Cîțu: „Îl ignor pe Orban în această perioadă” / „Îi voi lăsa plăcerea că conducă ședința de marți”, când va fi votată moțiunea de cenzură

1
1061
Florin Cîțu

Îl ignor pe Ludovic Orban în această perioadă. Declarațiile lui nu mai înseamnă nimic pentru mine”, a declarat președintele PNL, Florin Cîțu, joi, la TVR 1.

Invitat la televiziunea publică, Florin Cîțu a comentat declarații tăioase din ultimele zile ale predecesorului său atât la șefia PNL, cât și la Guvern.

„Cred că este supărat, am înțeles, cred că o să-i treacă, sunt sigur, și va reveni la sentimente mai bune, pentru că Partidul Național Liberal ar trebui să fie mai important decât interesul personal”, a spus Cîțu.

Premierul a precizat că în perioada următoare va fi luată, la nivelul conducerii PNL, o decizie legată de demisia lui Orban din funcția de președinte all Camerei Deputaților.

„Îi voi lăsa plăcerea că conducă ședința de marți”, când va fi dezbătută moțiunea de cenzură depusă de PSD, a spus Cîțu. „Este important pentru toți liberalii să-l vadă marți acolo, cum prezidează o moțiune pe care și-a dorit-o foarte mult, împotriva propriului partid”, a adăugat noul lider al PNL.

Florin Cîțu a ripostat mai ales la declarațiile de joi ale lui Ludovic Orban. Fostul președinte al PNL spusese la Parlament, înaintea citirii moțiunii de cenzură (varianta PSD): „Florin Cîțu e un pion care poate fi sacrificat oricând și refolosit în alte scopuri. (…) Criza politică a fost declanşată de Cîţu, probabil cu acordul preşedintelui. (…) Celor de la PSD le este foarte uşor să treacă cu tancul peste Cîţu”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* CCR confirmă: PSD și PNL-Cîțu au blocat neconstituțional moțiunea de cenzură depusă de USR-PLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu

Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* Anunț fals al Ralucăi Turcan. Ministrul Muncii a spus că s-ar fi adoptat o OUG de sprijin pentru părinții rămași acasă cu copiii care învață online

Cîțu achită prompt serviciile pe care i le-a făcut Antena 3: Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, a primit o funcție mare chiar în timpul Congresului PNL!

Medic din Timișoara: „Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru care nu vreți să vă vaccinați. Și eu am o listă… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră. Pe lista mea se află vieți, iar la voi – aberații”

Un fost șef al Romsilva aplaudă atacurile mafiei lemnului împotriva jurnaliștilor și activiștilor. Îi compară pe ecologiști cu teroriștii ISIS și cu comisarii sovietici

* Deputata Laura Vicol (PSD) ne interzice să mai scriem despre ea și ne somează să ștergem toate articolele care o vizează. Răspunsul nostru: Pașol na Constituția, Ciorba!

* Demisie la Realitatea Plus. Bogdan Muzgoci: „Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea «Succes!» în propria emisiune”

Dublu șoc pentru fotbalul spaniol: Real Madrid – Șerif Tiraspol 1-2, Benfica Lisabona – Barcelona 3-0. Halal „galactici” și „extratereștri”!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here