Colonelul Sindile, unul dintre găzarii-șefi din 10 august, a fost ascuns pe funcție de general la o unitate de jandarmi de lângă București

8
65637
Colonelul Ionuț Sindile

Colonelul Cătălin-Ionuț Sindile (41 de ani), unul dintre principalii comandanți ai Jandarmeriei la represiunea barbară de la 10 august 2018, din Piața Victoriei, s-a retras strategic din prim-plan. Conducerea încă PSD-istă a Jandarmeriei l-a numit comandant al Școlii de Aplicație din comuna Roșu (UM 0999), de lângă București.

Pe 10 august 2018, colonelul Ionuț Sindile era adjunctul șefului Jandarmeriei Române, colonelul Cătălin Cucoș. Câteva zile mai târziu, cei doi au făcut rocada, iar Sindile a devenit numărul 1 în Jandarmeria Română.

Protecția lui Sindile a venit pe filieră teleormăneană. Acesta este originar din județul care i-a dat țării pe principalii responsabili politici din 10 august 2018: Liviu Dragnea (șeful Camerei Deputaților și al PSD), Viorica Dăncilă (prim-ministru) și Carmen Dan (ministru de Interne).

Ca șef al Jandarmeriei, colonelul Sindile se subordona direct ministrului Carmen Dan, scula represivă a lui Liviu Dragnea.

În vara acestui an, înainte de noul 10 august, au fost nevoiți să-și părăsească înaltele funcții atât Carmen Dan (la jumătatea lunii iulie), cât și Ionuț Sindile (la începutul lunii august).

Noul șef al Jandarmeriei, generalul Constantin Florea, adus de la Craiova, a avut grijă ca lui Sindile să-i fie bine. L-a ascuns pe acesta de ochii opiniei publice, dar nu departe de București, numindu-l comandant al Școlii de Aplicație de la Roșu, județul Ilfov, au dezvăluit surse din Jandarmerie pentru Ziaristii.com.

Comanda UM 0999, preluată de colonelul Sindile, este o funcție de general, cu toate privilegiile aferente.

Ionuț Sindile se numără printre comandanții Jandarmeriei care sunt cercetați, cu mai multe capete de acuzare, pentru represiunea barbară din 10 august 2018.

Comuna Roșu se află între București și Chiajna, între cartierele Militari, Crângași și Giulești, după Lacul Morii

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

8 COMENTARII

 1. Sper sa nu se uite cine trebuie prea mult in fundul monstrilor care au facut ce au facut pe 10 august!!!!! Sa raspunda toata viata lor pentru ca ce a fost pe 10 augus a fost crima contra poporului roman, atata ca nu s-a tras contra lor cum a facut ceasca, ca in rest tot atac la romani nevinovati a fost!!!!!

 2. General la 40 ani? Foarte curios… oare ce-l recomanda? Ah, da, pupincurismul si nu stiinta de carte. Jigodia de sindila-sindrila este tot un interlop dupa figura si fapta. Huooo lepadatura si mars la puscarie!
  Muie psd!!!

 3. Sindile si cucos nu vor suporta nicio consecinta a coordonarii jandarmilor. Ambii au fost felicitati pe 11 noiembrie de catre principele duda la doua luni dupa ce le-au umplut romanilor plamanii si salele de gaze si pulane. Fotografiile au fost sterse de pe fb jandarmeriei dar sunt pe cautare google ,,romaniaregala.ro sindile cucos,,. Asadar, felicitari de la casa regala pentru poporul batut si gazat sic are o sustine din bani publici.

 4. Sindile… poliția MAI e cu președintele. Dolarii tipăriți de Antena 3 Budapesta.
  BND Germania execută Ungaria casă cu casă, în nopțile care vin. Ne pișăm în vin.

  Kremlin: Tokay… cel mai prost vin alb.

 5. Ce face Orban??? .. încă sunt in viață acești criminali?… așa e când nu ești gazat… te doare in cur de ceilalți…. tot e bine Grigore că ai aflat unde îl putem găsi…

 6. „Inteligenta” il tradeaza doar daca-i vezi chipul ! Si asta-i colonel …. Indivizi care au facut la cursuri superioare un singur obiect: Manevrarea pulanului si a buteliei de gaze! Apoi au fost imbracati , echipati si renumerati din banii nostri ca sa ne bata pe noi, pe copiii nostri, pe parintii nostri ca sa apere niste politicieni infractori ! Speram sa plateasca pe masura actiunilor odioase pe care le-au facut !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here