Ce viaţă vom avea într-o lume tot mai controlată de aceşti indivizi capabili să facă dosare duşmanilor de orice fel? Una tot mai rea. Vrem asta? Dacă da, atunci nu mai trebuie să facem nimic. Totul va decurge conform planului lor.

Dar dacă nu ne dorim iadul în ceea ce unii numesc euforic „România – Grădina Maicii Domnului”, atunci nu mai avem altă cale decât STRADA. Opoziţia, Facebook-ul, emisiunile TV nu mai contează. Nu poţi aştepta să vină alţii să te salveze, vorba lui CTP. Nimeni nu ne va ajuta, dacă noi nu ne ajutăm singuri. Vorbă românească mare aia cu „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi-n traistă”!

România nu s-a mai aflat niciodată într-o situaţie atât de proastă, în raport cu ce are şi ce poate pierde peste noapte. Doar după cel de-Al Doilea Război Mondial a mai fost aşa. Atunci, o lume s-a prăbuşit peste noapte: a celor care-şi construiseră viaţa şi ţara prin muncă şi libertate. Tancurile sovietice au distrus totul rapid.

Acum se întâmplă la fel. Nu cu tancurile, ci cu oameni ca Adina Florea, Lia Savonea, Simona Marcu, şefii Jandarmeriei din 10 august, poliţişti supuşi orbeşte politicului etc.

Dragnea şi Tăriceanu nu pot fi opriţi decât în stradă. Sau cu grevă generală, blocaj total, proteste mai mari ca niciodată. Oare înţelegem cât de mult contează? Oare ştim că lehamitea şi fuga de confruntare ne vor face viaţa şi mai amară?

Ştiu, avem facturi de plătit. Ne poate sancţiona şeful. Ne aşteaptă familiile, copiii, problemele. Există motive serioase, pentru fiecare dintre noi, să ne retragem în case şi să uităm de ei. Dar nu facem decât să ne furăm singuri căciula. Mai târziu nu ne vom mai putea bucura nici de aceste griji şi satisfacţii curente.

Iar opoziţia din parlament ce crede? Că e suficientă lupta „clasică”? Una care nu mai schimbă practic mai nimic pe fond? Dacă opoziţia înţelege gravitatea situaţiei trebuie să facă altceva. Ce? Nu ştiu. Să plece, pur şi simplu din parlament. Să aducă toţi parlamentarii şi aparatul de partid în stradă. Să facă toate o mare alianţă anti-Ciumă. Să inventeze ceva de efect, pentru numele lui Dumnezeu!

Apelul cu ieşitul la vot e bun, dar nu ajută. Alegerile europarlamentare nu vor schimba nimic din atacul la viitorul românilor oneşti. Nici măcar cele prezidenţiale. Nu înseamnă că nu trebuie să votăm, dar nu asta e urgenţa majoră acum. Nu putem să aşteptăm alegerile pe ideea că atunci ne vom izbăvi definitiv de „Ciuma Roşie”. NU va fi aşa!

Nu putem aştepta încă doi ani! E prea mult. Doi ani??? Dumnezeule!!! Vă imaginaţi ce ţară vom fi atunci dacă acest calvar continuă nestingherit?

E clar că, pe drumul acestui asalt continuu anti-UE şi pro-Rusia, PSD şi ALDE vor ajunge în 2020 cu ţara complet distrusă. Cu economia făcută praf, îndatoraţi pe generaţii, cu milioane de români fugiţi peste graniţe, fără justiţie, cu mulţi dintre noi după gratii pentru că am cârtit anti-Ciumă (azi-noapte, unii au fost amendaţi deja pentru astfel de lozinci!).

Prin urmare, oameni buni, luaţi-l în serios pe Mihai Şora, dacă pe mine nu mă credeţi. Eu îl cred pe venerabilul cărturar. Şi pe Oana Pellea, pe tinerii actori protestatari, pe alţii care înţeleg gravitatea momentului.

Doar protestele MASIVE îi mai pot opri să ne distrugă lent. Doar ele. Reţineţi asta! Aşadar, ce alegem?

7 COMENTARII

 1. Domnule Ciocazanu, ciuma rosie a invins pe merit! Dragnea si compania au fost mai inteligenti, mai perseverenti si mai ambitiosi decat restul poporului si l-au avut pe Iohannis cu dosarele agatate de coada consoartei complice! Game over! Eu dupa ce aseara cu stupoare am vazut cum o institutie publica a statului roman ca Jandarmeria a ocupat cu forta o alta institutie publica , o sectie a Politiei Nationale impiedicand intrarea cetatenilor, iar azi nici presedintele, nici opozitia, nici presa asa zis libera si mai ales nici cetatenii, nu au reactionat, ma declar invins! Pentru asa ceva in Franta, ministrul de resort si sefii celor doua institutii ar fi fost demisi pe loc, iar opozitia ar fi ocupat tot spatiul media! Pentru cei care mai sperati, aveti in primul rand nevoie de lideri care sa canalizeze nemultumirea cetatenilor si sa ii mobilizeze la vot. Patru masuri urgente se impun:
  1. Iohannis sa decida ca isi alege tara in fata nevestei si sa iasa in fiecare seara la TV pana la alegeri criticand PSD. Daca nu face acest lucru, PNL si opozitia sa renunte la el.
  2. Orban, Barna, Ciolos, Tomac si Ponta sa apara impreuna intr-o conferinta de presa saptamanala, sa anunte un pact pentru o Romaniei europeana si sa nu se mai atace reciproc.
  3. Romanii din Diaspora sa isi mobilizeze rudele din tara sa iasa la vot chiar sub amenintarea ca nu le vor mai trimite bani.
  4. Romanii din tara, in special corporatistii si ITstii sa isi miste partile dorsale la vot, ne-am trezit cu Firea primar in capitala tarii pentru corpòratistii au din din partea dorsala la concerte in loc sa se miste la vot la alegerile locale!
  Daca liderii opozitiei nu sunt in stare sa treaca peste frustrarile si ambitiile proprii, daca nu vor fi disponibili sa negocieze si sa faca concesii, daca nu vor sta la masa si cu Ponta si cu Basescu care stiu cum se poate lupta la baioneta cu PSD-ul, Romania e pierduta!

 2. Regimul totalitar are doua arme: MINCIUNA și VIOLENȚA! Cat timp poporul inghite minciunile ,e păcălit cu paine si circ,e liniste! Din clipa in care oamenii se trezesc (in frig,fara mancare,in șomaj,in sărăcie,in condiții grele de muncă ,in diverse lipsuri) si incep să se agite,să vocifereze,să se organizeze,să se revolte,să protesteze, urmeaza REPRESIUNEA! Inăbușirea demonstrațiilor,a protestelor,a organizațiilor,a mitingurilor cu metode specifice:gloanțe,gaze,tunuri cu apă,grenade cu fosfor etc,etc…!!! Exemple? Romania comunistă, Rusia,China,Venezuela,Brazilia,Coreea de Nord etc,etc…Urmarea:emigrație,foamete,distrugere,MOARTE!!!!!După 30 de ani de la căderea comunismului ceaușist ajungem de unde am plecat?? ASTA NE DORIM?? Din
  CREDULITATE,INDOLENȚĂ,DELĂSARE,NEPĂSARE…sau poate ca simțurile sunt adormite de rafturile, incă, pline? Câți insa au acces ,după necesități,la un trai decent???La sănătate…la educație…la informație corectă…Regimul Dragnea dovedește de doi ani lipsa de interes pentru orice inafara propriei persoane!!! Impins in față de strigoii si fantomele trecutului,azi mari capitaliști,afaceristi,antreprenori,bussinesmani,,,baroni”…ii servește si e servit…cat timp e ACOLO! Urmarea:RADE TOT! JUSTIȚIE,ECONOMIE,SĂNĂTATE,EDUCAȚIE,ARMATĂ,SIGURANȚA integrității teritoriale…intr-o lume in frămantare ,in convulsie,agresivă!La margine de imperii ,sper doar că nu ni se va impune rolul de ,,teatru de operațiuni” intre coloșii care se vor confrunta mai devreme sau mai tarziu…

 3. Romania e pierduta nu din cauza psd-ului ci din cauza nepasarii. „Nu ma intereseaza politica” Asta auzi, sau nu auzi, dar vezi nepasare peste tot. Toti traim in micimea vietii noastre multuimindu-ne cu traiul de zi cu zi, de vacantele programate sau neprogramate, de planuri pentru viitor. Romania va disparea pentru ca nu ne pasa. Cum vom trai? Ne vom descurca, asa a fost mereu, sintem noi cu noi. Nu mai exista solutii. Opozitie inexistenta, presedinte la fel, popor comod. Probabil asta a fost ideea. Citiva entuziasti care vor fi anihilati si vor intra in negura vremii. In rest toate bune.

