Comunicatul „taberei Cîțu” împotriva lui Orban. Se lărgește frontul: „Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României”

3
1032
Raluca Turcan - Ludovic Orban

După interviul acordat de Ludovic Orban, luni seară, televiziunii Realitatea Plus, „tabăra Cîțu” a reacționat marți dimineață printr-un comunicat, postat pe Facebook mai întâi de ministrul Muncii, Raluca Turcan (prim-vicepreședinte al PNL), și apoi de deputatul Pavel Popescu.

Lui Ludovic Orban îi sunt reproșate „comportamentul lipsit de fair-play politic și declarațiile acestuia, care aduc grave prejudicii partidului nostru”. De asemenea, faptul că „susține campania de linșaj public a premierului susținut de PNL” și „asistă fără reacție și chiar încurajează acuzații grave si derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal”.

Noutatea adusă de acest comunicat: introducerea în ecuație a lui Klaus Iohannis. „Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României”, punctează „tabăra Cîțu”, fără a preciza când, unde și în ce fel l-a „atacat” Orban pe șeful statului.

Comunicatul „taberei Cîțu”

”În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic și declarațiile acestuia, care aduc grave prejudicii partidului nostru.

Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor.

Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave si derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani.

Mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președinte în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării. Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor.

În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Joe Biden: „De ce să lupte și să moară soldații americani într-un război pe care afganii au refuzat să-l poarte?” / „Am făcut planuri, împreună cu liderii afgani, dar ei au renunțat la luptă și au fugit din țară” / „Guvernul afgan a descurajat SUA din a organiza un exod în masă”

* „Președintele Afganistanului a fugit cu patru mașini și un elicopter pline cu bani. Nu au încăput toți, o parte din bani au rămas pe asfalt”

* Patroana firmei pirotehnice de la Colectiv a fost găsită moartă în casă. Era condamnată la 12 ani și 8 luni de închisoare și avea de plătit 480.000 de euro

* Ceas de 21.000 de dolari la mâna cu care Tudorache-Diamant strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand!

* Iurie Roșca, agent KGB și propagandist-șef al Sputnik în Basarabia – 3 ani interdicție de intrare în România! A fost întors de la Vama Albița

* Fostul șef al ANI, Horia Georgescu, se distrează pe un yacht de lux, cu șampanie scumpă, pe Coasta de Azur. Dezvăluirile fugarului Rizea

* Adio, Colonele! Te las cu rucsacul tău plin cu pietre, care ți-a încovoiat spinarea. Curea și Andronic să-ți lumineze calea!

* Fugarul Rizea: „Dana Budeanu se mărită cu Andrei Hrebenciuc. Acel inel cu diamante, cu care se laudă acum, e luat din banii furați de familia Hrebenciuc, tată și fiu!”

* Maia Sandu reformează Moldova cu viteza fulgerului: Parlamentul a adoptat deja și legea controlului averilor pentru părinții, socrii și copiii demnitarilor

* După ce a umblat prin oraș cu icoane și cruci „să alunge duhurile necurate”, Gigi Becali a fost învins de Rapid printr-un autogol. Și era și operat la mână…

3 COMENTARII

  1. Nu e normal nici pentru voi sa-l sustineti pe Catu care a calcat deja pe bec de doua ori prin America, deja va duceti in jos cu catz cu tot!!!!! Liberal sunt pana-n maduva oaselor, dar voi deja va bateti joc de tot ce e liberal ,si trupa lui Orban si trupa lui Catu!!!!
    Poate ar fi bine sa fie luati la purecat si ceilalti corifei care au stat pe afara o gramaduta de ani iar acum ne invata democratie prin parlamentul Romaniei, fac pariu ca au si ei destui scheleti in dulap pentru ca afara nu se musamalizeaza dosarele ca si la noi…Ma intreb la cati le-o fi tzatzaind fundelul in aceste momente…

  2. Asta mai lipsea…, comunicatul de azi este ooo… NOUĂ PROSTIE/GAFĂ!!!

    Păiii…, atunci…, se pune și întrebarea… INVERSĂ/”ÎN-OGLINDĂ”: este NORMAL, cumvaaa…, ca ditamai PREȘEDINTELE ROMÂNIEI să se implice (și-ncă:… ÎN ASEMENEA HAL!) în alegerile-INTERNE (!) dintr-un partid, chiar dacă respectivul partid este cel din care provine și care l-a susținut pentru Președinția Țării??????????????????!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here