Acasă News Dragnea, o nouă ieşire nervoasă faţă de reporterii din Parlament: "Daţi numai...

Dragnea, o nouă ieşire nervoasă faţă de reporterii din Parlament: „Daţi numai prostii”

Faptul că PSD şi ALDE nu au reuşit să blocheze un amendament al opoziţiei care creşte alocaţiile pentru copii i-a deranjat pe Dragnea, Tăriceanu, Teodorovici&co., care nu vor să deschidă punga bugetară pentru cei mici, dar păstrează sume colosale pentru partide, pentru pensii speciale sau indemnizaţii pentru deţinuţi.

Întrebat despre acest eşec al puterii, la ieşirea de la şedinţa grupului parlamentar al PSD, Dragnea n-a vrut să stea de vorbă cu jurnaliştii şi le-a transmis morocănos din mers:

„Hai mă, că amestecaţi termenii. Vorbiţi numai prostii. Daţi repede breaking-news-uri. Numai prostii.”, a spus Dragnea înainte de a intra în celebrul lift care îi scapă pe politicieni de reporteri.

Potrivit votului de azi, alocaţiile copiilor vor fi majorate, de la 1 martie 2019, după adoptarea în plenul Parlamentului a unui amendament la Legea bugetului. Astfel, copiii de până la doi ani vor primi câte 300 de lei pe lună, faţă de 200 de lei cât era alocaţia până în prezent, iar cei de până la 18 ani vor primi 150 de lei pe lună, faţă de 84 de lei cât primeau până acum.

„Nu poţi lua din bugetul de pensii ca să muţi banii pentru copii”, a justificat Valeriu Steriu, deputat PSD, faptul că nu pot fi majorate alocaţiile pentru copii aşa cum vrea opoziţia.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Ieri, Dragnea intrebat de reporterul Realității TV – ” de unde luati banii pentru alocatii”, a răspuns furios : ” de la Realitatea TV! ”

    Asta i-a picat prost lu’ dom’ Gușă la emisiunea lui de aseară ..Temeneala 2019! Adică el Gușă se duce pe banii lui la Belgrad, munceste impreuna cu Ghiță să-l infunde pe dușmanul de moarte al PSD-ului (LCK) și, poftim mulțumire de la dom’ Liviu !
    Dom’ Gușă, la rând dom’le, la rând ! vrei cu periuță pe lângă Dragnea, să uite dom’ le cu insolventa aia, te inteleg. Dar stai la rând dom’le, nu vezi ce coadă e ? Si dom’ Liviu e plictisit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările