Clujul cere proteste de amploare în sprijinul lui Kovesi. „Haideţi masiv în stradă! Tudorel & Dragnea sunt disperaţi”

4
3092

Comunităţile online din marile oraşe s-au mobilizat azi pentru susţinerea în stradă a fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, anchetată de o secţie înfiinţată de PSD şi ALDE şi contestată de UE, SUA şi de toată România pro-democraţie.

„Clujul, alături de Franța, Germania, Olanda, Austria, Europa, o susține pe Laura Codruta Kovesi…” au scris organizatorii protestului din capitala Ardealului, pe Facebook.
În continuarea apelului pentru mobilizarea de mâine seară, de la ora 18.00, organizatorii evenimentului de la Cluj-Napoca cer românilor să iasă masiv în stradă.

„Laura Codruța Kovesi este un simbol justițiar care reprezintă poporul. Haideți să o susținem în stradă!
Haideți masiv în stradă!…
Ne-am săturat de infractorii ce au preluat parlamentul, guvernul si toate institutiile statului!

Cu doar o săptămână înainte de audierile în parlamentul european, Kovesi a fost pusă sub acuzare de sectia condusă de Adina Florea.
Tudorel & Dragnea sunt disperaţi şi încearcă orice manevra posibilă.

Codruţa Kovesi remarcă faptul că această citaţie primită în această seară vine în momentul în care ea se pregăteşte să susţină interviul pentru funcţia de procuror-şef european.”.

Apeluri similare au apărut şi în oraşe ca Sibiu, Braşov şi Bucureşti. În Capitală, filosoful Mihai Şora a lansat un nou apel disperat ca românii să iasă în număr mare pe străzi pentru a opri încercarea PSD şi ALDE de a scoate România din UE.

„Oameni buni, în ritmul în care evoluează lucrurile, peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere. Mai exact: mecanismul lor de organizare va fi într-atât de distorsionat (chiar păstrând aparențele legalității), încât vor ajunge să îngenuncheze toate instituțiile Statului. Toate. După care, în modul cel mai firesc, vor trece la anihilarea vocilor credibile din opoziție și din societatea civilă.”, a scris Mihai Şora pe Facebook.

CITIŢI ŞI:

Mihai Şora, un nou apel disperat: „Treziţi-vă, oameni buni! Peste doi ani nu vom mai avea alegeri libere. Vor trece la anihilarea vocilor credibile din opoziție și din societatea civilă!”

Ambasada SUA: „Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita pe Laura Codruța Kovesi”

New York Times: „Kovesi cercetată de o agenție contestată de români, de UE și de Departamentul de Stat”

 

4 COMENTARII

  1. Indemn de bun simț,un strigăt disperat pt.apararea statului. Vom da curs sau vom aștepta ca UE sau SUA să ne mai salveze? Suntem conștienți unde a fost întoarsă tara din drumul ei european,sau ne doare-n patină de viitorul copiilor noștri? Risc un prognostic: patina este câștigătoare,este sezonul ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here