„Patronul” AUR se alătură forțelor pro-ruse pentru a lovi în Maia Sandu. „Nici ea nu e fecioară! A alungat basarabenii din țară”, minte Lulea

9
16781
"Patriotul" Marius Dorin Lulea gândește și acționează perfect rusește

Marius Dorin Lulea, președintele din acte al partidului AUR și finanțatorul liderului de fațadă George Simion, a lansat un atac violent la adresa președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, chiar când aceasta duce o luptă cruntă pentru salvarea democrației și a destinului pro-european al țării sale.

Este evidentă coordonarea dintre cei ce o atacă pe Maia Sandu: grupările pro-ruse de la Chișinău (Dodon, Plahotniuc, Usatîi etc.) și gruparea AUR de la București (Lulea, Simion).

„Nici Maia Sandu nu este fecioară”, scrie mârlănește AUR-istul Lulea, într-o postare pe Facebook. Președinta Republicii Moldova face parte din „una dintre cele două tabere care au delapidat miliarde de euro în ultimii 30 de ani”, mai acuză Lulea, diversionist-mincinos.

Atacul lui Marius Dorin Lulea vine la o lună după provocarea destabilizatoare încercată de George Simion la granița Republicii Moldova. Cei doi AUR-iști au același scop: s-o pună în dificultate pe Maia Sandu, pentru a-i zădărnici eforturile de integrare a fostei republici sovietice în Uniunea Europeană. Exact ce vor și Rusia, și forțele rusofile de la Chișinău!

Nici nu e de mirare: Marius Dorin Lulea s-a îmbogățit făcând afaceri cu indivizi dubioși din Transnistria (zonă separatistă controlată de Rusia), dar a primit și un contract de renovare a „Blocului sovietic” din București (Piața Charles de Gaulle, vizavi de Parcul Herăstrău), proprietate a Guvernului de la Moscova!

Atacul de tip rusesc al lui Dorin Marius Lulea la adresa Maiei Sandu (duminică, 25 aprilie)

„La Chișinău asistăm la un circ ieftin din partea a două clanuri provenite din partidul comunist.

Două tabere folosesc ilegal instituțiile statului pentru a putea obține cât mai mult din bugetul de stat și din folosirea ilegală a aparatului de stat.

Nu există putere și opoziție, bine și rău, pro-România sau pro-Rusia. Sunt oameni de pe aceeași parte a baricadei și care au delapidat miliarde de euro în ultimii 30 de ani.

Ce naște din pisică șoricei mănâncă, nu fiți naivi. Nici Maia Sandu nu este fecioară, nici Igor Dodon un naționalist moldovenist. Ei sunt cele două fețe ale aceleași monede, plimbate în fața alegătorilor pentru a se mima democrația și rotația partidelor.

La momentul de față asistăm la un spectacol ieftin, ca moldovenii să uite de pandemie, de situația economică dezastruoasă, de românii basarabeni alungați de Maia Sandu și Igor Dodon.

Basarabia are nevoie de o schimbare profundă, de oameni noi, de patrioți adevărați, cu dragoste față de România întregită.

Sigur că trebuie alegeri anticipate, dar numai pentru ca aparențele tabere să fie îndepărtate. Vorbim de oameni care au mai fost acolo și tot prost a fost.

Fraților, nu vă mai lăsați manipulați de aparatul lor de propagandă!”

Mesajul disperat al Maiei Sandu către moldoveni (vineri, 23 aprilie)

„Azi am convocat ședința Consiliului Suprem de Securitate. Am avut un singur subiect pe agendă, și anume acțiunile anticonstituționale care au avut loc astăzi în Parlament. Ce s-a întâmplat în clădirea de peste drum este foarte grav. Parlamentul nu are dreptul să scoată din funcție judecătorii de la Curtea Constituțională. Parlamentul a făcut o tentativă neconstituțională de a numi un alt judecător la CC.

Este un atac fără precedent la ordinea constituțională și la independența Curții Constituționale. În cadrul CSS, am pus în discuție riscul de subminare a ordinii constituționale.

Am solicitat de la conducătorii organelor de forță – Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General de Poliție, Inspectoratul Național de Patrulare, Armata Națională – să nu se lase antrenați în acțiuni neconstituționale și să nu îndeplinească ordine ilegale.

