miercuri, februarie 28, 2024
AcasăNewsCodrin Ștefănescu, mesaj de iubire pentru pușcăriașul Dragnea: "Tot mai mulți români...

Codrin Ștefănescu, mesaj de iubire pentru pușcăriașul Dragnea: „Tot mai mulți români te regretă, Liviu!”

-

Codrin Ștefănescu, fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea, îi trimite acestuia un mesaj plin de melancolie: „Tot mai mulți români te regretă, Liviu. (…) Te regretă membrii și simpatizanții PSD din toată țara. Pentru că partidul a fost confiscat de niște securistoizi și a devenit o biată anexă a celor de la putere!”

Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații fostului lider PSD Liviu Dragnea, îi transmite acestuia, prin intermediul Facebook, un mesaj de solidaritate. Conform spuselor lui, tot mai mulți români îl regretă pe Liviu Dragnea, iar membrii și simpatizanții PSD îl deplâng pe cel care a fost „conducător suprem” al PSD.

Aflat în conflict deschis cu actuala conducere a PSD, Codrin Ștefănescu acuză că „partidul a fost confiscat de niște securistoizi și a devenit o biată anexă a celor de la putere”. 

Ștefănescu nu-i uită nici pe membrii PSD care, în viziunea sa, l-au trădat pe Liviu Dragnea și care acum regretă alegerea făcută. „Te regretă și cei care te-au trădat, crezând că o să le fie bine. Și le este foarte rău! Mulți regretă, dar e mult prea târziu!”

- Advertisement -

Mesajul lui Codrin Ștefănescu

„Tot mai mulți români te regretă, Liviu! Te regretă cei din HoReCa, care au sprijinit mișcarea USR-istă. Și azi sunt prăbușiți! Te regretă medicii, profesorii și pensionarii. De care și-au bătut joc ăștia într-un mod sinistru! Te regretă patronii și angajații lor din firmele românești. Care sunt împinși spre faliment! Te regretă membrii și simpatizanții PSD din toată țara. Pentru că partidul a fost confiscat de niște securistoizi și a devenit o biată anexă a celor de la putere! Te regretă și cei care te-au trădat, crezând că o să le fie bine. Și le este foarte rău! Mulți regretă, dar e mult prea târziu!”

Codrin Ștefănescu a fost unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, iar după arestarea acestuia a fost îndepărtat de către noua președintă interimară a partidului, Viorica Dăncilă.

Ulterior, Marcel Ciolacu, ales președintele PSD, a continuat să-l marginalizeze pe zurbagiul ex-PRM-ist.

- Advertisement -

Frustrat și tot mai nervos, Ștefănescu a devenit o voce tot mai critică la adresa actualei conduceri a PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Păcat. Mare păcat de PNL. N-a făcut altceva decât să-și îndepărteze mulți simpatizanți prin măsuri similare cu ale PSD. Una din ele: comportament egal în privința Dosarului 10 August. Ridicolul R. Bogdan a rămas năucitor cu declarația lui, cel puțin, nefericită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -