Ciungul care și-a înjunghiat „iubita” în casa ei, la masa de Crăciun. O cunoscuse de două săptămâni

1
6365
Criminalul și victima

O crimă înfiorătoare a avut loc în comuna Borcea, județul Călărași, în a doua zi de Crăciun, în jurul orei 20.30. Gabriela Gerea, o tânără în vârstă de 21 de ani, a sfârşit tragic, înjunghiată în gât, de un bârbat pe care îl cunoscuse în urmă cu două săptămâni, anunţă Calarasipress.ro.

Nenorocirea s-a petrecut chiar în casa victimei, unde agresorul fusese invitat la petrecerea de Crăciun.

Părinţii fetei au povestit că fiica lor îl cunoscuse pe băiatul din comuna Perişoru, în urmă cu două săptămâni. L-a invitat la el acasă, iar în timpul petrecerii, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, cei doi s-ar fi luat la ceartă.

Martorii spun că au auzit ţipete din camera unde se aflau cei doi, însă nimeni nu şi-a închipuit o asemenea grozăvie.

La scurt timp, tânăra a fost găsită înttr-o baltă de sânge, înjunghiată în gât. Agresorul a fugit imediat de la locul faptei, lăsând-o pe fată să agonizeze.

Polițiștii au ajuns imediat la faţa locului, alertaţi de părinţii victimei prin 112. S-au constituit filtre pentru prinderea autorului. Acesta a fost capturat la 22 de ore de la comiterea crimei. Se ascundea pe câmp, într-o bojdeucă părăsită.

Criminalul se numește Chelaru Marius George și are în jur de 28 de ani. Între prieteni i se spune „Mânuță” sau „Ciungul”, din cauza problemelor medicale pe care le are la o mână. El și-a pierdut un braț într-o explozie provocată chiar de el.

Această infirmitate le-a creat dificultăți polițiștilor inclusiv la încătușare. Dar așa infirm cum e, Chelaru n-a avut dificultăți în comiterea crimei – cu o mână.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here