Chirieac a ieșit din sediul PSD pe poarta din spate, pe ascuns. Incident grav: nu avea asupra sa nicio geantă cu bani

2
9175
Bogdan Chirieac, la ieșirea din sediul PSD

Pseudo-jurnalistul Bogdan Chirieac, vechi propagandist PSD, a fost surprins, luni, în timp ce ieșea din sediul central al partidului, pe poarta din spate, opusă Bulevardului Kiseleff. Cel care l-a filmat a fost protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”.

„Ce grad aveți: colonel sau general? Sunteți sub acoperire…”, l-a provocat Moroșanu. „Mareșal”, i-a răspuns Chirieac batjocoritor.

Bogdan Chirieac era iritat că manevra lui, aceea de a ieși pe poarta din spate a sediului PSD, ca să nu fie văzut de priviri indiscrete, a dat greș: „Ceaușescu” îl aștepta exact acolo!

„Banii ăia de i-ai luat de la Dragnea ca să-l pupi în c…r”, i-a strigat Moroșanu celui pe care l-a numit „sifonar al fostei Securități și în continuare escroc”.

VIDEO: Chirieac față în față cu „Ceaușescu”

Întrebat de ce a luat bani de la fostul primar Daniel Florea (PSD, Sectorul 5) și de la fostul și actualul primar Daniel Baluță (PSD, Sectorul 4), Chirieac a contraatacat: „Spre deosebire de tine, sunt un om cinstit, Mariane!”.

Moroșanu l-a catalogat apoi „scursură” pe Chirieac, care, odată urcat la volan, a demarat în trombă. În urma bolidului scump și nervos, Ceaușescu striga: „Scursuri comuniste! Sunteți scursuri comuniste!”.

Bogdan Chirieac este o veche căpușă a PSD, partid de la care „suge” sume importante, de ordinul milioanelor de euro, sub formă de „publicitate”, „promovare” și „organizare evenimente”.

În filmarea făcută luni de Moroșanu-„Ceaușescu” se observă că Bogdan Chirieac nu iese din sediul PSD cu vreo geantă cu bani. S-au mai schimbat vremurile, față de „era Năstase” sau, și mai departe, față de „Nea Mărin miliardar”. Acum, totul se rezolvă electronic.

Chireac e fericit: PSD i-a făcut burta mare

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bani de la primarul Tudorache (Sectorul 1) pentru clipul mincinos „Spitalul de Urgență”: Savaliuc – 50.000 €, Lazarus – 30.000 €. Lista profitorilor

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

2 COMENTARII

  1. BUNĂ ZIUA ,
    VĂ APRECIEZ PENTRU MUNCA ȘI EFORTURILE DEPUSE ÎN SENSUL DE A ÎNDREPTA CEVA ÎN ACEASTĂ ȚARĂ PARCĂ BLESTEMATĂ ÎN ULTIMII TREIZECI DE ANI . ACEASTĂ TROMPETĂ A PSD , PE NUME CHIRIEAC , A FOST NUMIT SCURSURĂ DE CĂTRE MARIAN ”CEAUȘESCU” . NU SUNT DE ACORD , SCURSURĂ ESTE UN TERMEN CARE ÎL POATE ELOGIA . TERMENUL CORECT ESTE DEJECȚIE . CHIRIEAC ESTE UN CANCER PENTRU MIJLOACELE DE INFORMARE . NU ȘTIU CINE ÎȘI MAI AMINTEȘTE ÎNREGISTRAREA DIALOGULUI DINTRE EL ȘI S.R. STĂNESCU , CÂND ÎȘI BĂGA ȘI ÎNJURA CA LA UȘA CORTULUI . EFECTIV , CRED CĂ ÎN JURUL LUI PUTE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here