Am solicitat de la Procuratura Generală să investigheze acțiunile de astăzi sub aspectul infracțiunii de uzurpare a puterii în stat, precum și faptele participanților la acest atac asupra ordinii de drept.

Am cerut Serviciului de Informații și Securitate să urmărească acțiunile de încercare a subminării ordinii constituționale și să asigure prevenirea destabilizării situației în țară.

Cerem Parlamentului să se oprească din aceste derapaje antidemocratice. Cei care comit aceste ilegalități sunt pasibili de pedeapsă.

Fac apel la comunitatea internațională să urmărească situația din țara noastră și să ofere tot sprijinul pentru apărarea democrației în fața tentativelor de subminare a instituțiilor statului.

Deciziile neconstituționale votate azi în Parlament reprezintă subminarea ordinii constituționale și a statului de drept. Niciun atac la independența Curții Constituționale nu va fi tolerat.

Fac apel direct la socialiști – strategia voastră de a arunca țara în haos după alegerile prezidențiale trebuie oprită. Cetățenii nu sunt ostaticii unor politicieni cu orgoliul rănit care nu se pot dezlipi de fotolii. Suveranitatea aparține cetățenilor. Frăția penalilor folosește metode banditești pentru a prelua controlul asupra instituțiilor statului. Nu le vom permite.

Decizia de revocare a unui judecător al Curții Constituționale de către legislativ este ilegală și nulă, iar încercarea de a numi un alt judecător atentează la ordinea constituțională din țară. Socialiștii și deputații lui Șor au trecut de la farsa politică și iresponsabilitate la acțiuni anticonstituționale. Aceste acțiuni, fiecare în parte, nominal, trebuie investigate.

Dragi cetățeni, vreau să accentuez un lucru: nu vom admite ca niște găști de criminali să submineze procesul democratic și să creeze haos în țară.

Suveranitatea aparține poporului. Cetățenii Republicii Moldova sunt unicii care pot rezolva criza politică prin alegeri democratice.”

Maia Sandu
Maia Sandu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

* PSD-istul Coarnă a pierdut procesul cu „polițistul #Rezist”! Minciunile împroșcate îl costă 5.000 de euro + 4.120 de lei

* Au cocoșat-o! Șoșoacă se plânge că a luat amenzi de peste 10.000 de euro după scandalurile făcute prin piețe

* VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

* Deputatul cenzurat de Antena 3: „Mi s-a închis telefonul pentru că am îndrăznit să spun un adevăr”

* Dragnea e cu un picior în afara pușcăriei! Comisia din Penitenciarul Rahova a avizat pozitiv eliberarea anticipată a fostului lider PSD. Decizia finală o iau judecătorii

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Ambasadorul Rusiei, amenințător: Nu vă implicați „într-o aventură militară concepută de «capetele fierbinți» din sediul NATO”

* Moment istoric: după 106 ani, America recunoaște genocidul armean! În 1915, turcii otomani au masacrat 1,5 milioane de armeni

9 COMENTARII

 1. Tocmai am raspuns unei rapandule, zice-s-ar medic in Elvetia, bine, obstretica-ginecologie, care dadea cu noroi in vaccin, traim vremuri periculoase, analfabetii functionali dau lectii si idiotii utili au invadat internet-ul, ce-o fi de facut? Aveti idei?

 2. Un articol informativ ce lamureste multe neclaritati.

  1. AUR este o organizatie finantata de serviciile rusesti.
  2. AUR serveste interesele rusesti si este profund anti-romanesc.
  3. AUR este extrem de periculoasa pentru ca poata masca nationalismului.
  4. AUR a inceput cu diversiuni si violente si se indreapta probabil spre actiuni teroriste.
  5. Prin actiunile lor se reusesc doua lovituri: destabilizarea statului si compromiterea nationalismului romanesc (prin definitie antirusesc)

 3. Rusi pe fata!!!! Cateii KGB-istului putin!!! Asta au votat romanii „dastepti”!!!
  SoSOANCA vrea vaccinul rusilor, asta a deraiata rau de tot!!!!!
  Cerva si cealalta ling clantele ambasadei ruse, ca de acolo vine malaiul, iar de la Sputnik promovarea si laudatium!!!
  Astia si cei ca ei nici rusine nu mai au, sunt cu rusii, pe fata!!!!!!!
  Mergeti naiba sa traiti la putin!!!! Acolo sa va vad cum mai caraiti contra!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here