Ciolacu zice că ar pleca de la măcelărie: „Îmi depun mandatul dacă se rupe coaliția!”. Torentul de minciuni turnat cu pâlnia pe gâtul telespectatorilor Antenei 3

6
155
Gâdea s-a gudurat pe lângă Ciolacu în timpul emisiunii de la Antena 3, fără să-i atragă atenția că minte publicul

O nouă scenetă penibilă a avut loc miercuri la vârful puterii în România. În timp ce președintele Iohannis se dădea cu mașina prin Kenya, într-un Safari plătit din banii publici, premierul Ciolacu anunța că-și depune mandatul dacă se rupe coaliția PSD-PNL. Tot el recunoștea însă, în același context, că acest lucru nu e posibil!

Chemat, ca de obicei, la Antena 3, postul care primește milioane de la PSD sub diverse forme, din bani publici, Ciolacu a reluat tema sacrificiului pe care l-a făcut pentru popor și a promis că părăsește guvernarea dacă se destramă coaliția cu PNL: „Dacă se rupe, înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat și eu și l-au acceptat și colegii mei într-un moment dificil al României, printr-o discuție bărbătească între mine și Ciucă, dacă cineva iese, eu îmi depun mandatul la Cotroceni (…). Categoric demisionez! (…) Discutăm de o construcție politică, dacă unul dintre partenerii din coaliție iese, e normal ca eu să duc mandatul la Cotroceni. Și ne ducem în fața românilor cu alegeri anticipate. Păi, e normal să ieși la TV, să vrei să îți acoperi o greșeală personală atacând coaliția?”.

Afirmația îl viza pe Rareș Bogdan, care a spus că nu mai suportă PSD și că, dacă ar fi după el, ar ieși imediat din coaliție pentru că nu sunt bani pentru promisiunile făcute privind creșterea pensiilor.

Tot Ciolacu a spus însă, în aceeași emisiune, că „nu se rupe nicio coaliție, nu cade niciun Guvern!”.

Nestingherit de nimeni, liderul PSD a turnat minciuni cu pâlnia pe gâtul telespectatorilor Antenei 3, pretinzând că el a salvat, de fapt, țara în 2021 când l-a adus Iohannis la guvernare. Ciolacu a spus că n-ar vrea să ajungă în situația să le reamintească liberalilor în ce hal a găsit România când a făcut coaliția cu Ciucă, țara fiind „cu miliarde cheltuite pe vaccinuri, cu bani furați în pandemie, când noi stăteam în casă”.

Premierul a reușit să înghesuie în doar câteva cuvinte atât de multe minciuni încât e și greu să fie enumerate:

– Ciolacu n-a „stat în casă” în pandemie cu restul românilor „de rând”. Există mai multe fotografii în care a fost surprins, împreună cu prieteni ori cu alți lideri din PSD, în cârciumi ori în diverse locuri unde petrecea fără mască în timpul stării de urgență, exact când pentru ceilalți restaurantele erau închise ori nu se permitea să fie mai mult de două persoane la masă.

– România a cheltuit 2,38 miliarde de lei (476 milioane euro) pe vaccinurile anti-Covid, sumă derizorie pe lângă jaful teribil făcut de PSD de când a venit la guvernare. Achiziționarea vaccinurilor este prezentată de Ciolacu drept ceva negativ, în siajul propagandei conspiraționiste de tip rusesc, dar în realitate acestea au salvat vieți și nu au fost create ca să ne sterilizeze, să ne crească solzi, să ne omoare sau să ne cipeze, așa cum inclusiv unii PSD-iști au pretins în timpul pandemiei.

– Când a preluat guvernarea împreună cu Ciucă, Ciolacu a găsit România absolut funcțională, cu planul PNRR aprobat de Bruxelles și cu un rating de țară foarte bun, care permitea împrumuturi cu dobânzi mici. După doi ani cu PSD, România e în colaps, taxele au crescut exorbitant, inflația a făcut ca prețurile să se dubleze ori chiar tripleze, iar gaura bugetară (preconizată la 20 de miliarde de euro doar în 2023) e pur și simplu imposibil de acoperit.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus zice că a fost „manipulată”, de aceea l-a criticat cândva pe George Simion! Acum îi pare rău

* Al doilea derapaj grav al PSD-istului Romașcanu, cumătrul lui Ciolacu: i-a numit pe liberali „schizofrenici”. În 2020 vorbea obscen despre jurnaliști: „O să primească o p…ă în c…r toți!”

* Socrii primarului Cherecheș, de la Baia Mare, au fost prinși în flagrant de DNA când intermediau o șpagă în justiție. Banii urmau să ajungă la judecătoarea care va da sentința într-un proces de corupție al ginerelui și care e nepoata mituitoarei!

* Apocalipsa după Ciolacu. Finanțele: „Este necesară o nouă creștere a taxării mediului de afaceri și a populației pentru a acoperi impactul. Nu au fost identificate surse suplimentare de bani”

* „Ciordache” e premiat cu o nouă pensie specială! PSD și PNL au votat privilegii nesimțite și pentru angajații Consiliului Legislativ, condus de odiosul PSD-ist

Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

Firea revine în toate funcțiile din PSD la 3 luni după cumplita afacere a „azilelor groazei”. Se merge cu tupeu pe ideea că românii au uitat deja

SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Minciună gravă a unui deputat AUR: „Franța, acum, e mai mult un stat musulman decât creștin. Nu e departe nici Germania, nu e nici Belgia”

* Scandal uriaș la nivel mondial: corespondenți arabi ai CNN, Reuters, AP și „New York Times” ar fi însoțit Hamas în raidul din 7 octombrie! Israelul amenință că-i va lichida

6 COMENTARII

 1. Rețeta Ciolacu: +100 de oameni, 500 de firme, 30 de miliarde
  www[.]youtube[.]com/watch?v=93n-cfNzPOw

  Rețeaua Stănescu-PSD. Atât de bogați, că ar putea să bată monedă proprie.
  www[.]youtube[.]com/watch?v=VmGOfGIP4zw

  • Rețeaua Stănescu din Olt (I). 400 de portbagaje cu șpagă. PSD+SRI+Justiție
   www[.]youtube[.]com/watch?v=MbEf-pDhkWQ

   Rețeaua nemafiotă “Frații PSD Stănescu”. Creiere odihnite, averi infinite
   www[.]youtube[.]com/watch?v=RNTKPJFIkKw

 2. Asistam anesteziati la certurile mafiei postdecembriste menite sa imbecilizeze si mai tare poporul si sa-l pacaleasca legat de existenta unei democratii care e doar o opereta ieftina. Mafia ramane pe baricade si prospera sus pe gunoiul de mizerie care s-a acumulat in 33 de ani, poporul s-a imputinat, s-a abrutizat si s-a corcit cu specia de lenesi si jmecheri ce va ajunge sa predomine in Romania, iar mafia pacaleste la limita UE si NATO, asa cum suna instructiunile date de Moscova. Vor sa aduca din nou tara in sfera de influenta a rusilor. Vom trai si vom vedea.

 3. Covrigarul se pricepe și la gogoși 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here