Crimă monstruoasă într-un sat din Zaporojie. Rușii beți au executat o întreagă familie ucraineană: soț, soție și doi copii minori

1
2243
Aleksandr, Natalia și cei doi copii ai lor

Fasciștii ruși au comis, în noaptea zilei de 17/18 noiembrie, o crimă monstruoasă în satul ucrainean Kamiș-Zaria din districtul Pohovski, regiunea Zaporojie. Aflați în stare de ebrietate, aceștia au spart geamurile unei case, au pătruns înăuntru și au executat în câteva minute o întreagă familie: soț, soție și doi copii minori. Localitatea se află temporar sub ocupația forțelor putiniste.

În carnajul de la Kamiș-Zaria au murit:

  • tatăl – Aleksandr Darmobedov;
  • mama – Natalia Darmobedova;
  • fiul cel mare – Vladislav Darmobedov;
  • fiul cel mic – Kirill Darmobedov.

Informația a apărut pe site-ul Obozrevatel.com, iar fotografiile au fost furnizate de organele de stat din Ucraina. Ocupanții erau stabiliți de multă vreme în casele populației locale, inclusiv în cele de pe strada Pocitovaia (Poștei), unde a avut loc groaznicul măcel.

Aleksandr și Natalia

Obozrevatel.com: „Potrivit interlocutorilor, oseții s-au amestecat cu slujbașii din autoproclamata Republică Populară Donețk, care se aflaseră în satul vecin Kamenka și în regiune încă de la începutul războiului. Ocupanții s-au stabilit în casele populației locale. Tot acolo s-au instalat și mobilizații din Cecenia, într-un imobil vecin cu cel al familiei Darmobedov”.

Cum s-a produs tragedia

Criminalii Moscovei au început să-i facă avansuri Nataliei, după ce au intrat pe geam în coridorul casei. În acel moment, soțul ei, Aleksandr, a încercat să intervină, dar a fost împușcat direct în cap. Apoi, bestiile Kremlinului au lichidat întreaga familie în camere separate: pe Natalia și cei doi copii ai ei.

În dimineața zilei de vineri, 18 noiembrie, strada a fost înconjurată de militarii ruși.

Natalia și copilașii ei

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Regimul Iohannis-PSD e plesnit de Comisia Europeană: pensiile militarilor sunt pensii speciale și trebuie reformate până la sfârșitul anului!

* Ciucă și Ciolacu, prinși cu o mare minciună: nici n-au negociat cu Comisia Europeană creșterea pragului de 9,4% din PIB pentru pensii!

* STENOGRAME. Circ și revoltă anti-Ciucă la ședința conducerii PNL pe tema pensiilor: „Ce sunt, papagal?”. Au promis creșteri de 15%, premierul Ciucă le mărește cu doar 6,2% pentru că așa i-a zis „Marcel”

* Statele UE caută soluții să ajute și corupta Românie să intre în Spațiul Schengen: se discută formarea unei comisii de monitorizare după modelul MCV

Rechizitoriul Tel Drum: Bogdan Chireac și Radu Tudor (Antena 3) erau plătiți de gruparea infracțională a lui Liviu Dragnea

Cristoiu a descoperit cine-l susține pe Zelenski: „femei nemăritate sau divorțate, care speră ca el să divorțeze și să se însoare cu ele”. De Putin „nu le place pentru că-i bătrân”

VIDEO. Frăția putinistă dintre Radu Moraru și Diana Șoșoacă trece la un nou nivel: cei doi cântă și dansează ca doi îndrăgostiți! 145 de secunde penibile, 20 de poze caraghioase

* Ucraina a eliberat deja 55% din teritoriul ocupat de Rusia după 24 februarie. „Îi vom bate până la capăt cu pietre, lopeți, praștii, vom lupta până când îi vom termina pe ultimii nenorociți și îi vom da afară de pe pământul nostru”

* Un scandal amoros schimbă delegația TVR pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Olaianos, înlocuit de Bocanaciu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here