Rafila a luat Covidul de la un coleg, pe filiera copiilor celor doi, care s-au jucat împreună

2
2288
Alexandru Rafila, varianta cu mască

Alexandru Rafila a confirmat, joi seară, că a fost confirmat pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2. Rafila este reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), tocmai a fost ales deputat de București și este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru..

Alexandru Rafila, care pe 27 decembrie va împlini 59 de ani, se afla în izolare, după ce soția sa a fost confirmată cu noul coronavirus.

„Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu. S-a confirmat infecția și în cazul meu. Aceasta este situația. Da, am infecția. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare”, a spus Rafila joi seară, la Antena 3.

„Din câte se vede, sunt OK. (…) Toată problema a fost legată de contactul cu un coleg care se testase chiar cu foarte puțin timp în urmă. Copiii noștri s-au jucat împreună. Și acesta a fost, de fapt, momentul în care am aflat, după câteva zile, că aș putea să fiu infectat, pentru că pentru acel coleg lucrurile se confirmaseră”, a explicat Rafila.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Un individ supus in timp al nu mai putin de 13 ministri,toti ciumati rosii!!Asa ca,ciocul mic ,tovarase ,nu mai ai motive sa critici NIMIC din actuala guvernare,cand sefii tai pesedisti au lasat rezervele statului pe ZERO,apoi au facut tot posibilul ,prin institutii controlate ca Avocatul hotilir si CCRul kgbist sa se infecteze cat mai multi pentru a cere amanarea alegerilor!!! Asa ca,ce naste din tortionar comunist,se alatura instinctiv unui partid ce l-a facut „mare” pe tac’su ,nu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here