„Clovnul” Trump îl avertizează pe ayatollah „să aibă grijă ce spune”, că poate-i trimite și lui o rachetă în cap!

1
1934
Donald Trump - Ali Khamenei

Președintele SUA, Donald Trump, a i-a atras atenția liderului suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, „să aibă grijă ce spune”, altfel vor exista consecințe.

Avertismentul lui Trump după ce, vineri, liderul de la Teheran a criticat dur Statele Unite, în contextul tensiunilor dintre cele două țări, relatează Reuters.

Trump și-a început mesajul de pe Twitter cu o ironie mușcătoare: „Așa-numitul lider suprem al Iranului, care nu a fost așa suprem în ultima vreme, a spus niște lucruri urâte despre Statele Unite și Europa”.

Apoi a venit avertismentul: „Economia lor se prăbușește și poporul lor suferă. Ar trebui să aibă grijă ce spune!”. În contextul întâmplărilor din acest început de an, amenințarea lui Trump poate însemna orice, inclusiv că ayatollahul ar putea avea soarta generalului Qassem Soleimani, cel pulverizat de o rachetă americană pe aeroportul din Bagdad (Irak).

În schimb, Donald Trump a curtat poporul iranian, care în ultima vreme a dat semne că nu mai suportă dictatura teocratică de la Teheran. „Nobilul popor iranian, care iubește America, merită un guvern care este mai interesat să-l ajute să-și împlinească visurile decât să ucidă proprii cetățeni pentru a pretinde respect. În loc să conducă Iranul spre ruină, liderii săi ar trebui să abandoneze teroarea și să facă Iranul din nou măreț”, a mai scris președintele american.

Mesajul lui Donald Trump a venit la scurt timp după ce ayatollahului Ali Khamenei, în predica pe care a ținut-o vineri la Teheran, a atacat violent Statele Unite și Europa, iar pe președintele american l-a numit „clovn”.

„S-a dovedit acum că Marea Britanie, Franţa şi Germania sunt, în adevăratul sens al cuvântului, lacheii Americii”, a spus Ali Khamenei, furios că puterile europene au decis să declanşeze un mecanism privind încălcarea acordului nuclear de către Iran (ca urmare a ameninţărilor americane de a impune tarife pentru maşinile europene).

Ultima oară când ayatollahul Khamenei a condus rugăciunea de vineri a fost în 2012, pentru a marca a 33-a aniversare a Revoluţiei Islamice. Acesta a mai ţinut o astfel de predică şi în 2009, în mijlocul protestelor ce au urmat alegerilor prezidenţiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Rechizitoriul DIICOT: patimile și sfârșitul celor două fete. Patru zile de iad pentru Luiza, două pentru Alexandra. Cum le-a omorât monstrul din Caracal

Două gunoaie: primarul PNL care făcea sex cu minore de la proxeneți și fruntașa USR dedulcită la șpăgi „pe model PSD-ist”

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

Carmen Dan i-a dat cadou lui Dragnea, abuziv, un BMW de 100.000 de euro, din banii românilor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here