sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsŞoc şi oaie în Parlamentul European! S-au crucit bruxellezii când le-a povestit...

Şoc şi oaie în Parlamentul European! S-au crucit bruxellezii când le-a povestit Daea despre „cormoranii din piscină”, dar şi multe alte tâmpenii

-

„Cormoranii, în România, fac baie în piscine”, a spus ministrul român al Agriculturii, Petre Daea, miercuri, în Parlamentul European. El a fost chemat în Comisia pentru pescuit ca să prezinte prioritățile României în domeniul pescuitului, în mandatul preşedintiei Consiliul UE.

Ministrul Daea şi-a început prezentarea spunând că România vrea „o preşedinție orientată spre cetățeni” şi vorbind despre „cei patru piloni pe care se sprijină acest mandat – Europa convergenței, Europa siguranței, Europa actor global şi Europa valorile comune”.

Daea a primit mai multe întrebări de la europarlamentari, fără a răspunde însă concret, dar lansându-se într-un nou discurs năucitor, relatează hotnews.ro.

  • „În această întâlnire am intrat în sală cu un succes – un succes al muncii comune, formidabil, extrem de important, dar atât de necesar şi atât de util pentru noi toți”.
  • „Regret, sigur, Brexit-ul, şi Uniunea Europeană este mai săracă față… fără Anglia… este mai săracă față de Marea Britanie. Dar aceste lucruri le putem gandi, le putem judeca în interesul comun, şi urmărim cu interes paşii în acest domeniu astfel încât dorința de a fi împreună să se manifeste oricând, şi pentru aceasta suntem în stare toți să găsim soluții pentru a genera o asemenea stare de lucruri în care obiectivele comune să fie atinse cu dorința fiecărei părți şi cu interesul legitim pentru fiecare domeniu”. (!!!)
  • „Sunt o serie întreagă de restricții care vin din abordare conceptuală, a conceptului de natură protejată (…), dar sunt şi momente în care îngrijorarea pescarilor este dincolo de puterea de rezistență. A se vedea populațiile de cormorani. Am discutat cu Vela, cu comisarul (n.r. – comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit), a văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, a fi convingător, i-am spus lui Vela că cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulți. Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât. Pun în pericol un sector alternativ şi un sector complementar, alternativ pentru momentele în care nu ai acces la resurse pe o perioadă de timp, ştiind elementul de prohibiție pe care trebuie să-l păstrezi complementar, că poți găsi în interior, în apele tale, soluția de a creşte anumite specii care să asigure pe de o parte locuri de muncă, pe de altă parte hrană foarte bună şi, iată, ca răspuns aici, o hrană sănătoasă, a se vedea interpretarea privind conceptul acesta de a păstra echilibrul şi a genera progres”. (!!!)
  • „Vă spune un om care înțelege furtuna Brexit-ului, dar înțelege şi furtuna pescarului în momentul în care el se află în raport cu natura şi nu găseşte soluții pe care să le folosească atunci când nevoia îl împinge şi situația o dictează”. (!!!)

CITIŢI ŞI:

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Corlățean, cel ascuns după imunitate, vrea să dea afară un comisar european căruia nu-i plac corupții!

Atac mârlănesc al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de la Oxford care vrea să se repatrieze

Klaus Iohannis, atac tăios de Ziua Unirii: „Guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă”

Dăncilă a comis-o rău de tot la Bruxelles! A inventat un cuvânt înfiorător, care nu există în limba română

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Practic, oaia daia a zis, NIMIC!!!! Trebuiau aia sa il intrerupa cand a batut asa din gura, fara nici un sens, si fara sa raspunda concret la intrebari!!!! Dar daca nu avea nimic de zis, cum sa-i ceri omului ceva ce nu stie?!

  2. Asta înseamnă incultura crasa ,asta e definiția analfabetismului funcțional, citita de acest rebut comunist ,care din păcate mai ne bântuie viata și existenta.Pana când nu vom scăpa definitiv de ei ,asa vor sta lucrurile în România. Halal conducători în fruntea cu Viorica Dancila ,care mai nou ,am aflat ca este Mama Națiunii!!!

  3. Probabil ca PSD-ul are ordin de la Putin sa demonstreze la UE ca romanii sunt prosti si obraznici, sa se cruceasca cei avansati de tampeniile politicienilor Romani si sa-i taxeze drept irecuperabili, deci incompatibili cu o colaborare care sa ajute cuiva cu ceva…Efectiv parca e totul inadins din partea PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -