Cioloș îl critică dur pe Andrei Caramitru: „Mesajele sale nu mă reprezintă!”

6
1661
Dacian Ciolos, Andrei Caramitru
Dacian Cioloș se disociază de Andrei Caramitru, un susținător al lui Dan Barna, extrem de critic la adresa PNL, Foto: Facebook/Dacian Cioloș, Captura Digi 24 TV

Dacian Cioloș este primul lider important al alianței USR-PLUS care se disociază de Andrei Caramitru, un consultant apropiat de Dan Barna, extrem de critic la adresa PNL.

Andrei Caramitru, fiul marelui actor, a făcut postări extrem de radicale care au provocat stupoare, de multe ori, printre simpatizanții formațiunilor USR și PLUS.

Mai mulți reprezentanți ai USR au anunțat public că nu vor să se asocieze cu Andrei Caramitru, considerat a fi extrem de radical și care a întreținut o atmosferă de ostilitate între USR și PNL pe parcursul campaniei electorale prezidențiale.

În ultimele zile această situație a început să se schimbe, iar atacurile între cele două blocuri politice au încetat. Mai mult, sunt tot mai multe indicii că liberalii pun umărul să-l susțină pe Dan Barna pentru a ajunge în turul doi al prezidențialelor.

Dacian Cioloș a avut o reacție critică la adresa lui Andrei Caramitru, afirmând într-o emisiune la Digi 24 că: “Eu nu-l văd ca pe o voce și domnul Caramitru nu mă reprezintă. Opiniile dânsului nu sunt și opiniile mele și nu mă simt deloc responsabil de declarațiile pe care le face”.

Andrei Caramitru, din păcate, a întreținut tensiunile dintre PNL și USR cu mesaje de acest tip: “PNL o vrea pe Dăncilă în turul 2 ca să se ranforseze PSD. Pentru că USL. Pentru că sistemul e mai important decât voi. Voi sunteți doar iobagi. Și sunt dispuși să mintă pentru asta – pe față. Ca să știți. Nu-i nimic. Nu uităm și nu iertăm. Nimic. Niciodată”. Acestea nu au făcut decât să-l pună într-o situație dificilă pe Dan Barna, candidatul alianței USR-PLUS.

Intervenția lui Dacian Cioloș este prima reacție majoră a unui lider al alianței care se delimitează de atitudinea agresivă a lui Andrei Caramitru.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând odonație AICI.Vă mulțumim!

6 COMENTARII

  1. La un momentdat am crezut ca Ciolos il zapaceste pe Barna. Se pare insa ca altii il fanatizeaza. Grupul lor de postaci activeaza pe internet de parca ar fi garda capitanului sau camasile brune ale lui Hitler. Sunt gata sa dea in cap oricui il critica pe Barna. Astia daca ajung la putere o sa fie dictatura. Sper ca restul useristilor sa se dezica de ei si sa redevina partidul care promitea sa fie.

        • „Vlaicu”, tu esti NOUL „troll” PESEDIST-PUTINIST repartizat (Sic !) sa „bagi-batul-prin-gard” aici, la publicatia aceasta, sectiunea „Comentarii”, dandu-te drept… „userist-PEEE…-STILU’-VECHI” s.a.m.d…., CUNOASTEM DEJA PLACAAA…: „MAI RASFIRATI, BAIETI, MAI RASFIRATI !”, daaaaaaaaaa ?!!!

  2. Cioloș, Caramitru: POTOLIȚIVĂĂĂĂĂ…, frațiloooorrrr…, că… A TRECUT TIMPUL LUPTELOR-„FRATRICIDE” (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!!!!!!

    TINTA (!!!) este… „CIUMA-ROSIE” (!): „PE-EA-,-/-PE-MAMA-EI-!!!!!”, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.