Claudiu Manda vrea să „make PSD great again” pe online, că în lumea reală „PSD is in a big shit”

1
1910
Claudiu Manda, eurodeputat
Claudiu Manda invită 30 de senatori PSD să petreacă o mică vacanță la Strasbourg pe banii europenilor în mijlocul sezonului de shopping

Comentariu de VLADIMIR MUNTEANU

Conferința Organizației Județene Dolj a PSD – în care tovarășul Manda Claudiu, fericitul soț al doamnei LOV, a fost reales ca șef pentru încă patru ani – s-a desfășurat marți, 13 august, ptiu, cu ghinion, în prezența Președintelui PSD, Viorica Dăncilă, sub lozinca „Let’s Make PSD Great Again!”, însoțită de corolarul enunțat de tovarășul Manda: „Am ajuns ca orice idiot care are un cont de Facebook să scrie că suntem incompetenți și să ne ceară să plecăm”.

În discuțiile cu cei fix 1.698 de colegi delegați, cum ne informează onor tov. Manda într-o postare pe Facebook, acesta i-a rugat ca „performanța politică din offline (cum o fi aia? – nota autorului) să o transferăm și în online, pentru că PSD Dolj poate fi și pe rețelele social media mereu Nr. 1!” (Aplauze. Se scandează „Din offline către online, vom posta cu mult elan!”)

Probabil că postarea de pe pagina de Facebook a proaspătului reales președinte al PSD Dolj trebuie să reprezinte „strigătul de luptă”, semnalul pentru lansarea unei nemaivăzute ofensive online a postacilor din dotare: directorimea și funcționărimea PSD care au infestat instituțiile publice ale Craiovei, slugile din presa locală cumpărată cu contracte de publicitate de la bugetul public, simpli postaci arvuniți pe-o ciorbă rece și-un covrig etc.

Rețeta „carcalete” a tov. Manda

Să faci o așa propunere într-un oraș în care 90% din presă este aservită PSD-ului, cu „jurnaliști” angajați în posturi călduțe prin instituțiile publice sau cu neveste/soți salariați pe bani publici, exprimă nimic altceva decât disperare. Adică, nu-ți mai ajung slugile din presă, ai nevoie de postări „fără număr” pe rețelele de socializare, doar-doar vei reuși să mai prostești câțiva idioți (că tot pomenea tov. Manda de ei!) incapabili să observe, în lumea reală, că țara e în haos și destructurare tocmai din cauza incompetenței și ticăloșiei guvernării PSD.

Declarația lui Manda Claudiu confirmă o stare de fapt, din lumea reală, nu din „offline”-ul care bântuie mintea președintelui PSD Dolj: liderii PSD sunt cuprinși de frică, de disperare și încearcă să strângă rândurile gloatei de mercenari ai Partidului rămas fără cap… capul tov. Dragnea, care se odihnește la răcoare, în spatele zăbrelelor.

Conferința PSD Dolj a înfățișat, în toată hidoșenia, „rețeta propagandistică” pe care PSD o pregătește pentru următoarele confruntări electorale. O rețetă „carcalete” în care sunt amestecate bizar mesaje stupide, pe care orice votant înzestrat cu un minim bun-simț le va refuza și în temeiul cărora va acționa exact invers decât mizează „strategii de imagine” ai PSD: își va da votul altui partid!

„Amice, ești idiot!”

Să siluiești sloganul folosit în campania electorală de actulul Președinte al SUA, Donald Trump – „Make America Great Again!” –, printr-o stupidă înlocuire a cuvântului „America” cu acronimul denumirii partidului este o tâmpenie!

Să transformi „Mândru că sunt român!’ – vechiul slogan de campanie electorală al PSD din vremurile lui Victor Ponta, fostul protector al doamnei LOV – în „Mândru că sunt pesedist!” este o neghiobie care arată un fel de degradare a membrilor PSD, din români mândri în „pesediști” înjurați cu multă m#*e de majoritatea românilor.

Să crezi că prin propaganda de partid, transferată de postacii din dotare din „offline” în „online”, poți „farda” realitatea unei națiuni hăituite și jefuite de o clasă politică ticăloasă și coruptă, cu o datorie externă de peste o sută de miliarde de euro, cu un stat nefuncțional care îi asistă pe ucigașii de copii, atunci când nu-i gonește din țară pe acești copii prin refuzul unui trai decent, să crezi că printr-o penibilă tehnică de manipulare poți ascunde evidența faptului că PSD este vinovat pentru dezastrul național în care ne scufundăm, toate astea înseamnă un singur lucru: „Amice, ești idiot!”

Îi urăm tovarășului Claudiu Manda spor pe Facebook și inimă ușoară pentru timpurile în care mulți dintre amicii de partid, ba chiar și dintre apropiații familiei, vor fi obligați să plece din „online” pentru a da „cu subsemnatul” în „offline”-ul biroului de procuror…

… timpuri care nu se vor lăsa prea mult așteptate.

Unfriend, tovarăși, și mult… block!

Alte comentarii de VLADIMIR MUNTEANU:

* „Secretele chiliilor” și secretele sinodalilor din BOR

Crimele de la Caracal și aberația interimarului Fifor. Nume de cod: „Proiect de Lege privind căutarea persoanelor dispărute”

Lia Olguța Vasilescu și crimele de la Caracal – hidoșenia tupeului „made in PSD”

„Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

Onoarea nereperată a bibicilor olteni. Îl rad pe Popa’s pentru o vorbă tâmpă, dar se scaldă în onoare cu Năstase Coruptul

PSD Craiova + LOV = LOVE… și nu prea

14 iulie – Celebrarea Revoluției Franceze din 1789. Adevăruri incomode

Patriarhia Română îi condamnă definitiv pe Sfinții Închisorilor comuniste la veșnică detenție în arhivele Istoriei

Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Claudiu Manda – un habarnist populist, candidat PSD la europarlamentare (Pamflet)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here