 4. Stimați domni ziariști chiar nu aveți a vă reproșa absolut nimic că s-a ajuns în această situație ?
  Nici măcar voalat nu ați amintit care sunt adevăratele cerințe ale protestatarilor în veste galbene din Franța, de ce ? Vă întrebați ce crede opoziţia din parlament sugerându-le să plece din parlament și să se alăture protestatarilor din Pța Victoriei care cer schimbarea unor hoți cu alți hoți. Păi când vreo dată credețl că vor renunța la indemnizațiile nesimțite, la privilegiile de care se bucură și la interesele lor personale, cum puteți să credeți că vreun parlamentar indiferent din care tabără face parte ar putea fi de acord cu alegeri anticipate ? Ei bine să fiți absolut convinși că cei care dețin puterea speră să rămână la putere, iar cei din opoziție speră să preia puterea, ori noi cei 62 – 63 % care nu am votat, credeți vom da năvală să votăm la următoarele alegeri parlamentare răul cel mai mic, așa cum s-a procedat în aproape cei 30 de ani care au trecut de la evenimentele din 1989 ? Prin urmare, ca să ieșim la vot și noi cei 62 – 63 %, nu credeți că pe de o parte ar fi timpul să explicați public cetățenilor ce înseamnă adevărata democrație, iar pe de altă parte parlamentarii din opoziție împreună cu noi să cerem renunțarea la dispozițiile legii privind strângerea celor 200.000 de semnături ? – Curaj domnilor ziariști, vuiește toată planeta în sensul implementării Democrației Directe, sistemul dictatorial al ”reprezentanților” prostimii este perimat, CURAJ ! – Aceasta este unica soluție a schimbări, încetați să mai susțineți perpetuarea actualului sistem dictatorial.

 5. „Strada” poate doar sa sustina prin curentul de opinie. STRADA nu poate trece dincolo de ziduriile fizice, in parlament sau in institutiile guvernamentale. STRADA nu poate tine dizertatii in parlament si nici sa introduca bilele in urne! Strada nu are acces la sutele de legi si amendamente votate pe banda rulanta, cu ochii inchisi, in cateva minute. STRADA este pusa in fata faptului implinit, exact acel fapt pentru care protesteaza exact in mementele in care bilele se rostogolesc in urne, conform intelegerilor murdare dinre reprezentantii si imputernicitii ei. ACOLO DOAR OPOZITIA POATE PATRUNDE!!!! – cu metode legale, corecte si demne Altfel, ar insemna reeditarea unui alt sangeros decembrie ’89. Si asta, toata lumea stie ca nu se va repeta; pe asta sa si bazeaza cei din spatele zidurilor oficialitatilor, si anume ca ei pot sa loveasaca sa raneasca, sa gazeze, sa incarcereze, sa minta, s fabrice dovezi false, sa mituiasca martori mincinosi, sa declare ca ziua e noapte si noapte e zi. Se bazeaza pe faptul ca cei din strada nu doresc sa faca asa ceva. Daca cei care au fost alesi si care au toate instrumentele legale, intr-un cadru lega,l spun ca doar STRADA poate rezolva situatia, atunci PARLAMENTUL TREBUIE SA SE AUTODIZOLVE. Nu au fost investiti cu incredere si puterea de a reprezenta un popor doar pentru a demonstra ca sunt niste impostori nedemni de incredere. Nu-si pot exercita mandatul? LA REVDERE! Asa se petrece oriunde, de la cel mai important la cel mai modest si banal loc de munca. NU LA REVEDERE, ci ADIO!!!! Nici sa nu le mai auzim de nume. Generatia de la 30 de ani in jos ne intreaba pe noi, parintii lor : alti oameni nu mai exista? Ii stim din leagan. Nu-i mai vrem, sunt prezenti in cosmarurile noastre! ADIO!!!! ADIO!!!!!! Si inca ceva: STRADA, de 2 ani incoace, nu prea mai are viata personala. IN timp ce STRADA este prezenta in strada, mai trebuie sa si munceasca, sa aiba din ce trai, trebuie sa le plateasaca lor taxele pentru huzur si desfranare, STRADA sta in strada, vede, intelege, protesteaza dar este lasata in continuare dincolo de „zidurile cetatii”. In interior, OPOZITIA se prostitueaza. Concluzia? AUTODIZOLVARE si ADIOOOOOO!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here