sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsMedic din Timișoara: "Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru...

Medic din Timișoara: „Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru care nu vreți să vă vaccinați. Și eu am o listă… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră. Pe lista mea se află vieți, iar la voi – aberații”

-

Amin Zahra este un tânăr din Israel, care în urmă cu mai bine de 10 ani s-a mutat la Timișoara pentru a urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie. A devenit cetățean român și este una dintre vocile puternice din social media care militează pentru vaccinare și responsabilitate în abordarea pandemiei de coronavirus.

Dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a povestit pe facebook sentimentele prin care trece în spital – „o combinație de furie și tristețe” – văzând numărul mare de pacienți care așteaptă un pat.

„Am stat 20 de minute în UPU pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat, și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție… Sufocat de ambulanțele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată. Și ce este și mai trist, că o parte bună din acești pacienți care vin au sub 50 de ani”, scrie Amin Zahra.

Acesta li se adresează oamenilor care nu vor să se vaccineze: „Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva: și eu am o lista… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți în schimb la voi aberații”.

- Advertisement -

Dr. Zahra continuă: „De unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?! Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare, și să REFUZI să vezi realitatea. Zilnic mor sute de pacienți doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului, și tu îmi spui că vaccinul omoară!!!”

Sfatul tânărului medic: „Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat???”

Mesajul zguduitor al dr. Amin Zahra

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

- Advertisement -

Am stat 20 de minute în UPU pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat – și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție… Sufocat de ambulanțele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată. Și ce este și mai trist – că o parte bună din acești pacienți care vin au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva: și eu am o listă… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți, în schimb la voi aberații.

În orice religie se spune: «Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!»

Și acum vă întreb eu: de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!

Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare, și să REFUZI să vezi realitatea.

Zilnic mor sute de pacienți doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului, și tu îmi spui că vaccinul omoară!!!

Viața este un paradox… Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!!

Din păcate, prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă.

Cei mai mulți aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scăpa (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.

Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferi și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.

Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat ???”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

VIDEO. Orban, dezlănțuit: „Le-am cerut scuze românilor care mi-au bătut obrazul că i-am convins să voteze cu Iohannis”

Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* Cîțu achită prompt serviciile pe care i le-a făcut Antena 3: Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, a primit o funcție mare chiar în timpul Congresului PNL!

Cîțu spune că negociază „cu toate partidele”, inclusiv cu PSD și AUR! La Congres promisese exact pe dos

Orban către susținătoriii săi: „Iohannis și serviciile au distrus partidul” / „Fiți tari, nimic nu e definitiv!” / „Nu m-a bătut Cîțu”

Iohannis și Antena 3 au reușit: Cîțu e noul președinte al PNL (60,2%), Orban a fost învins (39,7%). PNL tocmai a intrat într-o fundătură

Stelian Ion: „Lupta lui Iohannis cu PSD-ismul a fost de fațadă. «Premierul de la Grivco» ne-a înșelat pe toți. E USL-ist pursânge și adevăratul artizan al USL 2.0”

* Atmosferă tot mai tensionată în USR-PLUS. Barna îl acuză pe Cioloș că ar vrea „o împăciuire” cu Cîțu

A murit, la 65 de ani, „revoluționarul” Alexandru Sassu, politician pe traseul FSN-PD-PSD, fost director al TVR și deputat cu 3 mandate

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. CEEEEE????????.
    E depășit de nr de internări?????? Vai de mine! Dar dacă era undeva pe front cum îi era?? Să zică mersi că asta e o boală cu mortalitate minimă și are mijloacele de a o vindeca. Dacă nu știe cum, îi zic eu: plasma hiperimună de la pacienții convalescenți vindecă pacienții gravi. Dar cum de nu mai folosește hidroxiclorochina, cu care tot un medic de la Timișoara a avut primele vindecări de Covid de la începutul „pandemiei”, sau mai exact a bătăii de joc a autorităților.
    Ce tot ne trimite la inoculat cu acel ser cu potențial letal? Facă el toate dozele și să-i lase în pace pe cei care aleg să-și folosească propriii anticorpi în lupta cu această boală de care se vindecă natural majoritatea covârșitoare a celor infectați (99,97% – date oficiiale) !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -